Outfit

Direkt när jag kom hem från skolan åkte som sagt bikinin på!


Outfit

Kläderna idag blev en vanlig v-urringad rosa t-shirt och
ett par uppvikta vita jeans, hade sommarkänsla idag!


Onsdag 29/4

Jadå, i morse lyckades jag försova mig så att jag missade första lekitonen! Om ni har läst inlägget jag skrev igår, så förstår ni nog att det var ganska mycket med vilje, och jag tog det jävligt lugnt på morgonen, vaknade vid 9 - halv 10 och tog bussen tjugo över 11, kom i lagom tid till engelskan där vi tränade inför nationella som ska skrivas nästa vecka, hörförståelse och läsförståelse, dem värsta delarna :( men i slutet av lektionen gick vi ut till parken utanför skolan och satt där och mös, och alla blev lika förvånade över vilket härligt sommarväder det var idag! Sedan hade vi lunch så jag gick med natasha & julie upp till matsalen och åt lite pytt i panna, sedan drog vi till Entré och gick en runda in på GinaTricot innan matten började, på den lektionen räknade jag bara på och längtade tills den skulle ta slut. När jag är påväg bort mot värnhem så ser jag att min buss kommer, jag tänker att jag hinner inte med den, men jag försöker, så jag ökade tempot lite, men gick inte jätte bra eftersom jag hade högklackat. Men det var tydligen många som skulle med bussen idag, så den stog kvar länge och jag lyckades hinna med den! Direkt när jag kom hem bytade jag om till shorts & bikini och satte mig ute i solen, lyckades somna så jag satt där i en timme ungefär och märkte att jag faktiskt lyckats få lite färg. När jag var trött på det gick jag in och satte mig framför datan istället. När mamma kom hem började hon på maten direkt och jag stack ner till solariet och sola under tiden, så maten var färdig i lagom tid till när jag kom hem igen. Min favoritmat idag makaronlåda, finns ingen bättre maträtt än den, den är både nyttig & god som fan!

Sen satt jag vid datan en liten stund innan greys anatomy började, och jag gilla inte avsnittet som var idag, det var alldeles för deprimerande för mig, speciellt när jag har sommarkänsla och allt, då vill man ju inte gå och vara deprimerad! Och när Grey's var slut så tog jag och mammsen på oss våra vandrarskor och tog oss en LÅNG kvällsrunda runt staffanstorp, och då menar jag runt, vi gick nästan runt tre fjärdedelar, och det tog oss 1½ timme och gav cirka 10 000 steg, så nu kan man gå och lägga sig med gott samvete i alla fall!
XOXO

Tisdag 28/4

Idag var verkligen den roligaste dagen i salongen på länge! Vi fick färga en av våra dockor precis som vi ville. Och det var så jävla roligt, jag gjorde blonda och mörk röd bruna folieslingor, men dem rödbruna, blev jätte röda haha. Det tog skit lång tid att göra alla miljoner slingor, men resultatet blev bra som fan! Jag var så inne i slingorna så det fick bli en banan och äpple till lunch bara, men jag klarade mig bra ändå. Efter vi var klara med våra dockor så sprang vi direkt upp till engelskan, där vi gjorde tråkiga övningar som jag totalt sög på! och vi fick även reda på resultatet på nationella vi skrev i fredags, fick VG+ fast jag inte ens hade ansträngt mig så blev ju ganska nöjd. Efter skolan så bestämde jag lite med min grupp hur vi ska göra på arbetsmiljö uppgiften, och sedan tog jag bussen hem. Tittade på ungefär 15 minuter av top model och hann äta lite glass innan jag somnade, och sov i ungefär 2-3 timmar. Det var himla skönt, men efteråt kändes det som jag hade en tung sten i huvudet, har verkligen mått skit dåligt idag, och har ingen aning om varför, mysko... Men i alla fall så när jag hade vaknat så satte jag mig en stund vid datan och sen käkade vi, kotlett, klyftpotatis och bearneisesås, min önskan och det var så jävla gott! Sedan hamna jag framför datan igen och klockan nio så var jag bänkad framför tv.n med min kära mammi och tittade på desperate housewives. Sen kom jag på att jag hade läxa i både svenska och matte, så jag satte igång med att göra det, men orkade inte klart med matten så kommer på någon bra ursäkt tihihi. Nu borde jag sova så jag orkar orienteringen imorgon, fastän jag egentligen har lust att ta en låååång sovmorgon! XOXO

resultatet på min docka som jag färga idag.

INNAN:                                                                  EFTER:
   

Måndag 27/4

Imorse höll jag verkligen på att missa bussen pga för mycket tid framför speglen mwhihi. Men jag hann med den som tur var! Kom dock försent till lektionen ändå för att busschauffören var cp i huvudet och vet inte vad trycka på gasen är. Men i allafall så pratade syo en massa om poäng och så vidare, och jag tror faktiskt att det lyckades fastna i min hjärna idag! Vet inte hur många olika människor som försökt förklara det för mig, och de har gått in genom ena örat och ut på andra sidan. När syo var färdig så berätta tina vad vi skulle göra på hantverkstimmarna denna veckan, och för en gångs skull var det faktiskt jävligt kul! Vi skulle få färga ett av våra dockhuvud, Carla vilken färg vi vill! Men eftersom den dockan har så otrolig mycket hår så började vi med att effilera det idag, vilket betyder att vi tunna ut det. När man var färdig så såg det ut som om hälften av håret låg på golvet, men det var bara bra för att nu är hennes hår så mycket lättare att hantera. Det var även den roligaste klippningen jag någonsin gjort faktiskt. När vi slutade fick jag ett samtal från TheStudio, som erbjöd mig tid på söndag 11.30, så då ska jag och maritza dit. Så jävla kul ska det bli. Sen hade vi svenska men vi fick bara reda på att vi skulle skriva prov den 15 maj och sen fick vi sluta. Så vi flyttade fram mentorstiden, där vi bara skrev loggböcker och bestämde att vi ska ha modellkväll, NÅGON FRIVILLIG SUGEN PÅ GRATIS KLIPPNING & STYLING? :D efter det så slutade vi och då tog jag bussen hem. Hamnade framför datan direkt, och satt här tills mamma kom hem, då jag följde med henne och handla, så nu är det mumsiga grejer i skafferien igen. Sen så laga mamma mat och direkt efter vi ätit mötte jag fijah så gick vi en lång runda, direkt när jag kom in igen satte jag igång med att räkna, och nu ska jag snart sova. XOXO

Outfit

dagens kläder blev ett vitt och blått sommarlinne och svarta leggins.
frisyren fick bli vågigt med flätor på båda sidorna, sommarkänsla som fan nu!

Söndag 26/4

Usch denna tråkiga söndag! Sov väldigt länge idag, och sedan gjorde jag en frukost med varma bullar och ägg, mums på det! Satt på rummet och käkade samtidigt som jag tittade på reprisen från Robinson, när det var slut så satte jag mig framför datan istället, men tyckte inte att det var kul att sitta inne när det var så fint väder ute, så jag tog på mig ett sommarlinne och tights, tog en solstol en bra bok och solglasögon, sen gick jag ut i trädgården och satt där och mös ett bra tag. Andreas tyckte väl också att det verka mysigt så han gjorde mig sällskap. Men när jag hade läst ut min bok, hade jag blivit så trött av solen så jag gick in och la mig på sängen och somna efter typ 5 minuter. Så sov jag ett riktigt bra tag, men vaknade vissa gånger av att solen stog mig rakt i ögonen, så jag vred och vände på mig så blev det genast bättre. När det var dags att äta väckte mamma mig och fråga vad jag ville ha för pizza, men jag kände inte för pizza idag så jag beställde Nacho Kött istället, inte det godaste jag ätit, så jag fick ta lite av pappas pizza för att bli mätt. Efter maten så tog jag hand om mitt rum, men hann bara rensa undan kläder och vika om allt i garderoben innan jag blev trött på det och hamnade framför datan istället. Idag har alltså blivit en riktig chilldag men det behövdes!
XOXO

Lördag 25/4

Vaknade vid 9 tiden imorse, alldeles för tidigt för att vara lördag tycker jag! Men eftersom pappa och jag skulle till löddeköpinge och träffa världens starkaste man och titta på motorcyklar så fick jag ju tvinga mig ur sängen. Så åt vi gemensam frukost hela familjen, sen fixa jag mig och vi åkte iväg med motorcyklen, vi gick runt och titta en massa och klockan 12 kom Magnus Samuelsson, världens starkaste man, så prata han massa, typ berätta om sitt liv och folk ställde frågor, sen skulle han då visa lite trick, han tryckte sönder en full cola burk, rev sönder en telefonkatalog på mitt och sen stog han och höll två yxor som vägde 15 kg var, rakt ut i luften i en minut. Hans tidigare rekord har varit 40 sekunder, så han slog sig själv med 20 sekunder idag. Sen prata vi lite med honom och tog en bild på han & mig tillsammans. Sen fortsatte vi titta och där var en trollkarl också som var helt otrolig! Han gjorde ett trick med pappa. Pappa skulle hålla i en osynlig kortlek som han skulle blanda, sedan välja ut ett kort som han skulle vända upp och ner. Sedan stoppa in korten i asken igen och ge den till trollkarlen. Så skulle trollkarlen göra den synlig igen, Så han stoppa ner den osynliga i fickan och tog fram en riktig. Sen tog han ut korten och pappa fick säga vilket kort han hade vänt på, vilket var spader 4. Så letade trollkarlen i kortleken och hitta ett kort som va vänt upp och ner, gissa vilket kort? Jo spader 4, Helt sjukt! När pappa och jag tyckte att vi var klara så åkte vi till center syd där mamma och bror shoppade för fullt, men så tog vi en fika tillsammans med dem sen åkte vi hem.

När jag väl kom hem så hände inte speciellt mycket, tog det lugnt framför datan och sånt bara. Sen vid halv 8 tiden käkade vi, hemmagjord potatissallad och lax, passade inte precis mina smaklökar. Ikväll skulle jag egentligen hem till Lotta men den slöa bananen hade visst somnat, så vi ska ta det imorgon istället.
XOXO

lite bilder från Löddeköpinge
1. Krossar en cola burk
2. River sönder en telefonkatalog
3. De tunga yxorna
     

Outfit

kläderna idag blev en hyffsat somrig tröja, som jag letade upp långt
 in i garderoben och sedan ljusa jeans och sommarskor!


Fredag 24/4

Jadå, tog bussen till skolan så att jag var där tio i tio, pappa erbjöd sig att köra mig för han skulle ändå till malmö, men julie hade något viktigt att berätta så jag valde att tacka nej till pappi. När vi kom till skolan så var det dags att skriva nationella i engelska, gick väl tillräckligt bra kan man säga. Sen efter det slutade vi, men jag maritza & sophia gick upp till matsalen för att äta, sedan hämta vi mina skor hos skomakaren som hade klackat om dem, och efter det följde jag med Maritza till trelleborg. Vi bakade chokladmuffins och chokladbollar som dem ska sälja imorgon för att tjäna pengar till en resa med simklubben till Thailand! Sen diska och städa vi undan i köket och gick och fixade oss för att sedan ta bussen till stranden där vi skulle ta en massa foton. Det var härligt väder och fotona blev hur bra som helst tycker jag! Några av dem dyker säkerligen upp här på bloggen så fort jag fått dem av Maritza. Sedan tog vi bussen hem och det blev lite klydd med hur jag skulle ta mig hem till staffanstorp, men det löste sig till slut. När jag väl var hemma efter hur lång tid som helst kändes det som, så åt jag direkt för magen hade skrikit efter mat hela resan hem, familjen hade grillat så det var mumsigt! Nu ikväll ska jag nog bara chilla, är ganska trött. Men kanske blir det att dra hem till Lotta eller klippa mammi, vi får helt enkelt se!
XOXO

Torsdag 24/4

Åhh idag kunde jag verkligen sova ut, har egentligen bara 2 lektioner på torsdagar, och i den första fick vi hemuppgifter så vi tyckte att det var onödigt att komma på den andra, så pratade med vår lärare och fick även hemuppgifter där. Vilken innebar att jag sov till klockan var ett, då jag fick ett sms av maritza som undra om jag var vaken, så jag gick ur sängen då och gjorde mig i ordning direkt, tjugo över 2 tog jag bussen in till malmö för att möta maritza och köpa hårförlängning. Fick tag i en ganska fort, sen fortsatte vi att gå på stan, gick bort till gustav för maritza ville äta på BK, men jag var inte hungrig för jag hade nästan precis ätit frukost. Sen gick vi bara runt lite och kolla i massa affärer. Så kommer det två super stora fotbollar som ett litet tjejlag och deras tränare rullar runt i stan, hel sjukt! Sen gick vi till konserthuset där jag tog bussen till träningen och hon bussen hem.

Träningen gick super bra idag, lärde oss en ny dans till justin timberlake - cry me a river. Skit kul dans faktiskt, och hyffast svår! Plus att vi var en jätte liten grupp idag, så det var hur trevligt som helst, fick kontakt med dem andra tjejerna i gruppen också som jag inte brukar prata med, så det känns bra. När jag kom hem så duscha jag av mig snabbt, sen käkade vi men jag har glömt var, haha guldfisk minne! Sen åkte jag till lotta så klippte hon och fixa till min hårförlängning så de ska se någorlunda bra ut :) Och när jag kom hem sydde jag fast klämmorna och sånt, nu ska jag väl gå och sova, skriva nationella i engelska imorgon, WISH ME GOOD LUCK!
XOXO

bild på en av fotbollarna dem rullade runt

Onsdag 22/4

Första lektionen på schemat var idrott, och eftersom jag och mammi skulle dra samtidigt så körde hon mig till forum där vi skulle ha pilates, det var skit drygt och jag höll verkligen på att somna. Men samtidigt var det väldigt avslappnande och skit skönt. Maritza och jag tog bussen tillbaka till skolan, sprang upp på fjärde våningen och åt snabbt, och sen hade vi engelska där vi bara gick igenom något skit som jag inte fatta ett dugg av. Slutade för dagen sen så jag och Maritza gick runt på stan lite, jag hitta ett linne på H&M. När vi var på väg ut så gick vi förbi Tele2 försäljare, så haffa den ena killen oss, och börja fråga mig massa om mitt abonnemang eftersom jag har comviq, så han fick mitt mobilnummer och sånt, sen gjorde han inte mycket mer, han sa bara att mitt abonnemang såg bra ut, så när jag & maritza gick därifån sa vi att det var bara för han ville ha mitt nummer hahaha! Efter det åkte vi till espresso house och köpte en frapino sen satt vi ute och njöt i solen, riktigt mysigt, men när det började bli kallt gick vi in på trianglen istället för att vänta ut tiden. Och där träffa vi på Erik & Max, så jävla kul! :D När klockan närmade sig 4 började vi gå till polski för att köpa smink, så det blev en liten runda och kom därifrån med brunkräm, puder, rouge och mascara. Vi vandrade vidare till södervärn där vi sa hejdå och gick till våra bussar.

Direkt när jag kom hem så bestämde jag med Fijah att vi skulle dra till solariet och sola, men hon hängde bara med som sällskap, sen gick vi vår vardagliga promenad, lika skönt som alltid att få snacka av sig med henne. När jag kom hem satt jag vid datan en stund för att vila benen innan jag gick in och tog en lång skön dusch, gjorde även inpackning i håret och peeling i ansiktet, och efteråt smörjde jag in hela kroppen, så nu är man len som en bebis hihihi. Jag hann knappt komma ur duschen innan mammi ropa att det var mat, korv & pommes, ingen höjdare idag heller, men jag blev mätt i allafall och det är ju huvudsaken. Klockan 9 var det som vanligt dags för greys anatomy, så jag tog en kopp te och gjorde mammi sällskap framför tv.n & fy jäklar vad det var bra idag! fast derek var ett svin & izzie har cancer :'( jag ska inte sova förrän sent idag, eftersom vi är lediga imorgon pga våra lektioner är inställda ;D
XOXO

en bild på linnet jag köpte idag


Outfit

Jag är så oerhört sugen på att köpa denna underbara strandklänning!
Man kan knyta och bära den på flera olika sätt och billig är den också, perfekt för en varm sommardag!



Tisdag 21/4

Uschhh höll på att försova mig imorse, tur att man har mammi som kommer in och väcker en om man inte stiger upp i tid! Finns verkligen inget värre än att försova sig, så att man inte får ta den lilla tid man behöver på morgonen och ta de lugnt, utan måste stressa sig igenom det. Så jag gick ur sängen och gjorde mig i ordning och åkte till praktiken, det var så mycket roligare idag! Dem första 2 timmarna var det bara jag och Pernilla på salongen, så medan hon hade kund så fick jag svara i telefon och ta emot bokningar, kul som attan var det. Sen fick jag även tvätta kunders hår idag, och jag fick bra beröm för min huvudmassage, dem sa att dem fick rysningar, alltid kul att höra ju! Sen fick jag även hjälpa till att städa deras vagnar och damsuga upp allt småhår från dem, lite slavjobb kan man tycka, men så är det att vara praktikant ju. Annars flöt dagen bara på och klockan 5 tacka jag för dessa två dagar och fick lov att gå hem.

När jag kom hem var tanken att jag bara skulle ligga och vila benen en liten stund sen dra ner till solariet, men ni kan själva gissa hur det slutade, jo jag somnade så klart! Så vid halv 8 blev jag väckt av att det var mat, torsk & potatis, verkligen inte uppskattat, men jag var inte speciellt hungrig ändå så det var ingen fara. Efter maten skyndade jag mig att byta om sen mötte jag fijah så vi fick vår powerwalk idag med. Kom hem igen 2 minuter i nio, så jag hann precis i tid till desperate housewives, och fy sjutton vad det var avundsjuka idag! haha, sedan hamnade man såklart framför datan, kände att jag var tvungen att kolla alla miljoner som laddat upp bilder på bilddagboken och bloggat, och även skriva en liten bit själv med. Men nu borde jag gå och räkna lite matte så jag hinner ikapp.
XOXO

Det var skönt att prata med dig lite idag, det lättade stenen från mitt hjärta.
Men jag vet att allt ännu inte är okej, men hoppas att det kommer.
& en sak till, jag älskar dig.

Måndag 20/4

Jahapp då var helgen slut och det var måndag igen, vilket innebar praktik för mig idag, så jag tog bussen 9.19 men var SÅ nära på att missa den, och fyfan för att komma försent till praktik, det är ju bara hemskt. Men i alla fall så kom jag till värnhem, byta buss till 7.an där och hoppa av på caroli city, gick in på salongen och hängde av mig, sen var det bara att börja. Fast första halvtimmen är alltid dryg, nästan aldrig några kunder då. Men sen rulla dagen på och det var egentligen inte speciellt mycket att göra, så det var väl inte jätte kul idag. Men personalen på salongen gör det hela så mycket bättre, dem är helt fantastiska människor! Vid lite över 4 fick jag gå hem, eftersom där var bara en kund var och han kom inte förrän klockan 5, så jag fick alltså sluta 2 timmar tidigare. Jag bestämde mig för att åka till obs och titta på solglasögon på HM för mamma sa att dem hade snygga där, så hitta jag ett par som jag ville ha. Men självklart kunde jag inte låta bli att gå runt i övriga butiken, så jag hittade en super snygg bh också, men jag hade inte pengar till att köpa den så jag ringde mamma för att be henne sätta in lite på mitt konto, men istället erbjöd hon sig att komma dit så vi kunde titta på lite kläder till fredag också till maritzas fest :D Men vi gick igenom alla affärer och hittade absolut ingenting, så sur som fan var jag och kom hem med bara solglasögon, bh och matchande trosor :)

Mamma satte igång med maten direkt när vi kom hem och eftersom det är måndag betydde det att det serverades Spaghetti & köttfärssås, vilket det alltid gör hos familjen pedersen på måndagar, börjar bli ganska uttjatat nu. Efter jag käkat bestämde jag och fijah att vi skulle träffas och gå vår lilla runda, eller lilla och lilla, på en timme hinner man ganska långt har vi märkt! Vi var ute i en timme och 10 minuter, och skönt att snacka av sig lite. Hon har varit  egypten i en vecka, så hade en del att prata om. När jag kom hem hamna jag här framför datan och in på bloggen för att skriva av sig lite. Imorgon är det praktik som gäller igen, så får gå och sova nu. Godnatt!
XOXO

Outfit

jag är så jävla inne på leopard mönstrat nu! <3

Från mitt hjärta

Vår vänskap var bara en lögn. Allt var bara uppbyggt på en lögn. Varenda liten sekund med dig var bara en lögn. Det är vad jag känner just nu i alla fall. När du inte bryr dig ett skit om vad som hänt, du bara nonjalerar det och bryr dig inte om att försöka fixa det. Jag hade kunnat göra allt för att vi skulle försöka pussla ihop vår vänskap igen, men när inte du visar något engagemang så tappar jag intresset också. Du sa till mig att jag var speciell, att jag var den enda du kunde prata med om allt och att jag var den enda som visste så mycket om dig. Med andra ord menade du nästan att jag var din levande dagbok. Men det verkar som om du har fler vänner som är så till dig. Tydligen var jag inte så speciell och som vanligt var jag inte den enda i dina ögon. Det har jag aldrig varit och kommer aldrig någonsin bli. Jag har ställt upp för dig och gjort allt i min makt för att du ska må bra och jag ska bli speciell i just dina ögon. Men aldrig har det funkat, det har kommit någon annan i vägen och jag har blivit nertrampad och osynlig. Det är just det som jag är så oerhört trött på, att vara osynlig för dig. Det är den största anledningen till att jag har tappat lusten och hoppet om oss två nu. Jag orkar inte kämpa för det mer. Förlåt.


Lördag 18/4

Mamma och pappa väckte mig alldeles för tidigt i morse, jag hade ställt klockan på 11.00 men nej dem ska tvunget väcka mig en hel timme innan. Så jag tog mig ur sängen och åt en gemensam frukost med min familj, vilket bara sker enstaka gånger per månad! Sen gick jag för att titta på TV, men råkade dock somna. Klockan 12 ringde Lotta för vi hade bestämt att kolla på fotbollsmatch, så jag fick skynda mig att fixa mig sen kom hon och hennes mamma så körde Lotta oss till Hjärup, hann bara se andra halvleken av matchen sen började vandringen hemåt. Men jag hade helt fel skor och fortfarande träningsvärk, så när vi hade gått i 50 minuter ringde vi min mamma så kom hon och hämta oss, så åkte vi till Lotta. Där vi spela kubb, åt vitlöksbröd och sedan sjöng sing star. Som vanligt vann hon över mig och min über falska röst. Åkte sedan hem och käkade grillat med familjen, ocn nu håller mammsen på att sy in mina byxor sen ska vi åka till Mattias i Svedala.
XOXO


Måndag 17/4

Kom hem från malmö för en stund sen, åkte in dit vid 8-tiden för att träffa Maritza, hon kom dock inte förrän vid halv 9, så gick vi bort till biografen för att fixa biljetterna, så kommer de fram en man och erbjuder oss att köpa fribiljetter av honom för 70;- och de tacka vi självklart ja till, spara 25 spänn ju ;D, sen när vi skulle beställa raderna så va vi tvungna att visa leg på 15 års film :O okej att vi är korta, men för fan vi e nästan 17 båda två :O förnedrande till max. Och Maritza har fortfarande inte fixat något leg så vi fick lite problem där, men sen funkade det bra med busskortet så vi kom in ändå, filmen var skit bra fastän jag frös och var skit kissig. Sen gick vi till konserthuset men våra bussar hade precis gått så vi fick stå och vänta i en timme, Rasmus gjorde dock oss sällskap en stund, men sen hade jag tydligen kollat fel på bussarna. Min hade slutat gå timmen innan, så snälla pappi kom och hämtade mig (a) men nu ska jag sova,
XOXO


Fredag 17/4

Shulelu, i morse hade jag inte alls lust att gå till skolan, hade svin ont i magen så de kändes som om jag skulle spy och jag var trött & hängig så jag bad mamma ringa och sjukanmäla mig. Sagt och gjort och jag sov vidare. Jag sov till klockan blev ungefär 1 då jag tyckte det var dags att göra någonting, så jag satte på tv.n och tittade på någon dålig dokusåpa, finns aldrig något vettigt att se på vid den tiden. Så jag stängde av igen och gick och räknade lite matte, väldigt lite, räknade ungefär 4 tal sen tröttnade jag på det också. Så då gick jag och tände datan istället, och fastän bilddagboken inte fungerade som jag ville idag så satt jag kvar här ett bra tag. Men jag bestämde med Maritza att vi skulle gå ut & äta och gå på bio ikväll, så jag slet rumpan från stolen och gick in och tog en lång härlig dusch, passade även på att raka benen, så nu är dem lena igen. Så ja kvällens planer ser ut som jag sa innan, gå ut och äta med Maritza, vi har ännu inte bestämt var, men förmodligen på wrap house om vi lyckas lösa det på något sätt eftersom det ligger i lund och hon bor i trelleborg, så lite svårt med att ta sig dit för hennes del. Så nu ska jag prata med henne och bestämma en del grejer!
XOXO

Torsdag 16/4

ojojoj de här kan man verkligen kalla otursdag med extra träningsvärk!
Började 12.00 så jag tog det lugnt här hemma, nästan för lugnt, höll på att missa bussen, kom fram till skolan i god tid så satt och prata med sophia, sen började vi och hade arbetsmiljö gick igenom provet, där jag fick 2 poäng mer än jag egentligen borde, sen skulle vi då kämpa oss uppför trapporna till matsalen, var ju jävligt jobbigt kan jag säga med den träningsvärk jag har! ingen speciellt god mat idag, så vi kämpa oss ner igen, där jag lyckades trilla i trappan! HAHAHA och maritza blev livrädd. Sen hade vi matte och idag skötte jag mig och räknade på som bara den. När vi slutade gick jag och maritza till entré och titta på lite kläder, och jag fastnade med klacken i rulltrappan. Sen tog jag bussen till träningen, men höll på att missa 32.an pga en sur jävla busschaufför som svor och hade sig, kalla mig jävla idiot osv. DÖ GUBBE! :) men sen kom jag i alla fall fram, gick upp till mamma och fick lite spaghetti och köttfärssås, sen bytade jag om så trillade alla mina böcker och sånt ut på golvet. Och när jag skulle gå ner trilla jag i trappan igen, men nu åkte jag ner 4-5 trappsteg och folk såg det & skratta :( sen börja träningen och det gick väl inte så värst bra eftersom jag knappt kan göra några hopp osv. Efter det körde mamma oss hem och jag hängde med och handla mat, fick bestämma vad vi ska ha, kycklingsallad valde jag, så nu ska jag hjälpa mamma att laga det :D
XOXO


Onsdag 15/5

Var otroligt nära på att försova mig i morse, missa den första bussen som jag brukar ta pga jag låg kvar i sängen och inte kände för att gå upp. Men när det var 30 minuter till nästa skulle gå så kände jag att jag fick skynda på om jag skulle hinna. Så jag rusa runt i hela huset och leta efter kläder, sminkade mig lite fort, sen tog jag en macka och banan på väg ut till busstationen. Hade bodypump på forum på idrotten idag, det var riktigt jobbigt och känner att jag kommer ha en jävla träningsvärk! Vi bytte om fort och letade upp en buss som tog oss tillbaka till skolan, rusade upp till matsalen och åt lite, sen hade vi engelska där vi egentligen skulle läsa men jag förstod bara vart 5 ord i min bok så jag gav upp ganska fort. Efter engelskan gick vi återigen upp till matsalen för att äta lite till. Sen hade vi matte där jag inte gjorde ett skit, låg bara på bänken med lurarna i örona och musiken på högsta volym. Kände inte för någonting vid det tillfället. Sen åkte jag hem och titta på tyra banks show, sedan top model och sex and the city. Nu ska jag snart gå ut på min vardagliga promenad. Tänkte bara ta de lugnt en liten stund till. Och ikväll är det grey's anatomy, LOVE IT! :D
XOXO

Tisdag 14/4

Herregud vad jag inte hade lust att gå ur sängen i morse! Tror inte att det var en enda muskel som hade lust att röra på sig. Men jag ställde om klockan och låg kvar en bra stund. Sen kände jag mig tvungen att gå ur sängen om jag skulle hinna få någorlunda rätt på mitt hår som spreta åt alla håll och kanter. När jag hade stått och valt kläder i nästan 15 minuter och va nära på att missa bussen pga det, fick jag snabbt slänga på mig ett par skor och springa till busshållsplatsen.

Tråkig skoldag idag, skulle bara ha hantverkslekitoner idag och en engelsklektion på slutet av dagen. När vi kommer in till klassrummet säger vår lärare att vi ska rulla permanent hela dagen, kul verkligen skit kul start på dagen! (y) hatar permanent över allt annat. Men vi skulle även skriva utvärdering i datasalen och gå på hälsokontroll så det var inte enbart permanentrullning som stog på schemat. Min hälsokontroll gick bra, jag verka vara en frisk och skötsam tjej som hon sa haha. Tog dock 35 minuter men många saker som vi skulle gå igenom. Och jag är fortfarande 159 cm lång men har perfekt syn! :D Gick sedan tillbaka till klassrummet och rullade sista sidan på permanenten, sedan fick vi reda på provet på blandingar, och jadå alla rätt!

På engelskan övade vi bara inför nationella proven och efter skolan drog jag och maritza till stadsbiblioteket för att hon skulle låna en bok som självklart inte var inne för tillfället. Så åkte vi till södervärn och sa hejdå där. När jag kom hem slockna jag framför tv.n direkt. Så kommer somna sent ikväll tyvärr. Men när jag vakna eller rättare sagt blev väckt av min kära bror var det dags för mat. Efter maten tog jag och mamma en snabb promenad som tyvärr bara blev på 40 minuter idag för vi båda ville hem och se på desperate housewives. Som var två härliga avsnitt idag. Nu ska jag väl bara gå och läsa lite i min bok sen släcker jag lampan och sover gott :)
XOXO

Måndag 13/4

Detta har nog varit den tråkigaste dagen jag varit med om på väldigt länge. Det började med att jag vaknade vid ett tiden, och käka frukost lite snabbt. Sen dryga jag framför datan ett bra tag, men när jag väl fick tummarna ur röven så gick jag och gjorde lite styrketräning innan jag gick ut på en lång promenad. Det blev inte riktigt två timmar som jag hoppats på för att jag var dum nog och inte tog med någon klocka. Sen gick jag inom solariet och låg där och pressa i 18 svettiga minuter. Tyckte knappt att det syntes någon skillnad, men det kommer väl så småningom! När jag sedan kom hem så hamna jag framför datan IGEN. Satt där ett bra tag och hade egentligen planer med nikita inför kvällen, men så blev det inte pga vissa skäl. Sen leta jag fram en bok ur mammas lilla bokförråd, måste nämligen ha läst ut en roman till på fredag i svenskan och har inte ens börjat. Satte igång att läsa men efter att jag läst i 5 minuter så bestämde pappa sig för att åka ut med motorcyklen, och det lät mycket roligare så jag hängde på! Var ute ungefär en timme, men jag somnade nästan idag för jag var så otroligt trött. Nu ikväll har det inte hänt speciellt mycket, vi åt ganska god mat och sen gick jag in på mitt rum och läste en bra bit i boken, sen bestämde jag mig för att ta en lång varm dusch, sagt och gjort och nu är jag renare än någonsin! Nu ska jag gå och fortsätta läsa min bok och sedan sova.
XOXO


Från mitt hjärta

Varför har jag haft så höga förväntningar om dig? Jag har ju vetat redan från början att det aldrig kommer bli någon skillnad. Du kommer alltid vara den du alltid varit. Du kommer aldrig förändras. Hur mycket det än verkar som att du har gjort det så faller du gång på gång tillbaka till samma spår. Jag är trött på att bli sviken och lämnad av dig nu. Så jag släpper din hand och ger upp hoppet om oss nu. Jag kan inte ta det längre, jag har försökt visa mig stark men det funkar inte att göra det hur länge som helst. Och nu har tiden kommit då jag släpper helt och slutar kämpa, precis som du gjorde för längesen. Jag vet ändå att jag aldrig varit lika viktig för dig som du varit för mig, men jag har alltid försökt inbilla mig, alltid hoppats på att det skulle komma någon dag då det var bara du och jag. Men så blir det inte och kommer aldrig bli. Så min vän, jag släpper taget nu, adjö.

Måndag 13/4

Godmorgon!
Klockan är tio över ett och jag har precis vaknat. Tyckte jag kunde få sova länge idag eftersom det är sista dagen på lovet och jag inte har gjort det en enda dag annars. Idag ska jag ut och gå en lång runda, ska försöka klara 2 timmar men får se, staffanstorp är ganska litet så det kanske slutar med att jag går i cirklar. Sen ska jag också ner till solariet och pressa lite. Efter det får vi se vad dagen bjuder på! Men nu tänkte jag i alla fall gå och äta frukost eller kanske ska kalla det lunch och sedan göra mig i ordning för min lilla promenad.
XOXO

Måndag 13/4

TJA!
Nu är äntligen min blogg igång igen. Detta är tredje gången jag startar en blogg nu och vi får väl se hur lång tid det tar innan jag tröttnar denna gång!

Dagen har varit väldigt händelsefull, började med att jag vaknade klockan 8 hemma hos min momor och morfar i stugan, där vi dagen innan hade firat påsk. Och både min och min mosters familj hade sovit över. Så väckarklockan idag blev 2 skrikande kusiner som var på strålande morgonhumör. Dock inte lika uppskattat av oss andra. Men jag fick sätta på ett lite fejkat smile och leka med dem. Sen när alla andra hade vaknat också var det dags för den stora frukosten som alltid serveras hos mormor & morfar. Lika god som vanligt och man är lika mätt alltid. Brukar säga när vi åker därifrån att vi inte behöver äta på resten av veckan, och det är faktiskt ganska sant!

Så fort vi kom hem från stugan så kontaka jag szidonia och nikita för att se vad de hitta på, de tänkte nyss ta en cykeltur till mc donalds, så jag hänkade på där! Dock blev det bara en cheeseburgare för min del eftersom jag egentligen har börjat med en så kallad diet. Men under påsken har jag tyvärr varit ganska slarvig men får ta igen det när skolan börjar och man får in dem rätta vanorna igen! Vi satt kvar på mc donalds ett bra tag och dit kom lite andra kompisar till oss, sedan cyklade vi tillbaka in i byn där vi inte hade någon aning om var vi skulle ta vägen, men det slutade hemma hos Szidonia framför datan. Stannade där ungefär en halvtimme sen cyklade jag och nikita hemåt för att käka.

Här hemma serverades det grillat kött med pommes, tzatsiki sås med sallad och feta ost, MUMS! Men jag stoppa i mig det ganska fort för att kunna träffa Nikita så fort som möjligt. Runt halv 8 tiden var hon hemma hos mig och vi rulla ut mopeden och for direkt ut på en liten upptäcksfärd. Vi skulle nämligen tredje gången gilt ge oss på att leta upp Jims hus, och han bor långt ute på landet. Så efter en halvtimme och några telefonsamtal så stog vi där och hade hittat Jims hus! Men självklart var han inte hemma så det var bara att starta mopeden och köra hem igen. Vi körde in på nöjes där Szidonia och lite folk satt pratade med dem en stund sen körde vi runt lite och landa hemma hos mig. Vi satt i gång med att fixa min design här på bloggen och sen ringde en kompis till Nikita och ville att vi skulle komma till mossen. Men nikita skulle vara hemma om 10 minuter så var tvungna att fixa det först, sen rullade vi iväg. Men när vi kom fram dit var inte dem vi skulle träffa kvar längre och vi fick skynda oss tillbaka till mig, så det blev ett äventyr även denna kväll med Nikita! Men nu ska jag sova, godnatt
XOXO

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0