intution plus



jag tänkte bara passa på och hissa denna grymt brarakhyvlen! jag såg den som reklam på en hemsida, och klickade mig in där för skojs skull. men jag blev sugen på att beställa hem en sån, och två veckor senare fick jag testa den för första gången. och jag är verkligen imponerad så bra den var, så jävla lätt. jag har inte lyckats hitta någon bra rakhyvel förrut, men nu har jag verkligen det, och lär nog fortsätta premunera på rakbladen faktiskt!
beställ en du med här

bränd rumpa.. not fun

som ni vet har jag solat solarium nu 3 dagar i rad, och jag fick väl vad jag förtjänade, en BRÄND RUMPA! hahaha. seriöst, när jag är ute i kylan så fryser jag om hela kroppen, förutom rumpan där det känns som om jag har en värmekudde innanför byxorna. jag började nästan inbilla mig att dem hade värme i stolarna på bussarna, men nej det var bara min brända rumpa. de e fan inte okej, inte någonstans! haahahaha

en tripp till trelleborg

igår hade jag ingenting för mig alls, så jag fick för mig att åka till trelleborg och träffa mr hemlig igen. men innan jag åkte dit så tog jag bussen till arlöv, hoppade av på rapsvägen där mamma skulle hämta upp mig så skulle vi köra till burlöv center. men så blev det inte. när jag hoppar av bussen ser jag bara en dum idiot som parkerat mitt i vägen. sen hör jag att någon skriker mitt namn och vinkar på mig, så går jag bort mot den parkerade bilen och ser att det är min mamma! på vägen dit ser jag att de ryker också och börjar undra ifall hon har krockat. men ju mer jag närmar mig ju klarare blir det för mig, det var bara batteriet som hade dött IGEN och mamma hade fått motorstopp mitt i vägen. kunde knappt hålla mig för skratt, haha! men ett par vi som körde förbi hjälpte oss att få igång bilen igen med startkablar. när bilen var igång så fick vi köra en liten runda för att den skulle gå att starta igen efter vi varit och shoppat. så hamnade vi såklart vilse i arlöv, men de fixade sig igen. så kom vi äntligen fram till burlöv center, vi tittade lite i affärer och jag fick ett par svarta lack leggings tacktack mamma, sedan köpte vi lite mat. sedan körde hon mig till södervärn där jag tog bussen till trelleborg. där jag fick sitta och vänta på nästa buss i 40 minuter i kylan, ganska kallt kan jag tala om! men väl framme var det varmt & bra, och jag sov även där inatt.

mina nya kläder

skrev att jag tänkte lägga upp bild på kläderna, orkade dock inte sätta på mig dem så det fick bli bilder från hemsidan istället. ENJOY!

  
klicka på bilderna för förstoring


kul att komma hem

idag var de verkligen roligt att komma hem, skolfotona hade kommit, och mina kläder som mamma hade beställt hade också kommit! skolfotona blev jag dock väldigt besviken på, riktigt dålig skärpa och färg. ser ut som någon riktigt kass person har försökt sig på att redigera dem och misslyckats totalt. och det enskilda fotot var jag inte alls nöjd med, inte ens den dagen vi fotades. så därför bad jag om att få ta ett nytt foto, som faktiskt blev väldigt fint. det enda fotot under alla skolår där jag faktiskt ler så man ser alla tänderna. men tror ni att det var det fotot jag fick hem skickat? absolut inte, det var de andra som jag inte alls blev nöjd med. nej dessa fotona kommer vi nog inte behålla. men kläderna var jag däremot super nöjd med! en grå mössa och ett par gråa vantar, en svart kavaj som är lite kortare och super snygg, en snygg tunika/klänning med spets på framsidan, och en vit blus men som vi troligtvis ska sy in lite. men annars är jag super nöjd, funderar på att fixa bild på allt. annars ikväll träffade jag joacim en stund, vi tittade på grey's anatomy, ett måste på onsdagar! sedan tittade vi på a little man, en film som gick på dansk tv 3. trevligt trevligt!


malmö med flickorna

vaknade klockan ett idag, kvart i två skulle vi ta bussen till malmö och jag hade tänkt sola solarium innan, tror ni att jag hann? nej. fick ta solariet när vi kom hem igen. men i allafall så mötte jag szidi matilda och evelina på busstationen lite innan kvart i 2. så tog vi bussen tillsammans in till malmö hoppade av på värnhem och gick in på entré direkt. gick runt i massa affärer, men jag hittade dock inget. sen åkte szidi hem och vi andra käkade lite, eftersom jag inte hunnit äta frukost av vissa anledningar.. sedan tog vi trean för att vi skulle till butterick's och kolla på kläder till halloween, men evelina som tycker att hon är så duktig på bussar yrade till de rejält så vi hamnade ute i hamnen istället haha! men vi tog en buss tillbaka till centralen och gick därifrån till butterick's. gick även förbi stortorget där dem precis har satt upp ett 40 meter högt pariserhjul. helt fantastiskt fint med lampor osv, skapar underbar julkänsla. men läste nyss att det hade stannat igår under färd och man fick evakuera passagerarna korg för korg. jag tänker lätt åka det, men ska vänta tills det har snurrat några dagar, det kommer ju att vara där enda till januari så ja har gott om tid på mig! i allafall så gick vi till butterick's och tittade lite där, sedan gick vi förbi espresso house och köpte lite varm dricka, chai latte med andra ord, innan vi tog bussen till möllevångstorget för vi skulle köpa lite smink. efteråt åkte vi hem med evelinas mamma.



jullovet 08/09

okej nu ska vi prata minnen! jullovet 08/09 fyfan säger jag! det var du & jag nikita, dag ut och dag in, bokstavligt talat. det fanns inga gränser för oss det lovet, och jag vet inte hur många balla, helsjuka, underbara, galna, idiotiska osv minnen vi skapade dem tre veckorna! det är helt sinnes. jag kommer alltid minnas dem. och så nära vi blev varandra, dem nätter vi inte sov tillsammans snackade vi telefon hela nätterna. vi två blev en den vintern, nej nu blev de lite för känsligt väl? höhöh, men så sant ändå! vi visste allting om varandra, vi riskerade livet tillsammans för att uppnå våra mål. det var helt galet. tänker man tillbaka nu så ska vi nog vara glada att vi lever idag! jag älskar dig nikita, vi måste bara ta upp den kontakt vi hade!


jag älskar lov

idag vaknade jag vid 12, drog med evelina till solariet, nu jävlar ska jag bli brun igen! som jullovet 08/09 remember nikita? VÅRT jullov, så så så galet! men i allafall.. inte det vi ska prata om nu. efter vi satt igång våra pigment lite så cyklade vi hem till mig. satt vid datan ett och sen tog jag en dusch. vi drog ut på tiden jävligt mycket, men sen stack vi och käkade. mötte matilda och drog hem till mig igen, drygade ännu mer. sedan cyklade vi hem till szidi, fixade choklad mousse tittade på desperate housewives och sedan the eye en skräckfilm, som jag har sett tidigare. men blev lika rädd ändå.. typiskt mig? nu får jag väl snart dra mig hemåt till lilla mammsen som saknar mig, hon ringde innan och undrade var jag var. vi brukar ju alltid titta på tisdags-programmen tillsammans, förlåt att jag svek dig. men det är lov, jag vill vara med dem jag knappt hinner träffa under skolveckorna, vet att du förstår <3 hihi.

första lovdagen

så otroligt skönt, höstlov nu och jag sov verkligen ut idag! men jag gjorde mig snabbt i ordning och stack till matilda för vi skulle dra till lund och shoppa. men så klart var hon inte helt klar när jag kom men runt tre tiden kom vi iväg. först gick vi lite i stan och tittade på kläder där, men pga vädret åkte vi till nova istället. jag hittade inte så värst mycket, men matilda fick köpt en del. när vi sedan satt och käkade lite kom det såna idioter som gick runt nova skit snabbt kanske 4-5 gånger, två killar och två tjejer. och vi satt och skrattade åt dem som fan, lite senare får jag ett sms "gott med mat?" från mitt ex. så då visar det sig att det är han som varit och träffat två tjejer med sin kompis, och jag och matilda trodde vi skulle dö som vi skrattade. efter det tog vi bussen hem, och jag hängde med matilda hem, där vi fick mat igen även om vi inte var värst hungriga.

mot kvällen så träffade vi joacim på nöjes, dem köpte godis och sedan stack vi hem till mig och kollade på film. joacim är en gammal dagis kompis till mig, så det var skit roligt att få träffa honom igen. kan väl säga att han är en riktigt speciell person, som gav mig och matilda många skrattanfall. dem stack vid halv 3 tiden, och då var det verkligen dags för mig att sova. tack för ikväll (:

tjejmiddag hos linnea

ikväll var jag bjuden på tjejmiddag hos linnea. något jag sett fram mycket emot. det var gossip girl inspirerat med fransk mat och vin. för mig blev det en svart cocktailklänning, svarta nylonstrumpbyxor och självklart höga klackar! tyvärr hann jag inte ta någon bild på min outfit eftersom jag blev klar i sista sekund. carro och hennes pappa kom och hämtade mig, sedan körde vi till linnea, dock bara 2 minuter från mig så kändes lite onödigt, men man vill ju inte förstöra håret & sminket i regnet! när vi först kom dit bjöds det på god mat, kommer knappt ihåg allt som fanns men det fanns bland annat två olika pajer en med skinka & en med lax. sedan fanns det en väldigt intressant sallad, med massa goda grejer i. och även ett bord med kex & ost. till maten bjöds det på rosé vin, tänk att jag drack vin och faktiskt gillade det! vi satt och snackade skit, drack vin och åt lite godis osv och tiden bara rann iväg. sandra åkte vid tolv-tiden medan vi andra stannade ett tag till. så körde vi "jag har aldrig" där man fick reda på en del smaskigheter! haha, och sedan vid ett-tiden blev det dags för oss andra också att bege oss hemåt.

vill tacka linnea igen för att hon anordnade en trevlig kväll med tjejer man inte träffat på länge. jag hade verkligen roligt, och hoppas att det inte var sista gången! <3

fredag-kväll

när vi kom hem från malmö så skulle mamma och pappa självklart in och handla på city gross, och jag hade inte alls lust att följa med in, hade ont i fötterna och var jätte kissig. så jag satt kvar i bilen och lyssnade på musik och smsa med säkert 5-6 personer samtidigt. när vi kom hem så var jag tvungen att testa min outfit till vår halloween/klassfest! fyfan vad bra de blir och porrigt höhö. mamma började direkt med att laga tacos till middag, jag som önskat! så fixade jag mig och sånt för ikväll var de dags för fest! matilda jag evelina och carolin skulle på fest i åkarp. evelina kom hem till mig, och efter MÅNGA om och men kom vi äntligen iväg till åkarp. fest för en kille som hette mattias, hade fyllt 18 år. men de var rätt dött och hände inte så mycket. så mr hemlig fick komma hem till mig och göra mig sällskap under natten, lika mysigt som alltid!

butterick's

eftersom vi ska ha klassfest på halloween så var jag ju tvungen att fixa lite kläder till det. så efter skolan åkte jag kerstin och maritza till butterick's, en affär på gågatan FULL med utklädningskläder och tillbehör. helt galet vad mycket grejer affären hade. vi gick säkert där inne i 1-1½ timme och bara tittade på alla möjliga saker. så hittade jag två grejer till min outfit, så fick mamma och pappa komma dit och godkänna dem och sedan betala hihi (a) kommer bli extremt porrigt och galet roligt! ser verkligen fram emot denna festen som fan! men jag avslöjar ingenting, ni får se bilderna efteråt istället, om dem är lämpliga att visa upp vill säga! ;)

  
sexiga polishatt, djävulshatt, och extremt snygga solglasögon, satte dem dock för långt ner hahaha


förlåt förlåt förlåt!

jag har verkligen varit sämst på att uppdatera, men ibland har jag bara inte ork att skriva här, och inte heller tid för den delen. igår var jag i skolan i allafall, sista dagen innan lovet, så himla skönt! började med bild & form lektion där vi fortsatte på våra lergubbar, lägger upp en bild på min otroligt vackra! efter det var de dags för de stora permanentprovet, ett prov på sex sidor och man får ha max 5 fel! känns pressen typ, men nej de kändes faktiskt väldigt bra, jag svarade på allt, och tvekade knappt. men hoppas bara att resultatet blir bra också ju. och eftersom det var sista dagen innan lovet hade vi i klassen lite fredagsmys sen, med kakor och frukt, satt och pratade i timmar och bara njöt av varandras sällskap, fan vad jag älskar den klassen alltså! vi snackade även om våra senaste kundmottagningar som gått galant. vi fick mycket beröm för hur vi skötte oss och tog hand om kunderna. känns skönt att de går så bra! 

         

första bilden är på min lilla adolf jag gör på bild & form, saknar fortfarande lite hår, men visst blir han snygg? :)
resten av bilderna är från fikan, dem som är lite suddigare är efter vi hade släckt, och som ni ser på sjätte bilden är vi väldigt noga med hygienen, alla smörjer in händerna i handsprit innan vi börjar ta för oss :) HVFR2C, guld värda! <3

torsdag = praktik

imorse gick de vekligen inte, jag vill inte ur sängen! men när de var 40 minuter kvar till jag skulle ta bussen insåg jag att jag hade ganska bråttom. så jag klev ur sängen, satte håret i en knut, fönade till luggen, satte på lite smink, klädde på mig jeansleggings och en grön addidas tröja, tog ett glas yoghurt och en banan, sedan sprang jag ut till bussen. men den jävlen var sen som alltid, och mamma kom förbi körandes så jag hoppade in i bilen och blev körd till praktiken istället. skönt men ändå inte, för de gjorde att jag kom mycket tidigare än vad jag skulle gjort med bussen, så jag fick stå ute och vänta i 25 minuter i den extrema morgonkylan! rebecka nagelbyggaren kom lite tidigare så jag blev insläppt men hon sprang iväg snabbt på ett ärende, så jag fick passa hennes söta hund så länge. sedan droppade resten av folket in också, och dagen var igång. men hände det mycket? nej absolut inte. jag fick springa iväg till waynes coffee, där jag blev totalt förolämpad. men jag orkar inte berätta om det haha, jävla kärring säger jag bara. men annars på salongen så hände inte mycket, så vi fixade varandras hår istället. vi blev så super snygga! och fram mot eftermiddagen fick jag och cathleen färga vickys hår. resultatet blev inte bra, men inte vårt fel! jag tog bussen hem och skönt som tusan var de, få sitta ner i 20 minuter för sig själv och bara fokusera på ingenting.

sista dagen med malin på salongen idag, I'm gonna miss you! men vi ska ses mer, och du är vår nya stammis på skolan ju. men du är en underbar tös faktiskt! <3

fyfan vilken dag!

igår spårade det verkligen ur i skolan, jag pallade inte trycket mer. så jag släppte ut allting, bölade som en tönt hur länge som helst, men efteråt kändes allting mycket bättre. jag var fortfarande på lätt retligt humör, men de klarade sig tills jag kommit hem i allafall, så ingen stackare som blev utsatt för de i allafall haha! men jag förstår bara inte hur en människa kan vara så respektlös och göra så mot en människa som gör allt för en. men du förlorade i allafall din chans nu. kan du inte anpassa dig efter vad vi har bestämt, TVÅ gånger så skiter jag i vilket. man gör inte så tycker jag. och inte ens ett riktig ursäkt kan man få, jaja du visade en riktigt dålig sida i allafall!

annars så blev szidonia permanentad i skolan av sophia och cassandra, och jag tycker det blev KANON bra. hon hade själv lite svårt att för det, men som vi sa ska hon bara vänja sig. på bussen hem träffade vi bonnie och cintra, väldigt längesen FÖR längesen enligt mig. och dem var imponerade över att se mitt nya jag, ett litet plus på denna negativa dag!

 


jag är sjuk

och orkar inte blogga. orkar inte plugga. orkar ingenting. BLÄÄÄÄÄÄ på förkylningar och huvudvärk. det kan ta sig i rumpan. allt som har med allt att göra kan ta sig i rumpan. jag saknar min klass. 4 dagar utan tjejerna är fan inte kul. ni lyser upp min dag, ni är viktiga för mig. imorgon ses vi igen, jag tänker inte sitta hemma mer. jag ska komma imorgon. men hade gärna sluppit matte-provet, går det? neeej klart det inte gör. matte suger. detta inlägget blev cp, lev med det. ikväll är det desperate housewives, enda ljuspunkten denna dagen. PUSS på det. verkligen, desperate housewives är absolut bäst. jag älskar det. och nu har det ju kommit med en super snygg kille också, ännu bättre. ännu mer puss på det. nu får jag nog sluta innan det spårar ut totalt. skola imorgon, från 8-19 kanske, permanent på evelina som kommer ta år och dagar, men snyggt ska de bli! för och efterbild, JAAAAPP!

den verkliga kissie



hon är inte så jävla snygg egentligen! fyfan vad jag äcklad jag är just nu. i fredags såg jag hennes tv-klipp till hennes nominering till blog awards. dem filmade henne i alla möjliga vinklar, där man kunde se henne riktiga jag. hon har visst fortfarande acne-problem som hon skrivit flera gånger om att det är borta, hon har väl bara kommit på ett sätt att sminka över dem mer. men hon inser nog inte att smink inte kan ta bort ojämnheter i hyn! hon skriver hela tiden hur snygg och perfekt hon är. men en perfekt person har INTE världens stubb under ögonbrynen, vill man inte ha såna tydliga stubb så får man antingen fixa dem bättre eller plocka med pincett, men antagligen gör det för ont för vår lilla skönhetsprinsessa! på nedersta bilden kan ni se hur brunkrämen lägger sig i skrattrynkorna så tjockt lager hon har. fyfan det här är inte okej! ni som vill se klippet till hennes nominering klicka på länken här

tom på ord

för tillfälltet är jag alldeles tom på ord, har inget speciellt att berätta. men de händer väl heller inte så mycket när man är hemma och är sjuk?... har sovit bort nästan hela dagen, känner mig helt tung i huvudet och hängig. tog två alvedon för ett tag sen så de känns lite bättre nu. men min näsa får jag snart spel på, och jag nyser som en galning hela tiden. usch vad jag hatar att vara förkyld och ni lär få stå ut med mitt gnäll! men jag stannar förmodligen hemma imorgon också, men på onsdag måste jag till skolan. har ett matte prov och sedan ska jag permanenta en vän, så det är ingen bra dag att vara sjuk på då. förhoppningsvis är jag frisk tills dess, eller i allafall mår bättre.

igår somnade jag redan klockan 9, men vaknade igen lite i 10 för jag hade somnat med kläder, lampan och tvn på. så var tvungen att släcka allting, men då kunde ja självklart inte somna om igen. men det kanske var tur eftersom folk var på ett jävla sms humör igår, minst 9 personer som skrev till mig inom bara en timme, hade jag sovit då hade jag nog blivit ganska arg över att bli väckt haha! men annars är det myyyys med sms, jag är världens sms nörd som ni flesta vet.

den omtalade jackan

eftersom jag skrivit så mycket om min nya jacka här i bloggen så tänkte jag att ni skulle få se en bild på den nu när den är min! visst är den snygg? jag älskar den!

finally!

efter många veckors tjat har mamma äntligen sytt in mina byxor. ett par jeansleggins jag köpte för ett tag sedan som har blivit alldeles för stora nu, tappar dem när jag går haha! så nu har hon sytt in dem en bra bit så nu sitter dem rätt okej igen! så himla skönt, för dem e ju skit snygga och vill gärna kunna använda dem, så nu är jag nöjd. tack mammi! <3

som jag skrev tidigare..

tidigare i veckan skrev jag att jag höll på att bli sjuk, och jodå det har jag blivit nu! jag nyser och håller på hela tiden. känner mig allmänt slö och orkar ingenting. egentlige var det meningen att jag skulle plugga massor idag, men självklart blev det inte så. jag har i allafall pluggat pyttelite matte, men som sagt jag förstår det inte. får ta lite på lektionen imorgon med carmen och sedan får jag plugga som fan måndag & tisdag kväll. jag tänker inte gå från mvg till ig, det hade bara varit hemskt pinsamt. men samtidigt kan jag inte hjälpa att jag inte förstår..

vilken morgon!

vaknade lite över 12 i ett helt tomt hus, ingen var hemma. jag fick dock lite ångest över detta även om jag visste att de skulle till bjärred och hjälpa mammas syster att flytta. men jag gick upp och satte igång datan lite, för att vakna till lite innan jag startar med allt pluggande. precis när jag börjar plugga känner jag hur magen kurrar och kommer på att jag inte ätit frukost än, så jag går ut i köket och fixar en macka som jag tar tillbaka till datorn. när jag sedan ska bära ut tallriken till köket igen, så strejkar min hjärna och jag bara släpper tallriken, fattar inte ritkigt hur det gick till. men jag minns bara smällen och att alla glasskärvor sedan ligger på golvet. och det tyckte jag var hur kul som helst! fattar inte varför men jag ställer mig och skrattar åt det. sedan inser jag att jag måste plocka upp det och hämta dammsugaren. sagt och gjort, och nu är hallen riskfri att gå i igen. men vi har lärt oss att se allt med den positiva gubben, och det gör jag med att säga jag slipper stoppa in tallriken i diskmaskinen!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

"roliga" historier mitt i natten

eftersom jag är en tjej som älskar humor och att skratta, så måste jag ha fått mig ett riktigt skratt under dagen innan jag lägger mig. så nu tänkte jag dela med mig lite utav några små roliga historier, så ni får känna på min underbart torra humor.

lars gick bort till sin kvinnliga kollega och sa "vad gott ditt hår luktar, helt nytvättat" kvinnan blev rasande och gick till chefen och sa att hon blivit sexuellt trakaserad på jobbet.
- vad har hänt? frågade han
- lars sa att mitt hår luktar nytvättat
- men vad är det för farligt med det? frågade chefen
- vad som är farligt med det fräste kvinnan, lars är ju för tusan dvärg!


en man och en kvinna hade varit gifta i trettio år. de bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa och åkte till florida där de hyrde en lägenhet. på morgonen vid frokustbordet efter en het natt tittade kvinnan på sin make ömt och med lidelse sa hon:
- vet du det bränner lika mycket i bröstvårtorna på mig när jag ser dig som för trettio år sedan!
- inte så konstigt, svarade maken. det ena hänger i teet och den andra ligger i gröten!


en tant på hemmet åker fram och tillbaka i korridoren med sin rullstol och leker bil. en gubbe stoppar henne först för fortkörning och sen för vårdslös körning.. till slut kommer han ut från sitt rum, naken. med ett präktigt stånd. då säger tanten "åhh neej inte alkotesten igen..."


en finsmakare kom in på en restaurang och sade att man kunde få servera honom precis som helst och han skulle kunna identifiera det. hovmästaren antog utmaningen och efter en stund serverades förrätten. gästen smakade, tänkte efter och sade sedan: det här är paté på vildsvin, fast och fransk vaktel och vinet är Chateau Talbot 1961.
hovmästaren kunde överraskad konstatera att alltihop var helt rätt, men varmrätten skulle han aldrig klara. varmrätten bars in. den kunnige gästen smakade och konstaterade sedan: detta är kängurufilé som kokats i jakbaljong och därefter friterats i gnufett och vinet är en utmärkt Chateau Lacoste från 1914. nu stod hovmästarens ära på spel. uppröra stormade han ut i köket, tog en banan och körde upp den i fittan på diskerskan, därefter doppade han den i choklad och hällde romgrädde över. gästen tog en enda tugga av bananen och sade sedan: åh fan! jobbar elsa här?

så ja, nu är det dags för mig att sova. hoppas inte historierna var allt för snuskiga för er läsare, godnatt! <3


pluggdag planerad

nu känner jag att jag måste plugga som en riktig idiot för att hinna ikapp. jag har halkat efter alldels för mycket, så det är skönt att resten av familjen ska iväg och hjälpa mina kusiner att flytta, så får jag huset för mig själv hela dagen! jag pratade med min rektor idag och hon sa att det inte går att hoppa av matte B-kursen utan att få ett IG i betyget, alltså får jag stå ut ett helt år. med nationella prov och allt möjligt, känner mig körd redan. men mina föräldrar tar antagligen detta som en god nyhet! fuck... men imorgon tänker jag i alla fall plugga till matte provet, permanent provet och idrottsprovet. lär säkert bli plugg på söndag också, får ta och satsa allt på skolan nu, inte halka efter mer nu. blir bara dubbelt så mycket jobb sen ändå, för någon gång måste man få läxorna gjorda ju!

blogawards

bloggnörden igång igen! hemskt vad jag fått upp intresset för det här med bloggar, går inte en dag utan det i mitt liv. snart är det ju blogawards och jag följer ju som sagt kissies blogg, så alltså var jag tvungen att se hennes nominering till sveriges kaxigaste blogg. och jag trodde knappt mina ögon. jag har börjat inse hur fejk den tjejen är, jag var medveten om det innan. men man tror ju aldrig att de är så extremt som det egentligen är. men i allafall så var det en video där hon pratade lite om hennes blogg och sånt. och då fick man se henne riktigt inzoomad, ingen vacker syn kan jag bara säga! tjejen har världens acne problem, som hon försöker dölja med minst 10 kilobrunkräm. i riktig närbild såg man att hon till och med har lite mustach på överläppen, riktigt äckligt! sen filmade dem henne även i profil, där man såg att hon har världens falkon-näsa! att en sådan utseendesfixerad tjej, kan vara så extremt ful i verkligheten. men genom falsksanning.blogg.se som jag skrev om tidigare i veckan så har jag ju förstått hur mycket kissie photoshopar sina bilder, minsta lilla som är fel. hon skär bort bitar av armar och ben så de ska se smalare ut, och målar dit vägen, totalt misslyckat, hon gör sig mycket brunare på bild, skuggar vid brösten så de ska se större ut, bleker håret ännu mer på bild. om jag skulle lista allt hon photoshopar, skulle jag kunna sitta här hela natten, gå istället in på falsksanning.blogg.se och sedan på kissies kategori så hittar ni all sanning. det enda jag ser framemot är att se hur hennes klänning ser ut, som hon påstår kostar över 14 000 kronor... får väl se om den är värd det, eller om det ens är sant!

katrin zytomierska - ingen favorit hos mig!

efter idol passade vi på att kolla in eftersnacket också, där katrin zytomierska är programledare, och jag säger bara TV4 BORDE SPARKA HENNE DIREKT! hon är verkligen pinsam. med sitt fejkleende hon lägger på hela tiden, och spänner ut näsborrarna så hon bara ser för jävla dum ut, vilket hon gör annars med men usch! men sen är hon bara så jävla korkad hela tiden, under kanske 15 minuter i bild, hinner hon idiotförklara sig själv omedvetet minst 5 gånger. när en kille som skulle ställa en fråga till laila ringde in, så säger hon efteråt "han lät ju som en snuskgubbe" alltså för det första är det inte lämpligt att säga så i tv, och för det andra så kränker hon för fan killen som ringde in. både jag evelina och hennes mamma var jätte chockade efter den kommentaren, hur kan man bara säga något sådant? hon är verkligen pinsam och absolut en B-kändis! deusstom borde hon ta och byta namn för hon skämmer ut mitt namn, jävla bitch (:

idol kväll med michael jackson tema

fram mot kvällen hamnade jag hemma hos evelina i hennes soffa, tittandes på idol med michael jackson tema. alla finalisterna är grymma! förutom camilla och tove. men camilla åkte ju ut idag, som tur är. tycker verkligen inte alls hon är okej. hon är alldeles för mycket! men hennes byxor var ju bara så jävla fina, satt perfekt på henne med. Rabih skulle jag kunna dö för, man drunknar i hans ögon och han sjunger som en gud! Eddie är också extremt bra, vilken känsla han har när han sjunger och ser även jävligt bra ut han med. men mariette och erik har hela tiden varit mina absoluta favoriter, håller verkligen på dem två. inte för att jag brukar följa idol, men har ändå fastnat för dem två. så de fredagar jag inte har något att göra passar jag på att kolla på dem!


färgat håret!

igår på praktiken blev det äntligen min tur, förra veckan fick cathleen och malin slingor, och igår fick jag det. meningen var först att vi bara skulle slinga utväxten, men vicky frågade om jag ville ha lite mörkare slingor i längderna också. och denna gången var jag sugen på att testa något nytt så gjorde det. cathleen gjorde det på mig, och jag var jätte osäker på resultatet först när jag såg hur dem mörka slingorna bara blev mörkare och mörkare och gick över till brunt! när vi sköljde ur det, blev jag ännu mer rädd när malin och cathleen sa att dem var mörkbruna. när vi fönade håret så kändes allting okej igen, reslutatet blev hur fint som helst och jag är jätte nöjd!

RESULTATET:

kundmottagning

idag var det kundmottagning igen, var assistent på slingor åt sophia. en tjej från sydafrika(?) som ville ha håret  slingat i två olika nyanser för att de skulle bli en aning ljusare. eftersom hennes hår redan var färgat, så fungerade inte vår ljusfärgning så värst lyckad. det syntes en del, men inte alls som kundens önskemål. felet var att vi inte gjorde en avfärgning innan vi satte i färgen, eller att vi inte använda blekning istället för färg. men egentligen var inte felet vårt, utan tina vår lärare tänkte inte riktigt hela vägen. men det är sånt som händer, kunden verkade vilja komma tillbaka på ett nytt försök, så vi får väl se!

nästa vecka ska både szidonia och evelina få komma till skolan och bli permanentade, jag är så extremt spänd över deras resultat! natasha permanentade en tjej som har ungefär lika långt hår som szidi, och det blev helt fantastiskt fint! tjejer ifall ni läser detta, så kan ni komma redan 10.00, viktigast egentligen att evelina kommer då, eftersom ditt kommer att ta extremt lång tid haha! hör av er till mig när/om ni läst detta.

bussresor - roande?

eftersom jag pendlar så nedrans mycket så tycker jag att jag borde skriva ett inlägg om de nu, för de kan vara så jävla roande ibland. man har haft en skit stressig morgon, hinner precis med bussen, sätter sig bredvid någon helt främmande människa, och ska bara få sig en skön stund på väg till skolan. låter kanske inte speciellt tilltalande. men när det nästan varje bussresa är någon människa som gör bort sig, så kan man inte låta bli att småskratta lite för sig själv. som när någon stoppar ner chip-kortet i magnetsrems-maskinen, eller när någon trycker på knappen till lampan istället för stopp-knappen, eller när någon somnar och tappar bort sidan i sin bok, eller när någon flyger fram som en idiot när dem ska gå av. jag låter hemskt elak, jag vet. men såna idiotsaker kan vara väldigt kul under en bussresa! men det bästa som finns är att bara sätta sig och koppla av till as bra musik i hörlurarna. detta var nog mitt onödigaste inlägg detta året, PUSS PÅ DET! hahaha


på väg att bli sjuk

tror jag är på god väg att bli sjuk, känner mig trött och hängig och har fruktansvärt ont i halsen. skulle absolut inte förvåna mig, många i klassen som varit hemma pga förkylning, och det är ju absolut den tiden på året nu också. hoppas dock att det vänder igen för jag hatar verkligen att vara sjuk, inte för att själva förkylningen är jobbig, utan för att man ligger ensam hela dagarna och tycker synd om sig själv. men nu ska jag ta en kopp te och krypa ner i sängen och titta på tv, och försöka undvika förkylningen så gott jag kan i allafall!

vem är jag?

hörde på nrj imorse om mannen som vaknat upp utanför ett polishus och inte vetat vem han var, och ingen annan visste heller. det ska vara med på efterlyst ikväll så jag ska verkligen titta på det, fast det är samtidigt som grey's anatomy så jag får väl zappa mellan kanalerna. man skulle haft sån där high-tec tv där man kan se två olika kanaler samtidigt, det hade varit suveränt!

världens bästa blogg

jag är en stor bloggnörd, det vet jag om! jag följer bland annat kissies blogg, alla vet väl vem det är? en blond 18 årig storbloggare, som leker världens bitch i sin blogg men egentligen är en mega tönt. i allafall så har jag hittat världens bästa blogg nu, jag menar det. http://falsksanning.blogg.se, det var cassandra i min klass som tipsade mig. där står det allt sanning om de stora bloggarna, hur de photoshopar sina bilder, ljuger om saker på bloggen, vilka deras hemliga dejter är, osv osv. eftersom jag har läst kissies blogg så mycket så var jag ju bara tvungen att kolla in hennes kategori på falsksanning och jag hittade en HEL DEL som man egentligen inte tänker på. sådana små grejer som bygger upp en viss bild om en människa. undrar ifall jag har förstört det roliga med att läsa kissies blogg nu, eftersom jag vet hur de egentligen ligger till. eller om jag tycker de kommer vara lika roligt som alltid.. vi får väl se!

jag tar illa upp

vare sig du tror det eller inte, så tar jag illa upp utav dina sådana kommentarer. du kanske menar de på skoj, men det är inte så jag tar det. är de grejer som redan stör mig och påpekas utav någon annan så är det klart att de sårar mig. tror inte du själv skulle gilla att höra kommentarer som är fel på dig hela tiden, det kan knäcka även personen med det starkaste självförtroendet.

ett självförtroende tar flera år att bygga upp, men kan förstöras på bara två sekunder.

jag tänker hoppa av

matte imorse, kom försent men brydde mig inte ens. sen när blev jag så ointresserad av matte? joo nu av B-kursen som är så extremt svår och jag förstår verkligen inte när carmen förklarar. det åker in genom ena örat och ut direkt genom det andra. jag har alltid haft MVG i matte så jag förstår inte vad som har hänt. jag saknar motivation och har inget intresse överhuvudtaget. kursen tar bara en massa onödig tid och jag kommer inte någon nytta utav det senare. för man kan inte läsa vidare på bara matte B, utan måste ha massa andra ämnen också, vilket jag inte har. därför känns de som om jag lika bra kan vara utan kursen och satsa mer på mina viktiga kurser som t ex hantverksteknik. så alltså har jag bestämt mig, jag ska försöka hoppa av den. ifall de kommer stå som IG i kursen så gör jag det inte, eftersom de påverkar mitt stipendium till gesällbrevet i såfall. men om man nu kan slippa det, så är de ingen tvekan överhuvudtaget.

desperate housewives

jag har följt desperate housewives i alla säsonger, och det är nu inne på sin SJÄTTE säsong. tänker tillbaka på hur liten jag måste ha varit när jag började se på det, och det är fortfarande lika bra! folk snackar om att det är så jävla uttjatat osv, men det är de ju verkligen inte alls. det är den bästa serien som någonsin gjorts, alla karaktärerna är så himla härliga & roliga. så varje tisdag är jag bänkad framför tv.n tillsammans med mamma, hon och jag är några riktiga desperate housewives nördar. underbart är det, de händer alltid någonting nytt, kommer alltid in massa nya familjer, osv osv. jag älskar desperate housewives!

den är min!

vaknade i lagom tid idag för att hinna mig göra i ordning utan att stressa allt för mycket. sedan cyklade jag ner till vårdcentralen och träffade läkaren, fick mitt recept osv sedan tog jag cyklen till bussen. hade tänkt gå in på apoteket på entré och hämta ut mina grejer, men nej det öppnade inte förrän klockan 10, när jag äntligen är morgonpigg går det åt skogen. så jag vandrade till skolan istället där jag fick sitta och vänta i en halvtimme på resten av klassen och lektionen, skit drygt. sedan hade vi svensklektion om antiken, dö intressant? NEJ! fattade verkligen inte ett skit. hon pratade precis som om alla visste vad Odyssén var, men jag har ingen aning, och fortfarande inte...

sedan hade vi lång rast då jag michelle och sophia sprang till entré köpte mat till mig först, sen gick vi till burger king och åt tillsammans där. sedan sprang vi till vero moda så jag fick köpt MIN jacka, TACK MAMMA!

datorkunskap var nästa ämne på schemat, läraren var sen, skönt. sedan fortsatte vi att jobba med word, bara precis för att vi inte redan vet hur det fungerar? och läraren är ingen favorit i mina ögon, och tror inte hon är de hos dem andra heller. hon är dryg, korkad och... ja sånt som jag inte får skriva här hihi. men jag hade facebook uppe, och jag blev ganska busted :$ men så skulle hon stänga ner det, nej då stänger hon istället ner mitt DOKUMENT som jag suttit och skrivit på skit längre, jag blev jätte arg men visste att jag hade sparat det. men bara för att göra henne lite extra rädd så låtsades jag som att jag inte hade gjort det. elak jag är jag vet, förlåt. men hon förtjänade det.

espresso house efter skolan med michelle och sophia, hittade en riktigt mysig plats där vi satt och snackade skit längre. underbart. skönt att mitt och michelles bråk är glömt och vi har lagt det bakom oss. allt i klassen går mycket bättre nu överhuvudtaget tycker jag, jag älskar verkligen stämningen vi har, och att alla kommer så bra överens med varandra nu. kan inte tänka mig att för bara ett år sen var vi fortfarande främlingar för varandra, och visste knappt vad alla hette i efternamn, nu kan vi varandra innan och utantill. precis som det ska vara, jag älskar mina tjejer! <3

HVFR2C

jag måste bara säga att jag älskar er mer och mer för varje dag som går, ni är verkligen ljuset i mitt liv!

 

ny design

sådär nu har jag ändrat min design lite grann, så den är mer höstig nu. började på den igår, men jag var trött och de gick inte riktigt som jag ville. så jag fortsatte idag, nu är jag nöjd! tror inte att jag kommer hålla den så här länge, men vi får väl se när jag får tid nästa gång att göra om den. ska fixa designen åt två vänners bloggar med, men de e kul som satan!

jag är kär, mamma jag vill ha!


vinterjacka från vero moda, och jag är så kär! jag har nog provat den minst 10 gånger, dem i affären måste tro att jag är dum i huvudet, men vill verkligen ha den.... åhhh ge mig 800 kronor någon? :D

klumpigast i sverige, eller bara kort?

HAHAHAHAHAHAHA trillade precis.
skulle tända en lampa, men så står de e ett bord ivägen, så jag som är extremt kort måste sträcka mig lite extra. och det har gått förut, men nu är de någon som har flyttat på bordet, så det var lite längre. och jag nådde verkligen inte, så jag sträckte mig lite till, men det funkade inte heller så jag testade att hoppa samtidigt som jag sträckte mig. nej då trillar jag framlänges istället och slår mig, idiotiskt att man ska vara så liten ;(

konstigt telefonsamtal?

förut när jag precis kommit hem från skolan, ringde telefonen. eftersom jag verkligen hatar att prata telefon så tvekar jag alltid om jag ska svara eller inte, men eftersom jag var ensam hemma och det KUNDE vara viktigt ju. så jag traskade lugnt till telefonen och svarade trevligt
- Hej de e Katrine.
- (något otydligt)
- vaaah?
- nikonihlkalo... (?)
- ehhhh.... *klick*

någon dum kines som ringde fel och inte kunde svenska, tog på min dyrbara tid. SUCK

söndagsmys

som alla dagar när jag har druckit vaknar jag skit tidigt på morgonen. även om vi kom hem lite i 4 på morgonen, så vaknade jag klockan 9 och var helt klarvaken. men jag tog två tabletter och sedan tvingade jag mig att sova lite till, så vaknade igen vid 11. duschade och tog de lite lugnt. pluggade på en del, och sedan gjorde jag mig i ordning . pappa skjutsade mig till trelleborg, så blev de lite söndagsmys där! tittade lite på top model 12, första avsnittet jag sett av den säsongen och alla dem tjejerna verkade sämst, är det värt att se på? sedan blev jag hämtad igen vid halv 9 tror jag. när jag kom hem blev det film & mys med mamma, längesen! men båda två lyckades somna vid slutet av filmen, så ingen av oss vet hur den slutade.

examenfest i danmark!

lite efter två lämnade vi huset, och körde mot danmark. vi skulle på examenfest för min kusin jack, som klarat snickarutbildningen extremt bra, han var en av dem tre bästa. lite över fyra var vi framme i hamnen vid lokalen där festen skulle hållas. när vi kommer dit så håller grillmästaren på att krydda köttet och man kan inte låta bli att frestas! medan vi väntar på maten snackar vi lite och kollar på vad jack fått i present, massa fina grejer verkligen. sedan blir det äntligen dags för mat, så otroligt gott! och självklart lyckades jag få den bästa platsen, massa av jacks kompisar var där, vilket betyder en hel del snyggingar! så jag sätter mig så jag kan se varenda en! hahaha, nej faktiskt var de inte riktigt planerat men de var bra! efter maten så tittade vi på danmark - sverige matchen, och man kan jua absolut säga att vi var lite utstötta där, 3 svenskar med 10-12 danskar, kändes inte helt okej. speciellt inte när danmark gjorde mål, trodde jag skulle gå därifrån alldeles döv. festen flyter på och allting blir roligare och roligare, jag fick en super god drink som skulle göra så att jag seglade, och den lyckades väl rätt bra! haha, underbart. lite över tolv börjar min kusins kompisar med att sätta honom på en stol i mitten, och dansa kring honom. ingen förstod riktigt vad som hände. men när en väldigt lättklädd strippa kom in tror jag att alla förstod! dem satte igång bra musik, och hon började dansa lapdance inför min kusin & en väldigt stor publik som innehöll både familj, släkt och vänner! efter ett tag börjar hon även att klä av sig, och de blir bara värre och värre. men min kusin klarade det bra, han spelade tillbaka och strippade också en del! till slut har strippan klätt av sig ALLT, och allting är helt galet! men det var verkligen sjukt kul och jag är nog rätt glad att jag seglade vid den tidpunkten.

även en söt liten pojke som försökte ragga upp mig under kvällen, han försökte på alla möjliga sätt, men jag var ju absolut inte den lättaste! men man vill ju inte vara så lätt som tjejerna som var där, pinsamma vissa av dem ju. men min bror gjorde honom nog lite glad mot slutet ändå, och gav ut mitt nummer till honom haha, galna bror!

känsliga läsare borde sluta här, för jag tänker lägga ut lite bilder från festen nu och även på
strippan!
klicka på bilderna, så blir de större ;)

      

oaktiv

jag är oaktiv här som in i helvete, men när jag kommer hem efter skolan så kommer massa uppdatering, håll ut ett litet tag till! som sagt, dem som väntar på något gott väntar aldrig för länge! ;) nu väntar en extremt rolig naturkukskaps lektion, lära sig mer om växter & djur, en hel vecka sedan nu. kan knappt hålla ut dessa två minuter som återstår. *ironi som in i helvete för tröga människor* PUSS!


fredag

denna dagen kan gå och dränk sig!
jag har verkligen hatat varenda minut denna dagen!
fy usch blä urk, pallar inte mer.
jävla skola, tar kål på mig.
jävla helvete till privatliv, allt fuckade totalt idag
jag orkar inte!
jag lägger mig och sover, väck mig när jorden blivit en plats man VILL leva på!

jag vill inte mer

snälla jag vill inte mer nu. jag är trött på denna leken. för mig är de inte längre någon lek. jag försöker slita mig loss men jag kan inte, de går inte. jag orkar inte. det bryter ner mig inifrån. vet inte längre vad jag ska ta mig till, men det har inte gått åt de hållet jag ville. jag ville inte ha de så här. jag vill inte vara den som mår dåligt. jag isolrerar mig nu, det är min enda lösning.

ikväll gick de för långt

de gick verkligen över styr. när jag tänker efter fattar jag inte ens vad som hände.
jag vet inte vad ni säger, men jag mår verkligen dåligt över detta. saker som var små förstorades upp och blev katastrof. jag hatar sånt här, och det var längesen jag var med om det. jag klarar inte det. nu mår jag skit.

irriterad!

hade praktik idag som alla andra torsdagar. kommer till salongen lite innan 10, och då står redan malin där och vätnar, efter en liten stund kommer även cathleen. sen fick vi stå och vänta allt för länge (enligt oss) på vicky, så vi funderade nästan på att gå igen, men hon kom i sista sekund. fanns inte mycket att göra på morgonen, så jag och cathleeen slingade malins hår, och sedan fick jag även slinga cathleens hår lite grann. sedan började det droppa in lite kunder, till och med så att jag fick en. en kvinna som skulle klippas, jag blev såklart nervös, hjärtat började slå i 190 och jag blev varm och skakig som vanligt. hoppas att de går över efter några kunder, för de e ju bara pinsamt att bli så nervös inför varje kund! min kund blev i allafall nöjd, lyckades dock göra bort mig några gånger, men hon hade önskat att få en elevfrisör, så då var hon nog beredd på sådant. dagen rullade på, hade fixat en kycklingsallad med mig till lunch som jag absolut inte blev mätt av. så malin och cathleen sprang iväg till espresso house för att köpa chai latte, då fick även jag en grillad baguette och chai latte MUMS! sedan kom det in en kille som ville bli klippt, självklart fick jag ta hand om honom. det visade sig att han kom från staffanstorp, och brukade ta samma buss som mig. lite små kul haha. hade mycket att prata om, väldigt social kille så han fick tiden till att gå fort. när jag var färdig med han så slutade jag, underbart!

men så sjukt irriterad jag är, jag tjänade in 400 kronor till salongen idag, fick jag ett enda öre? absolut inte. min handledare tog dem pengarna till sig själv, inte till salongen, och det är väl fan inte rätt?! jag är inte någon jävla slav till henne, utan en praktikant. jag begär inte att jag skulle fått pengarna, men hon ska inte ta dem själv i allafall!

sugen på fler läsare?

det är väl klart, de vill alla ha! nu finns de ett enkelt sätt. bara till att registrera dig på sidan här nedan och sedan hjälper dem dig att skaffa läsare, busenkelt eller hur?! http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=bitemehoney

inget spam, virus eller sådant skit, jag lovar de fungerar verkligen!


time to sleep

praktik imorgon, 10.00 - 18.00 KILL ME!


"tänk på dem i afrika"

jag är så trött på det uttrycket! så fort man gnäller minsta lilla över sitt liv så får man höra "tänk på dem i afrika, dem har de inte ens hälften så bra som du" nej det vet väl jag med. men jag kan ändå vara missnöjd med vissa grejer. tänk om hela världen skulle deppa för hur dem i afrika lever, då skulle det vara en enda stor depp-planet och bläää på sånt! jag vet om att vi i t.ex. sverige har det mycket bättre än dem som lever i afrika, men låt oss vara glada och tacksamma för det då och inte behöva tänka på dem i afrika för minsta lilla vi säger.

jag låter väl som en helt is-kall människa nu, men det är jag inte. jag tycker synd om dem, men jag tänker inte lida för att dem gör det, förlåt men absolut inte. man kan inte tänka på allt och alla, alltid.

they're gone!

jag fick världens ryck igår och drog av alla mina naglar, ångrade mig som in i helvete när jag såg hur mina egna såg ut. men jag tog fram slipmaskinen (nej inte sån byggrej utan en liten sak till naglarna) så filade jag dem på ytan, absolut inte längden! sedan målade jag fransk manikyr så nu är dem snygga igen. de ser inte alls ut som mina naglar gjorde förut, men kan inte heller komma på vad som är annorlunda. men dem duger!


kan denna dagen ta slut... typ nu?

denna dagen är den tråkigaste på länge! jag är så uttråkad så jag skulle kunna skratta åt vad som helst, bara för att ha roligt 2 sekunder. jag har varit ensam exakt hela dagen! andreas var hemma en stund på lunchen, men han stack ju in på sitt rum direkt. och när alla kommer hem från jobb, ja då sticker dem såklart igen. mamma och pappa iväg på sina tråkiga motorcyklarträffar som jag är trött på nu, skönt att säsongen för sånt snart är slut. och andreas sticker fort som fan ut och skejtar, hinner inte ens äta med mig. så nu har jag ingen lust att äta, hatar att äta själv, känner mig bara tjock då. så jag får väl återgå till mina läxor, dem enda som vill umgås med mig idag!...

solarium dags?

det börjar bli dags för att börja sola solarium igen, hatar att vara blek som ett lik. det kostar massa pengar att vara brun & fin på vintern, men det är de fan värt! sen i mars nästa år ska jag till gran canaria med mamma pappa mormor och morfar. ska bli sjukt nice att få ligga och steka vid stranden, vetandes att alla mina vänner går omkring i sverige och fryser rumpan av sig hihihi.

hemma idag

idag blev de att jag fick stanna hemma, pga olyckheter som skedde under natten. jag lovade mamma att plugga en massa, och det har jag gjort! jag har läst ut svenskboken, hade lite mer än 100 sidor kvar, så nu ska jag skriva in alla loggar på datan och sedan skicka till min lärare. jag har försökt räkna matte också, men får fel på alla tal jag gör, förstår inte vad som hänt. jag som brukade vara grym på matte. sedan tänkte jag även skriva idrottsuppgiften också. skönt att få allt överstökat. men när man äntligen känner att man blivit av med lite läxor, får man höra från sina underbara klasskamarater att vi fått nya uppgifter, jävla F*N när tar de slut egentligen?!

för tillfället hatar jag verkligen skolan, och börjar strejka snart om inte lärarna inser vilken press dem sätter på oss!

herregud!

fyfan va jag är depp på livet idag, eller just nu. det bara slog mig helt plötsligt, not good not good.

men idag var en bra dag i skolan, jag insåg hur mycket jag älskar min klass! jag orkar inte berätta om hela dagen för de blir ändå bara tjatigt. men vi slutade 13.20 och vi skulle fotograferas lite över 3, vad gör då en frisörklass? jo, vi samlas i salongen och alla har en jävla massa grejer med sig, smink, plattänger, locktänger, hårspray, klackskor osv osv! hela salongen var en stor röra, men kul som tusan hade vi. under tiden vi höll på att fixa oss, så skulle vi ha tid för att pausa och fotografera en massa, det är ju ett måste. sedan sprang vi upp till andra våningen, till glashuset där fotograferingen skulle ske. började med enskilda AS KASS blev min bild, och sedan klassfotot, AS BÄST jag och maritza höll handen, hihihi :$ men alla blev skit snygga, men vi är ju en snygg klass so what else? :D

här kommer en massa bilder, enjoy!
       

du är en speciell individ

ikväll steg du verkligen i mina ögon, du visade vilken fantastisk människa du är. när du satt och berättade om dina livs mål, gjorde du verkligen så jag tappade orden. trodde inte att de fanns någon människa med så stort hjärta som du har, men det bevisade du ikväll. jag ser verkligen upp till dig, du är stark och jag beundrar dig stort. jag vet att du har det tufft i livet, och jag stöttar dig dag ut & dag in. tyvärr kan jag inte finnas där för dig så som jag vill, men jag gör så gott jag kan, du är värd det bästa <3

naturliga Katrine is back?

idag bestämde jag mig, jag ska köra på kort hår i fortsättningen! vi får se hur länge de håller, men just nu trivs jag rätt bra faktiskt. fick positiva reaktioner i skolan också, men som sagt vi får hur länge de blir så här. jag skulle absolut inte bli förvånad om hårförlängningen ryker på igen inom en vecka, men vi får väl se! jag känner även för att göra något jätte mörkt brunt i mitt hår, ett stort block i luggen eller något sådant. snyggt som fan, och sedan vill jag även skaffa glasögon bara för att de e så jävla snyggt! fyrkantiga med svart kraftig ram, MUMS!

bild på mitt hår, såg inte helt åkej ut i ansiktet så de fick bli en svartis där!


idrottslektion - total flopp

idag började vi matten lite tidgare för vi var tvungna att gå jätte tidigt för att hinna till idrotten, eftersom jag och maritza skulle hålla i den. men lektionen blev inte alls som vi hade tänkt oss. först tänkte vi ha hinderbana och massa sånt roligt, men de gick så klart inte. så vi fick komma på en akut-plan som blev volleyboll, totalt oplanerat. och enligt mig blev de en katastrof, jag presterade inte alls som jag ville. men idag insåg jag att jag är ingen ledare, jag kan inte leda en stor grupp, jag får ångest av de och drar mig hellre undan. och det lär synas på mitt betyg, men förlåt att jag inte är gjord för det, de är bara inte min grej. men maritza klarade det suveränt, hon fick leda för oss båda så creds som fan till henne!

efter idrotten tog vi oss tillbaka till skolan och käkade, potatismos och korv BLÄÄ! men julie, fyfan vad hon kan lysa upp ens dag. när alla har ätit färdigt och ska ta sina grejer, så hittar inte hon sin halsduk. en person som jag hade blivit skit orolig och jätte arg för jag slarvat bort den, men inte julie! hon ställer sig och as garvar och alla undrar vad det är. så säger hon min halsduk är borta, och skrattar vidare, så tittar vi på varandra, sedan letar alla lite smått. medan julie står och as garvar fortfarande och säger "hahahhaha någon har snott min halsduk" sen skrattar hon ännu mer och ännu högre, då hon har hittat halsduken mitt framför sig på golvet, där hennes jacka också legat. hahaha. kan inget annat än skratta med och åt henne. underbara flicka :)

sedan körde vi på med naturkunskap, lyssnade jag idag? nej varför skulle denna lektionen skilja sig från dem andra? jag hatar naturkukskap, punkt slut. vi slapp svenskan för vår lärare var hemma med sjukt barn, så innan jag tog mig till bussen stannade jag i datasalen ett tag.

ångest

jag har ångest som fan över alla dessa läxor. en hel ledig söndag har gått utan att jag är klar med någon av läxorna, jag pallar inte! jag ägnar bara tid åt mina huvudämnen, de andra får gå som de går. ska jag lägga lika mycket energi på alla läxor så kommer jag vara slutkörd innan jullovet!

egentligen är de många grejer jag har ångest för i mitt liv just nu, många tankar som snurrar omkring och egentligen vill jag bara släppa taget om allt och låta de bli som de blir, men alla som känner mig vet att jag inte kan det. de jag mest har ångest för är gesällbrevet som vi ska göra i trean, som man är tvungen att klara av för att bli en godkänd frisör. det finns hur många delmoment som helst och jag känner bara hur paniken kommer krypandes. och som om de inte vore nog, har man IG i en enda kurs så får man inget stipendium till gesällbrevet, vilket betyder att man får betala det helt själv, och de kostar flera tusen. då blir de en stor kostnad samtidigt som man ska ta studenten, och köpa egna verktyg som saxar osv. så jag måste verkligen se till att få de där stipendiumet, och t.ex stå ut med matte B i ett helt läsår, även om jag allra helst vill hoppa av kursen, för jag känner att jag inte har tid som räcker till.

en annan grej jag har lite mini ångest över är att de e skolfoto nu på tisdag, jag vet varken vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret. men tur är att vi ska fotas 2 timmar efter vi har slutat, så vi kan gå in i salongen och fixa till oss där, hur bra som helst! men jag måste kolla igenom garderoben och se ifall jag hittar något kul.

nu ska jag gå och lägga mig i sängen och göra det jag är bäst på, fundera över livet! godnatt <3 

ny musik

tråkiga söndagar som denna slutar alltid med att jag fixar en masssa ny musik att fylla mobilen med. det bästa man kan ha under långa bussresor och tråkiga lektioner ju! så nu har jag precis cirka 20 nya låtar. här kommer en del av dem som ni kan lyssna på. tack så mycket julie & szidi för låttipsen! :)


Sean Kingston - Face Drop


Jason Derulo - Whatcha Say


Usher - Separated


Maxwell - This woman's work


Demi Lovato - Don't Forget


Mary J. Blige - Stronger


Leona Lewis - Happy



spa/manikyr i skolan

igår(fredags) hade vi världens största prov i klippterminologi på 14 sidor det tog mig 1 timmer och 45 minuter att skriva. men det gick kanon! som de känns just nu i alla fall, vi får väl se sen när resultatet kommer. men sen hade vi en rätt lång rast, och vår lärare tyckte att vi kunde ta de lugnt idag efter de jobbiga provet så vi gick igenom spa/manikyr. först visade hon på kerstin och sedan övertalade vi henne om att få göra det på varandra. men självklart blev de disskussioner om vem som skulle göra vad, eftersom de bara finns 4 bord så bara 8 av 16 kunde göra det, dem andra skulle få färga ögonfransarna. men eftersom jag och sophia redan hade färgat våra på egen hårvård så blev vi självklara med naglarna. men vi hann bara med mig, tyvärr. orkar inte förklara allt vi gjorde men jag fick peeling och inpackning ända upp till armbågen, och massage och grejer. här kommer lite bilder i allafall. klicka på dem för att se dem större.

     

jag lever faktiskt

även om ni kanske börjat tvivla så lever jag faktiskt fortfarande, jag har varit lite off här på bloggen dem senaste dagarna, men skolan tar kål på mig! jag har aldrig förstått mig på folk som gnäller över att skolan är jobbig och gör dem skit trötta på eftermiddagarna, men nu förstår jag er verkligen. imorgon ska jag använda hela min söndag till att sova ut som bara den, och plugga en del.

igår kväll fick jag ett impuls ryck och åkte till trelleborg för att träffa mr hemlig, kom dit rätt sent så då slutar de så klart med att man somnar rätt sent också. vi tittade på jag minns fortfarande vad du gjorde förra sommaren, även om den är skit gammal har jag aldrig sett den tidigare. sedan gick vi och la oss och snackade en massa tills vi somnade vid 2-3 kanske?

vaknade i morse av att han tog hela sängen, och kunde inte somna om efter det. så väntade tills han piggnade till med. sen käka vi frukost osv, och chilla bara under dagen. vid halv 4 tiden började jag ta mig hemåt och var hemma lite över 6. dryg tråkig kall och blöt resa hem, verkligen inte rolig. så var glad när jag äntligen kom in genom dörren. jag var svin trött så gick och vilade ett tag för att orka med kvällen. sedan åt jag hemma gjord pizza med familjen, innan jag stack och mötte kompisarna på nöjes (egentligen heter de filmkedjan men vi total-vägrar att använda de fula namnet!) vi hyrde film och fixade lite godis osv. stack hem till evelina och såg filmen, minns dock inte namnet. men jag tyckte den verkligen var bra, men fattade absolut inte slutet. när några hade stuckit stannade jag matilda & evelina kvar och hade ett efterlängtat tjejsnack, allt för längesen nu så vi hade mycket att prata om! nu har jag precis kommit hem igen och ska sitta här ett tag innan jag lägger mig.

orkar inte idag

orkar absolut inte blogga idag, vet inte vad de är med mig men inte alls på humör.

var på praktik idag, det var typ som vanligt förrutom att där var en till praktikant i min och cathleens ålder, skit trevlig! :) fick även avlägsna en hårförlägning på en kvinna som varit på Bali och satt i extenstions som satt helt cp, så de tog cirka 2½ timme. inte helt okej. resten av dagen bara flöt på och klockan 6 tog jag mig hemåt. tog de lugnt vid datan lite och nu ska jag plugga. hörs antagligen imorgon eller något, tjiiing

RSS 2.0