sex & the city

nu när jag fått sex & the city boxen i julklapp så är jag totalt beroende! jag ser minst tre avsnitt om dagen, jag har redan sett två säsonger, och får snart panik när jag tänker på vad jag ska göra när jag har sett alla. men i allafall, så tycker jag det är så extremt bra och jag är sugen på att börja skriva så som carrie gör, jag tycker det är så sant, och jag har så mycket att skriva om sådana grejer egentligen. men sen vet jag att vissa personer som inte borde läsa sånt från mig, läser min blogg... men kanske kommer det i framtiden, ni får vänta med spänning!

shopping med mamma

idag väckte mamma mig vid 11-12 tiden, schysst att hon låter mig sova ut lite, hon vet hur jag blir annars. så käkade vi frukost och gjorde oss i ordning, sedan stack vi till entré för vi hade en del ärenden att fixa & var bra med en mamma-dotter stund också. vi fixade först de saker andreas hade bett oss om, ett spel till hans nya xbox och sedan en ny telefon till honom. sedan körde vi på med smyckesaffärer, skoaffärer, klädesaffärer. klockan 4 hade vi bokat tid till att få våra naglar fixade, mammas julklapp från mig  & andreas och jag behövde en påfyllning på mina. mamma blev jätte nöjd och känner sig så fin i sina nya naglar. jag hade presentkort på gina tricot, så vi gick även in där och köpte en vit stickad tröja till mig. men jag är osäker på om jag ska behålla den eller inte, vi får se! klockan halv 7 var vi färdiga med att gå runt där så vi åkte hem till dem hungriga männen så fick mamma fixa mat till dem. spaghetti & köttfärssås, den vanliga måndagsmaten i vår familj. jag menar de, VARJE måndag envisas mamma med att servera spaghetti & köttfärssås.

på kvällen blev det en rolig kväll med underbara vänner, mycket skratt & en del sura miner, men dock var allting bara på skoj. en riktigt härlig kväll som jag absolut tycker vi ska göra om. för att JAG ska ha revansch!

jag vill bara lägga till att min mamma är bäst i världen, många säger att deras mamma är det, men tyvärr är det min mamma som står allra högst upp på listan. ingen är som henne, hade inte min mamma funnits i mitt liv hade jag.. vill inte ens tänka på det. jag älskar mig mamma över allting annat. har sagt de förr och säger de igen, hon är min bästa vän!


mitt julfirande

julfirandet är slut nu och jag har landat hemma i staffanstorp igen. på julafton var vi hemma hos mormor & morfar, med mina kusiner, deras föräldrar och farmor & farfar. vi kollade på kalle anka, drack glögg, fick julklappar, åt julmat. ja det man brukar göra på julafton! i julklapp fick jag sex & the city boxen, underkläder, smink, samlar-glas, ghd plattång, presentkort osv. super nöjd, förutom att jag inte fick min parfym :( på kvällen åkte vi hem igen. och på fredag förmiddag bar det iväg till danmark för att fortsätta julfirandet med släkten där. där fick jag två julklappar till, cirka 600 kronor tror jag. så nu kan jag köpa min parfym i allafall! vi åt massa god mat där också, och dem söp och söp och söp. när jag & henriette tyckte dem blev för jobbiga la vi oss och kollade på sex & the city, vi lyckades kolla hela säsong ett. meningen var att jag skulle hänga med henne hem och kolla på sex & the city hela natten, men efter 12 avsnitt var vi alldeles för trötta så hon körde hem själv. på lördags morgonen, alltså idag. åt vi frukost vid halv 12 tiden och sedan körde vi tillbaka till sverige efter det. och nu är julen över. jag fick aldrig den super rätta julkänslan, men man kanske har vuxit ifrån det nu?

filmkväll med nino & szidonia

ikväll var de film som gällde igen, det är de bästa med jullovet. att man kan kolla på film hela dagarna utan att känna att man borde vara ute istället. så szidonia och nino kom hit vid halv 10 tiden så kollade vi på surviving christmas som gick på femman. tyckte ändå att den var helt okej, men killen som spelade huvudrollen (ben afflek) var rätt sjuk haha. sedan tittade vi på lite random program på tv och pratade en hel del. under tiden fick jag också världens bästa samtal från min älskling. vi pratade 23 minuter vilket är mitt rekord detta året, hatar egentligen att prata telefon. men vi hade så mycket att prata om idag, och ändå fick vi inte sagt allt vi ville.. det gjorde min dag & jag saknar dig ännu mer nu. <3

när man inte kan sova

inatt, som alla andra nätter på lov så kan jag inte somna. och gissa vad som kan hända då? jodå.. som blivande frisör får man lust att klippa något, så jag satte i gång med att klippa lugg på mig själv. har ännu inte vågat kolla på resultatet, men tror det blev ganska okej faktiskt. väntar med spänning till efter jag fixat mig :D kanske till och med kommer upp en bild då, vem vet...

idag är det lund som gäller, orkar inte sitta hemma i tråkiga staffanstorp!


nu är den min!

idag vaknade jag vid 10 och var redo för att åka in till skolan och hämta min nya GHD plattång men så fick jag reda på att dem inte kommit ännu så jag låg kvar i sängen och tittade på tv. självklart somnade jag om, och tio över ett fick jag ett sms om att man kunde hämta dem nu, man hade fram till 14.00 på sig. så jag kände riktigt paniken, var tvungen att ta bussen som gick 19 över ifall jag skulle hinna. alltså hade jag nio minuter på mig att få på mig kläder, sätta upp håret sminka mig lite och försöka gå snabbt ut till bussen. jag var där i tid, men det var självklart inte bussen. den kom 25 minuter försent, vilket betydde att jag insåg ganska snart att jag inte skulle hinna in till klockan blev två. men på bussen satt även sandra som skulle hämta sin plattång och hon hade bett maria stanna till tio över så vi hann i allafall! på bussen hem mötte vi även linnea som varit och piercat sin navel hihi.

när jag kom hem så duschade jag och testade den nya plattången, den är helt otroligt bra och jag älskar den redan! den kommer vara med mig överallt hihi. fram mot kvällen så kom szidi och matilda hit, jag fixade deras hår med min nya vän, matilda fick fina lockar, hon liknade sin farmor! sedan tittade vi på day after tomorrow, vi alla hade ju sett den innan. men perfekt film att se i detta snöväder, eller inte... haha. jag fick även en jätte fin julklapp av szidonia, ett snyggt armband med massa hängande hjärtan som plingar när man rör armen. precis såna armband jag älskar!

nu blir det snart dags för sängen, men ska sitta här ett tag till och snoka runt lite först. vi hörs imorgon!

världens bästa plattång

julstämning idag kanske?

ännu har jag inte fått känna på julstämningen, även om det snöar och de e julpyntat i alla fönster osv så känns de bara som vanligt för mig. men idag ska mamma och jag försöka fixa det, vi ska åka och köpa julklappar, göra julgodis och klä granen. så när jag lägger mig ikväll så hoppas jag på att jag har fått till den riktiga julkänslan, tycker det är på tiden nu!

för övrigt så saknar jag min bästa vän otroligt mycket, hon är som sagt i Chile och gottar sig i solen medan vi håller på att frysa ihjäl här. men jag hoppas hon har roligt och allting är som hon förväntat sig. jag väntar på dig är hemma maiza <3

verkligen en minnesvärd kväll!

lördagsmorgonen började med att jag vaknade upp med världens underbaraste <3 och vid två tiden sa vi hejdå till varandra. så bestämde jag med szidi och matilda att vi skulle ses och hitta på något ikväll. matilda ville att jag skulle gå inom netto och köpa toffifee till henne, så det gjorde jag och köpte även chokladhjärtan till szidi sen packade jag in dem och gick hem till szidi så fick dem de som julklapp utav mig hihi. vi satt och snackade ett bra tag sen bestämde vi att vi skulle fixa nachos och guacamole(?) och sätta på en film. men filmen var slut redan tjugo över nio, så vi hittade på något annat. vi tog på oss dunjackor, termobyxor, stövlar, mössa, vantar och halsduk sen gick vi ut och lekte loss i snön. vi rullade oss ner för backar, kastade snö, gjorde snöänglar, ja allt möjligt. det kändes som om man var 7 år igen. och jag älskade det, jag hade så jävla roligt. tycker det är så hemskt skönt att man för en stund kan glömma bort hur gammal man är och bara göra vad man vill, för vissa tycker att man är för gammal för att leka i snön när man är 17 år, men de tycker inte jag, sånt blir man aldrig för gammal för! jag kom hem vid 2 tiden och då var det rakt i säng som gällde, var så extremt trött. men hade verkligen en av dem bästa kvällarna på länge, (L)


julavslutning

idag va de julavslutning i skolan. vi började tjugo i tio, men jag och julie fick skjuts av mina föräldrar in så vi blev lite tidiga, men hellre det än att tvingas åka buss och komma skit sent (Y) vi gick upp till aulan där några sjöng & spelade.. inte direkt det bästa jag hört. en tjej som hade riktigt fin röst, men kunde absolut inte använda den.. totalt falskt i vissa bitar av låtarna. en tjej tappade rösten och gjorde värsta saken av det så alla skrattade, trummisen råkade tappa trumpinnen så den flög upp i luften. men ja.. de va helt okej väl. sedan gick vi ner till klassrummet och fick våra betyg, nu har jag 3 MVG och 3 VG sjukt glad! :D sedan lämnade julie och natasha över julklappen till tina som jag och mamma rusade till netto och fixade igår kväll. hon fick en ostbricka, massa ostar, kex och vindruvor. därefter gick vi upp till matsalen och käkade tomtegröt, riktigt förvånad över att jag faktiskt har börjat tycka om det nu för tiden. sedan var det äntligen dags för oss att få våra efterlängtade GHD-plattänger, så vi vänta och vänta och vänta.. men tror ni dem kom? nej då. dem skulle levereras från danmark men bron var avstängd i morse pga Obama skulle komma till danmark så våra plattänger blev försenade, så vi får komma till skolan och hämta dem på måndag. så jag och sophia tog bussen till globisco där hon köpte ny hårförlängning som vi ska sätta i när vaxet har kommit. och sedan stack vi och käkade eftersom jag missat min buss precis och inte ville stå ute i kylan och vänta i en halvtimme. vem tror ni var så duktig att hon glömde ta på sig strumpor idag så fötterna frös till is så fort hon var ute i mer än fem minuter, jodå absolut jag, den smidigaste av dem alla!

ikväll får jag besök, förhoppningsvis............................

sista skoldagen!!!

idag var absolut sista skoldagen detta året, och det är SÅ otroligt skönt! började med ett äckligt matteprov som jag gärna kunde varit utan, men ändå klarade jag de nog bättre än vad jag förväntat mig, får väl se vad resultatet blir sen.. och eftersom jag satt med provet så länge så hann jag inte gå på hantverksorienteringen, för idag hade vi bara lektion i 25 minuter, där dem fikade osv så jag missade ändå ingenting. så vi hade en låååång skön rast där vi satt och chillade med A-klassen i salongen. snacka en massa skit som vi tjejer är bäst på ju. när lärarna sedan kom så var det dags för de grupper som inte redovisat sina projektarbeten, att göra det. så det innebar att vi skulle sitta och lyssna på det i 1½ timme typ. kvart över 11 var det dags för lunch, pyttipanna! därefter samlades vi i biografen där två försäljare från GHD kom och skulle sälja plattänger till oss, GHD precious hette den, SÅ JÄVLA FIN! och ja självklart köpte jag den, men de blir lite som en julklapp från mamma & pappa. sedan gick vi ner till salongen för att göra det tråkigaste på hela dagen, städa! men de va inte så farligt som förväntat. jag och sophia tog skåpen vid vasken och sen var de klart, snabbt & lätt när man är många. under tiden hade tina ordnat upp med JULMYS, och jultomten kom! (hahahaha vår galna mentor som klär ut sig till tomte varje år) vi fick en liten julklapp, en spargris som vi kan lägga all vår dricks som vi får under kundmottagningen i. och vi ska även måla den själva, undra hur den kommer bli... tina delade även ut biobiljetter till dem som haft bäst närvaro, och jag hade andra bäst så alltså fick jag en, ska se TWILIGHT dirr! fick även reda på mitt betyg i hantverksteknik B och det slutade på ett fint mvg. underbart! sedan åkte jag hem, och de känns verkligen sjukt att netto har öppnat nu. inte van vid att han en affär så nära sig, men de är bara skönt. som matilda sa "BILLIGT GODIS :D" hahaha. imorgon ska jag leta praktik, på fredag är de avslutning SEN ÄR DE LOV. godnatt nu <3

i'm gonna miss you so bad! <3


bästa vän, imorgon är det dags om mindre än 24 timmar åker du till chile, och stannar där till 8.e januari. jag vill inte ens tänka på hur jag ska klara detta jullovet utan min maiza. men jag hoppas verkligen att du kommer ha världens bästa tid där nere, och att allt går bra med din pappa, dina brödrar, moster och hela gänget! jag kommer sakna dig så otroligt mycket, efter att ha träffat dig varje dag i 1½ år till att inte träffa dig på tre veckor ser ut som ett helvete väntar på mig. men vi tittar långt fram istället, till sommarlovet, då är det du och jag, VI ska iväg på en resa, i sverige eller utomlands spelar ingen roll, men det är du&jag då! jag älskar dig till månen och tillbaka, du är det bästa i mitt liv, min ljuspunkt! <3


guys guys guys.. god I miss them!

skriver verkligen inte här så ofta längre, men jag har inget bra att skriva om så bättre att låta bli då tycker jag. men nu har jag faktiskt någonting som jag saknar så SJUKT mycket! och det är att ha killar i klassen. helt ärligt, under alla nio år i grundskolan så hatade man dem, man ville bara bli av med dem och komma bort från dem. men nu när jag har gått i en klass med 16 tjejer i ett och ett halvt år, så inser jag verkligen vilken positiv skillnad killarna gjorde i klassen. killar är oftast mer lättsamma än vi tjejer, dem skämtar om allt mellan himmel och jord, vilket en tjej aldrig skulle tåla. vi tjejer tar allting för personligt. det är ingenting illa mot tjejerna i min klass överhuvudtaget, jag älskar min klass! men jag saknar verkligen stämningen som killarna kunde skapa, att lyssna på hur dem skulle jämföra sig med varandra i allting, hur dem skulle få den ena att låta värre än den andra med dem grovaste orden, hur lätta dem var att prata med, och allra mest att bara ha den snyggaste killen i klassen att titta på när man inte orkar jobba. haha, för en sån finns de ju i varje klass ;) det är en sån sjuk skillnad på att gå i en tjejklass och blandad klass så det är inte sant. många av mina vänner har börjat på gymnasiet nu detta året, och dem pratar mycket om killarna i sin klass, hur dem håller på osv. och det får mig att påminnas om killarna som gick i min klass på högstadiet, och jag tänker på allt sjukt dem höll på med, hur road man blev varje dag pga dem. så killarna i 9F, tack som FAN för att ni gett mig minnen för livet! när man tänker bort hur irriterad jag alltid lyckades bli på er, så var ni jävligt underbara ändå.

   

resultatet av hårextensions


bilden på mitt hår, före & efter. inte jätte bra bilder och jag hade lite kortare innan jag satte i det. och ville heller inte ha hårförlängningen så jätte lång, eftersom det ska se relativt äkta ut. men jag är super nöjd! aldrig haft så här långt hår haha.

helgen

denna helgen hade jag fullt upp hela tiden! jag åkte till sophia redan vid 12 i fredags för vi hade studiedag. så hon satte i hårförlängning på mig med vax, jag gjorde det dagen innan på henne på praktiken och bådas resultat blev kanon! så om någon är sugen på att få hårförlängning fäst med vax så gör jag det nu! sedan fixade vi lite inför festen som sophia skulle ha på kvällen eftersom hon fyllt 17 år. halv 7-7 kom resten av gästerna så satte vi igång med att äta tacos sedan mös vi bara med singstar och guitar hero osv. senare kom även kristoffer och mattias, så spelade vi vattenfall och lite annat, klockan ett åkte jag hem och var dö trött! trevlig kväll i allafall.

på lördagen hade jag fest här hemma eftersom mina föräldrar och andreas var på julmiddag med jobbet. det var först tänkt att det skulle vara en klassfest och meningen var att alla skulle komma. men vissa är såna partypoopers och vissa kunde inte så vi blev sammanlagt 5 stycken från klassen! inte direkt lyckat. så vi bjöd in lite annat folk också och kvällen blev jätte lyckad! jag hade skit roligt och kvällen hade en del höjdpunkter. tack så hemskt mycket alla som kom!

söndagen vaknade jag med världens tyngsta huvud och hade inte lust att göra någonting, så jag sov vidare till klockan slog ett och då kändes mitt huvud mycket bättre. fick göra mig i ordning ganska snabbt för vi skulle till bjärred och fira min mormor som fyllde år och morbror som har fyllt år. det bjöds på god mat och tobias visade även upp en dans från high school musical, super duktig! vi åkte hem vid halv 10 tiden och självklart tittade jag på paradise hotel när jag kom hem.

igår var det skola igen, men bara en vädligt kort dag. vi hade idrott där vi fick reda på hur vi låg till i ämnet och sedan slutade vi, klockan elva. skit skönt faktiskt. men jag sophia maritza och kerstin stannade kvar i stan och kollade i lite affärer. mest skoaffärer som det alltid blir när det är maritza och kerstin man går med! haha. sen fram mot kvällen åkte jag till trelleborg och träffade marcus och sedan sov jag hos maritza. vilket betydde att jag var tvungen att följa med henne till skolan skit tidigt idag för hon hade engelska B klockan 8.00 och egentligen skulle jag börjar 12.20. men det är sånt man får ta! vi fördrev tiden genom att gå runt på hansa och titta på nyårklänning och återigen SKOR! sedan käkade vi lite innan vi åkte tillbaka till skolan. då vi skulle ha datakunskap, vi fick reda på provet vi gjorde förra veckan, 44/45=MVG super nöjd! sedan fick vi sluta. ska nog lägga mig och titta på den danska julkalendern jesus & josefine som gick för något år sen.

kommer bilder på mitt hår senare! :) PUSS

resultatet


jag är super nöjd! tänk att en kille har gjort dem, helt otroligt :)

pinsam bussresa

jag har precis kommit hem, var ju i stan och byggde på naglarna innan. dem blev så otroligt snygga & det var en kille som gjorde dem! jag är riktigt nöjd i allafall, kommer visa bild senare. men nu ska jag berätta om en otroligt pinsam grej som hände mig på bussen hem. jag har varit så smart att jag lagt mina enskilda foton i myntfacket på min plånbok. men den dragkedjan är inte den bästa, så den hade öppnat sig. och när jag suttit på bussen ett tag så tittar jag på golvet, och ser att de ligger 4 foton upp och ner, och ett foto på rätt håll. gissa vems ansikte som syns där om inte mitt?! jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra, jag kunde knappast lägga mig på golvet och plocka upp dem för där var fullt med folk och bussen körde skit fort. så jag låtsas som ingenting, men kan inte sluta tänka på det, blir nästan gråtfärdig så mycket jag skämmdes. men sen blev de min tur att gå av bussen, så jag ignorerade bilderna och gick av den. nu får i allafall alla mellan genarp & malmö se en snygging på bussen! ;) tänk så tar någon upp ett foto & sparar HAHAHA!

sammanfattning

i lördags var jag hemma och chillade som fan, fram mot kvällen så kom szidi och matilda hem till mig så tittade vi på tv och snacka en jävla massa skit! vi fixade även nachos och guacamole, och matilda hade även med sig chokladmousse. när dem stack så somnade jag direkt

på söndagen så chillade jag ännu mera mamma väckte mig så åt hela familjen frukost tillsammans. varma bullar och ett tänt advent-ljus eftersom det var första advent. men det var även min dopdag! efter det gick jag in på mitt rum och tittade på idol-reprisen men råkade somna om. sen kom mamma in och väckte mig (som vanligt...) så då satte jag igång med att plugga på naturkunskap och svenska. resten av kvällen bara försvann, och självklart tittade jag på paradise hotel!

måndag, dags för skola igen. hade matte som första lektion, I STILL HATE IT! efter det tog jag kerstin & maritza bussen till friskis och svettis där emelie och malin höll i idrottslektionen, en rolig lektion som jag inte kunde vara med på. misstänker att jag har fått magkatarr?.. sedan hade vi lunch och efter det var de naturkunskap där jag trodde att jag skulle skriva prov, men nej vi skulle ha genomgång om energi, och idag skötte vi oss bra tjejer, stora plus till oss! sedan hade vi svenska där vi hade prov i antika grekland, det gick ändå hyfsat bra. efter skolan följde jag med cathleen och julie till stan. vi gick och käkade på cafe 2000, en supergod sallad! sedan stack vi till india på trianlgen för julie skulle kolla en grej. när jag kom hem så kom sofie till mig och jag klippte henne, en helt ny frisyr ville hon ha, alltså klippte jag av FEMTON CENTIMETER på hennes hår, och jätte uppklippt. det blev hur snyggt som helst och det verkade som vi var överens om det!

nu har jag precis skrivit provet i naturkunskapen och ska gå till datakunskapen och skriva prov i det. sen har jag inte så mycket plugg kvar denna terminen! (y) efter skolan ska jag till stan med älsklings tjejerna och fixa en grej och bygga på naglar! topppppppeeeeen!

RSS 2.0