jag koooookar!

just nu är jag bara så jävla arg. varför ska folk alltid göra tvärtemot vad man bestämmer? varför ska folk alltid klydda? varför ska folk alltid ta en förgivet? varför ska man alltid göra det så svårt? pallar inte sånt här längre, och jag visste att det skulle bli så denna gången också, för det blir det alltid! jag är trött på att folk utnyttjar en för vad man kan också.. hur tänker man egentligen då? tror dom att jag har hur mycket fritid som helst att bara slösa bort på andra och få ingenting tillbaka?
kokar sönder på sånt här och är såååå jävla trött på det, och nu behövde jag bara skriva av mig. får väl ta konsekvenserna som jag VET att jag kommer få för detta!

uppdaterar senare

jag har precis kommit hem från praktiken, massa jobb idag! nu ska jag färga sofies hår så jag uppdaterar senare. ska också försöka ladda upp bilderna jag försökte med igår igen. puss!

klydddddddddd

nu har jag precis suttit och försökt vara duktig att lägga in bilder för en gångs skull, men tror ni det funkar då? NEJ absolut inte, så jag testar igen imorgon för nu är jag trött och ska lägga mig. praktik som står på schemat imorgon, UNDERBART (n)... godnatt i allafall ♥

skoltrött

jag tog bussen tillsammans med maritza imorse, eftersom jag hade sovit i trelleborg. så åkte vi till espresso house på centralen, där vi lyxade till de med en chai latte och mudcake. vi träffade även på en kändis där, klaes malmberg (lotta på bråkmakargatans pappa!) sen åkte vi i allafall till skolan, där de inte hände alls mycket idag... vår lärare visade hur man gör rakpermanent på en modell, sen hade vi individuella samtal sen fick vi sluta! självklart stack jag till entré med maritza kerstin cathleen och julie. vi satt lääänge och pratade en massa på burger king, skit mysigt. vid 5 mötte jag upp mamma för att vi skulle fixa våra naglar, så nu är dom fräscha igen i allafall. fick även köpt lite kläder idag också, en klänning, en kofta, två blusar och två sjalar. underbart med massa nya kläder. dessutom har kläderna jag beställde från H&M i början av veckan kommit, så ska hämta ut dom imorgon förhoppningsvis. och eftersom jag fick klagomål på att jag inte har så mycket bilder i bloggen kanske de dyker upp en bild sen på alla mina inköp hihi.

tripp till min älskling

jag tog bussen med maritza & kerstin till trelleborg, skulle nämligen hem till min älskling igen. lika mysigt som alltid att få träffa honom, vi tittade på tv, käkade korv & makaroner, såg en jätte bra film om en dotter som hade cancer, käkade scones, satt lite vid datan sen tittade jag på paradise hotel och han på fotboll. sedan var de läggdags, och jag insåg verkligen att de e inte lätt att dela en 90-säng med någon som ska lika på diagonalen, tvärs över hela sängen.

en lektion, datakunskap

idag var svenskan inställd igen eftersom vår lärare är sjuk fortfarande. vilket betydde att vi började skolan 12.20 och bara hade en lektion, datakunskap. men igår efter skolan var vi ju på entré och tittade på kläder, så hittade jag den outfiten jag la upp och så gärna ville ha. så innan skolan idag stack jag till entré och köpte det, men självklart var just det skärpet slut så det fick bli ett annat ljusbrunt midjeskärp, som var flätat fram till också tjusigt och funkade lika bra. sedan tog jag en snabb pommes på burger king innan jag gick till skolan. jag och min grupp på bilden skulle mötas lite tidigare för att göra klart vår uppgift. som var total katastrof när vi satte ihop den. tror jag har förklarat om uppgiften där vi ritar vars en del av en bild som är uppdelad i 6 bitar(?). men i allafall så stämde ingenting, håret gick inte alls ihop i de olika bitarna och allt såg bara kul ut. så vi la ner lite tid på att fixa till det, men den är fortfarande katastrof enligt mig. sedan hade vi datakunskap där alla datorer hade någonting emot mig, jag provade 5 olika innan jag hamnade vid en fungerande. efter den tråkiga lektionen stack jag till toaletten och bytade till mina nya kläder, sen följde jag med kerstin & maritza när dom skulle äta pizza för att jag skulle få hjälp med en läxa.

svar på kommentar till frida

"min vardag i bilder och ord".. jag ser nästan inga bilder ju? :) inget illa menat såklart :) men det är roligare att läsa en blogg med bilder :)

jag vet om att det är väldigt tomt på bilder i min blogg nu för tiden, men jag har goda skäl till det också. min digitalkamera har pajat och de kostar 1500-2000 kronor att laga, min mobilkamera tar världens sämsta bilder så det är lika bra att skita i det. och när jag väl hamnar på bild på någons kompis digitalkamera tar det flera år för dom att skicka. och dessutom har jag skrivit flera gånger att jag inte varit på blogg humör, men de håller på att bli bättre och bättre. och så småningom lär de väl börja komma bilder igen om ni har tur! jag tycker själv också att det är roligare att läsa en blogg med bilder, men man ska ha en fungerande kamera för att kunna ta några ju.

plugga!

nu ska jag plugga för första gången denna terminen, känner att det är dags att komma igång med det. blir bara mer och mer läxor, så för att slippa sitta med allt på en gång ska jag börja med att ta lite nu när jag inte har något bättre för mig. ska skriva om ett ämne som jag ska kunna stå och prata i 5 minuter om, tror jag kommer skriva om det är med bloggande, men vi får väl se om jag kan komma på tillräckligt mycket att säga om det. hörs senare ikväll antagligen!

nya kläder imorgon

 

Kate Shirt 199:-
Sassie Biker Leggings 199:-
Doris belt 99:-

indoor walking

skoldagen började 9.50 med ett hårt idrottspass, indoor walking på forum. det är ungefär som spinning fast man sitter inte ner, så gör man en massa olika övningar. det var kul svettigt och jobbigt, precis som det ska vara! och instruktören var faktiskt skit bra tyckte jag i allafall. de enda misstaget jag gjorde var att ställa mig längst ner i hörnet där det blev som varmast, men då svettades jag bara extra mycket!

efter idrotten gick jag och maritza och tog en sallad, när man väl är igång med att vara nyttig kan man ju lika bra fortsätta. sedan tog vi oss till skolan för att ha naturkunskap på bussen fick vi ett riktigt skrattanfall. jag sa redan när vi gick på bussen att vi skulle av på länsstyrelsen, så sitter jag längst ut av oss två. när bussen närmar sig länsstyrelsen trycker maritza på knappen och bussen stannar. men jag sitter bara kvar och maritza säger "hallå?" så fattar jag till slut och får panik så jag bara flyger ut från bussen! jag hade helt glömt igen att vi skulle av och var så inne i mitt sms. men vi hade lektion i en halvtimme sen fick vi sluta, och som vanligt var svenskan inställd igen vilket betydde att vi slutade halv ett idag! som jag skrev i förra inlägget gick jag och några tjejer till entré och kollade på lite kläder, skogalna kerstin köpte ett par nya skor och en klänning+skärp annars köpte vi inget, men imorgon är de min tur att slå på stort!

jag tog bussen hem och åkte till stationen så jag kunde gå och sola, 20 skööööna minuter på hawaii denna veckan också, underbart. det börjar även ge lite resultat nu! ikväll hade jag tänkt plugga en del och sedan titta på paradise hotel! puss ♥


shoppaholic på g?

som ni såg i förra inlägget hade jag shoppat en massa online. och som natasha kommentera "shoppa online is the shit!" och hon har verkligen rätt. de finns inget smidigare än att sitta och shoppa genom datan, bara klicka på det man vill ha, välja rätt storlek och färg. självklart är de väldigt farligt för plånboken att det är så lätt, men man får ju lära sig att styra sig lite i allafall. det enda som kanske är nackdelen med det är att kläderna kanske inte ser ut som man tror i verkligheten, eller så har man valt fel storlek. men man slipper springa runt i affärer och trängas med massa folk, slita på och av kläder hela tiden osv, speciellt nu när de vinter och man har extra mycket kläder på sig. jag har märkt att jag har vissa perioder då jag inte alls tycker om att shoppa, och jag har nog precis kommit ur en sån. för idag var jag i stan med några tjejer från klassen och jag ville prova allt möjligt.. jag vet inte om de har med att göra att de e vårens kollektion som kommit ut nu, och det är mycket roligare kläder än en massa mörka stickade koftor. men jag hittade iallafall lite kläder som jag ska köpa nu när maritza och jag ska ut och shoppa när vi fått studiebidraget! men jag kan knappt vänta för att köpa en outfit så den sticker jag nog in och köper på rasten eller efter skolan imorgon hihi..

beställt!

nu har jag och mamma suttit vid datan och klickat hem en massa nya kläder!



1. Svarta espadrillos
2. Svart topp med paljetter
3. Khakigrön topp
4. Vit topp
5. Armbandsmix
6. Mönstrad blus
7. Grå kofta
8. Svarta minishorts, köpte även rosa och gråa
+ baslinnen och underkläder.

längtar bara till kläderna kommer nu! dock fanns inte allt på lagret så jag kommer få vänta aaaas länge på vissa saker...

mysig lördag

älskling och jag vaknade vid 10 tiden som alltid när han sover över haha! vi tog de lugnt, åt frukost och sånt. vid ett tiden duschade vi och gjorde oss i ordning sen åkte vi med hans föräldrar hem till honom. tittade lite på tv och sånt och klockan 8 hade vi bokat bord på restaurangen två lejon, älskling bjöd på middag så vi åt fondue för första gången för min del. skit gott! tack igen gullunge!<3 sen gick vi in på hemmakväll och hyrde film the children hyr inte den! sämsta skräckfilmen jag sett på länge, skit besviken. var riktigt sugen på att se en galet läskig skräckis, men får alltid tag på sånt skit...

fredag = kundmottagning!

fredagen började med bild som vanligt, fortsatte på vår gruppuppgift. vår lärare har klippt en bild i 6 bitar så får varje person vars en bit att rita, sen ska man sätta ihop det till en stor bild. riktigt fräck blir den! ;) sedan var de i allafall dags för hantverksteknik, där vi ägnade första lektionen till att rösta på treornas tävlingsbidrag, festfrisyr, brudfrisyr och herrklippning. sedan var de lunch, spaghetti & köttfärssås, YEEY! efter lunchen va de äntligen dags för kundmottagning. även om vi inte var hela klassen och var fullbokade så klarade vi oss jävligt bra! teamwork och sammarbete är vad de handlar om, man kan inte vara en egoist när man har kundmottagning... jag hade i allafall en sling/klippkund, det gick skit bra och hon verkade bli nöjd. när jag kom hem så chillade jag sönder med evelina, vi tittade på typ 6 avsnitt av sex & the city. men vi båda var så trötta så hon gick hem redan vid halv 12. så la jag mig och vilade, och självklart mitt i natten kom älskling efter han varit på fest.


för fan haha...

denna dagen kan ta sig någonstans och dra långt ifrån mig. jag har inte lyckats med någonting idag överhuvudtaget. t.ex hur faaaan kan man glömma att be om kundens namn & telefon nummer när den ringer och bokar tid?! hur kan man lyckas bråka med mer än 3 personer på samma dag?! hur kan man lyckas få så lågt självförtroende på en dag?! det är nog dags att jag stänger ner & går och lägger mig..

nu har jag färgat håret igen..

6.20 ringde klockan imorse, inte alls den tiden jag är van vid att behöva gå upp, men marcus började skolan klockan 8 så vi va tvungna. gjorde oss i ordning och tog oss in till stan tillsammans, när han gick till skolan så stack jag hem till maritza och sedan tog vi bussen till skolan 8.45. i skolan hade vi hantverksorientering först, lika onödig som alltid. sedan hade vi hantverksteknik resten av dagen, började med läxförhör och sedan egen hårvård tills vi slutade. jag gjorde bruna slingor, klippte mig och färga/noppa ögonbrynen. blev ganska nöjd, men kanske är lite för mörkt eller så ska jag bara vänja mig. tog bussen hem efter skolan och hoppade av på busstationen idag så gick jag direkt till solariet och stack till hawaii i 21 minuter, härligt som fan! ikväll ska jag shoppa loss på H&Ms hemsida igen, duscha och ta de lugnt bara. har ni tur så kommer de före/efter bilder på mitt hår också :)

stan med mina underbara

efter skolan kände varken jag sophia eller maritza för att åka hem, så vi stack till ett fik och satt där och snackade och delade på en sallad. när vi inte orkade sitta där längre gick vi i stan lite, och jag ska verkligen shoppa så fort jag har fått pengar! sen ville marcus att jag skulle komma till honom så jag tog bussen till trelleborg med maritza. tanken var egentligen att jag skulle hem till maritza på kvällen och sova där, så skulle vi sola solarium och se på paradise hotel tillsammans. men de fick jag inte av marcus hihi, så jag sov hos honom istället. tvingade han att se paradise med mig och fredrik åkte ut, inget annat än rätt. och nu är de semifinal så inga fler nya deltagare kommer komma in! vi gick och la oss ganska tidigt, enligt mig i allafall för vi skulle upp med tuppen som jag inte alls är van vid...

ännu en onödig dag

vaknade 8.45 imorse, skulle ta bussen 9.18. hade försovit mig rejält, men som jag sa till mamma "de e skit samma så länge jag hinner med bussen" och det gjorde jag! träffade caroline vid hållplatsen så vi satt och snackade hela vägen till skolan. sedan kom jag och julie ungefär 10 minuter försent, men vår lärare har faktiskt sagt att det är okej. vi hade svenska där vi gick igenom vad som händer i denna kursen och fick även en uppgift där vi ska skriva om ett valfritt ämne och hålla föredrag om det i 5 minuter. nu har vi rast i flera timmar nästan, börjar 12.20 igen och då ska vi ha datakunskap med den mest älskade läraren som finns och lära oss ännu mer om intressant excel..

upp och ner

denna dagen är verkligen vad man kan kalla upp och ner. ena stunden är allting bra, nästa är allting skit. men jag har lyckats ta mig igenom den ändå, och just nu håller jag på att dö av skratt så den slutar nog bra i allafall! ett stort plus idag har varit paradise hotel, jag hade helt glömt bort att det var idag. sen kom jag på det och att de till och med var dubbelavsnitt! men jag tycker inte de va helt rätt att catja åkte ut eftersom hon har spelat så sjukt bra där inne och det är faktiskt det de går ut på.

jag har nyss suttit och klickat på massa kläder jag vill ha och när priset kom upp på 1000 kronor insåg jag att jag fick sluta drömma och lägga ner.. :(

tom på ord

jag skrev i förra inlägget att jag ska skriva en massa och bara bomba med inlägg. men de tar nog ett tag innan de händer för jag har verkligen ingenting att skriva om just nu. så ni får fortsätta gnälla ett tag till sen kanske de kommer, men nu ska jag i allafall hjälpa en kompis att fixa designen på hennes blogg, http://natashapapadopoulou.blogg.se/ ifall ni vill kolla på resultatet :)


helgen över igen

haft ännu en underbar helg, spenderat mycket tid med marcus♥ men i lördags hade vi gäster för att mamma fyllde år. så mormor & morfar, min moster & hennes familj var hit bjudna på middag.

bättre början på veckan kan man nästan inte ha, fick reda på mitt matteprov jag skrev innan jullovet. nästan inte så de borde nämnas här, men fick stort IG i alla fall, resultatet vägrar jag berätta. kan man bara säga att det var min sista mattelektion iallafall, kommer aldrig mer gå dit. får ingenting ut av lektionerna överhuvudtaget och läraren bryr sig inte ens.

efter det tog i allafall jag och kerstin oss till friskis och svettis där vi skulle ha idrott. jag valde att gymma istället för att spela volleyboll. ska komma igen med powerwalken nu till våren, plus att jag funderar väldigt starkt på att spara ihop till ett gymkort. min lärare tyckte i allafall att jag hade kämpat på riktigt bra idag, och de får en alltid på bra humör ju!

jag och sophia tog oss sedan till värnhem och köpte lunch där, där vi även mötte maritza som varit duktig och försovit sig (inget ovanligt haha). sedan gick vi tillbaka till skolan där vi hade svenska, och vår svensklärare har precis varit i jordanien med skolan och gjort något utbyte, så vi fick se en massa bilder därifrån.

ikväll ska jag försöka plugga lite och även ta mig till solariet och fortsätta försöka bli lite brunare hihi.
och eftersom jag får höra varje dag att jag skriver för lite här, så ska jag skriva om allt möjligt nu, ska bomba med inlägg! bra va? :)

värmer upp

nu har jag börjat värma upp inför gran canaria, besökte solariet första gången detta året. hade tänkt skaffa en liten solbränna innan vi åker, för annars bränner jag sönder min hud där nere och det slutar bara med att jag får ligga på hotellrummet och gnälla. och så ska det absolut inte vara! jag ska steka varje dag och vara skit brun när jag kommer hem (kan fortsätta drömma jag vet)

annars ikväll har jag inte gjort speciellt mycket, dushcat, käkat, tittat på sx & the city och suttit och fördrivit tiden här. låter kul va? okej nu slutar jag skriva innan de blir alldeles för tråkigt, PUSS!

praktik på en ny salong

idag var min första dag på den nya salongen, det var lite nervöst i början men jag insåg fort att dem var hur schyssta som helst där! men jag var skit onödigt imorse, tog bussen 8.46 så jag var på södervärn tjugo över ungefär och framme på mobilia redan halv 10, en halvtimme skulle jag lyckas fördröja där och de var inte det lättaste när centret inte öppnade förrän prick. men jag gick in på malmborgs och köpte lite fika till lunchen och sedan satte jag mig ner och åt en bulle. annars så rullade dagen på, fick göra det man brukar få göra första praktikdagen, sopa hår, vika handdukar, diska, springa ärenden osv. men de gör inte mig någonting alls, så länge jag har en praktikplats och slipper kärringen på förra salongen!

sjukling

vaknade vid 9 imorse, hade försovit mig och skulle ta bussen 9.18. men när jag gick ur sängen kände jag mig inte alls okej, min hosta hade blivit värre, jag hade världens huvudvärk och min näsa bara rann. så jag fick stanna hemma idag, jag satte på tv.n och kollade flera avsnitt av sex & the city, har nog sett minst 10 stycken idag. jag åt lite, tog en kopp te och fortsatte kolla. finns verkligen ingen bättre serie! men efter några timmar blev jag skit uttråkad så satte mig vid datan, sen kom familjen hem så jag stängde in mig på rummet igen, kollade lite till på sex & the city och lyckades så klart somna, sov säkert i 2 timmar och hade världens sjukaste mardröm. så sjuk att jag inte ens kan berätta den här. när jag vaknade så åt vi middag, och nu har jag precis kollat på american pie, så jävla ball film! nu ska jag duscha, kanske platta håret också om jag orkar. så får vi se om de blir praktik imorgon eller om jag får stanna hemma en dag till.
tråkigt inlägg jag vet, men jag har ju haft en tråkig dag.
hörs kanske sen igen ikväll om jag kommer på något roligare att skriva, annars tar vi det imorgon! ♥

bara en tanke



är det bara jag eller påminner paradise dalin och bloggerskan kissie inte om varandra?

firade szidonia

vid sju tiden tog jag och evelina oss hem till szidonia för att fira henne lite smått, matilda var också där så klart. så szidi fick presenten av oss, ett presentkort till nagelbyggning som hon tjatat så mycket om. känns som om det är min nya grej, att ge bort presentkort till det, och alla verkar bli lika glada för det! vi käkade kladdkaka som matilda varit duktig och bakat och tittade på sex & the city. skit trevligt som alltid, sedan cyklade vi hem vid tio-tiden för vi ville se på paradise hotel. så vi cyklade som galningar hem och när evelina ska svänga av i sin gata glider hon som en galning och jag blir skit rädd att hon ska trilla och slå sig. men hon var snabb och hoppade av och ställde sig på benen, så hon klarade sig. så var de dags för dubbelavsnitt av paradise, fransesca kom tillbaka och rami åkte ut! kan de bli bättre? fyfan vad braaaaa!

skola igen imorgon, går till halv 5 SUCK!

och nu har jag ännu en anledning till att längta till gran canaria, men avslöjar ingenting än hihi!


ny design

äntligen ny design igen, kört på helt nytt nu 2010, tyckte ni de blev bra?


you're killing me cuz!

sovmorgon idag, började 12.20 så vid elva var de lagom att gå upp och göra sig i ordning, tog bussen till skolan kvart i 12 och hade förväntat mig att julie skulle vara där men hon var på skolan redan och åt i matsalen de djuret! så hade vi datorkunskap och jag hatar den läraren lika mycket denna terminen också, jävla sär som borde gå i pension istället. sedan hade vi bestämt att vi skulle dra till salladsbaren café 2000 och käka efter skolan, så vi tänkte ta bussen dit, så kommer vi fram till sexan och bussen står där, men har stängt dörrarna, men vi försökte ändå knacka på dörren för att komma in. men idioten tittar bara på oss och vänder sedan bort huvudet igen, så bankar jag på fönstret men han totalt ignorerar det också. så står han kvar lite sen när de blir grönt i korsningen så kör han, just därför jag hatar busschaufförer, vi hade hunnit gå på! men i allafall så tog vi nästa buss till café 2000, käkade och snackade en jävla massa skit.

sedan tvingar julie med mig till stan för hon ville kolla på en pälsväst, och direkt när jag kommer ut så håller jag på att slå världens kullerbytta, nej men först så halkar jag, sen snubblar jag på min egen fot och sätter fälleben på mig själv, så julie och cassandra fick sig ett gott skratt i allafall.. men så går jag och cuz till stan, först in på H&M på hansa sen letar vi efter lindex där inne men de finns inte, så är hon jätte säker på att den enda som ligger i närheten ligger borta vid trianlgen så vi går dit och halkar flera gånger på vägen, när vi kommer in genom dörrarna så tjuter larmet och vi tittar på varandra och förstår ingenting. så pratar vi med en i personalen och sa att de va första butiken vi gått in i så vi hade ingenting liksom.. men så testar vi gå genom dörrarna igen och de tjöt när de var jag som gick igenom.. så blev jag skit rädd att någon stoppat något i min väska bara för att sätta dit mig.. så jag är skit rädd när jag går fram till henne i kassan så säger hon att de kan vara något gammalt som inte blivit ordentligt avlarmat, så kommer jag på att de sitter ett stort larm klistermärke på min brunkräm så de kunde vara den, och det var de. tur som fan ändå, jag är ju ingen tjuv.. :( haha.. men i allafall så kollade vi inne på lindex efter julies pälsväst, men den fanns inte där. så frågar hon om de finns en annan lindex i närheten så säger dem att de finns en borta på södergatan vid gustav adolfs torg, där vi precis gått ifrån! men snäll som jag alltid är så följer jag med julie dit, och när vi kommer fram så ser vi att det är PRECIS 5 meter ifrån ingången till H&M som vi varit på förut, men dem hade inte pälsvästen där heller, så vi åkte hem istället. inte alls min dag och jag har skit ont i fötterna nu, jävla skit stövlar som klacken redan gått sönder på, men de får inte mamma veta för då blir hon jätte arg på mig hihihi.

ikväll ska jag hem med tjejerna till szidi för att fira henne lite, fika snacka skit och kolla på sex & the city! ♥

♥ ♥ ♥

♥ 100110 ♥

GRATTIS DIN SNYGGA JÄVEL!


bara för att vi gjorde så här när vi var små så tänker jag göra det nu igen, skriva en lång text om hur mycket jag älskar dig bara för att det är din födelsedag och du värd att få veta vilken skillnad du gör i mitt liv!
vi har alltid varit dem två som umgås med varandra för att vi har haft gemensamma vänner känns de som, men nu har någonting ändrats. nu umgås du och jag även om där är andra eller inte, vi har kommit varandra så sjukt nära det senaste halvåret och de e jag skit glad för eftersom du är en så jävla härlig tjej! du är en person som jag vet att man kan berätta och prata om allt med, de man säger till dig stannar hos dig. det sägs att de vänner som man skapar under gymnasietiden, stannar hos en resten av livet, vare sig man går i samma klass eller inte. och jag hoppas verkligen att det stämmer med dig, även om vi känt varandra mycket längre än så, så har jag fått en annan syn på dig nu än vad jag har haft förut. nu kan jag till och med kalla dig en av mina bästa vänner, jag älskar dig så mycket szidonia och hoppas att du verkligen fått den födelsedagen du önskat dig! du har gjort skillnad i mitt liv ♥


tillbaka igen

nu har jag legat och vilat i någon timme, såg sex & the city som jag skrev innan och har även passat på att äta middag, min favorit idag!

idag var de skola igen, jag vaknade hos maritza imorse, vi käkade flingor och äggröra till frukost, väntat på att hon skulle komma hem så vi kunde äta det igen haha. sedan på med bikinin (låter konstigt mitt i vintern), packade väskan, sedan mötte vi kerstin och vandrade till bussen. vi åkte till aq-va-kul där vi skulle ha idrott, livräddning. sedan gjorde vi oss i ordning och redo för att åka tillbaka till skolan, när de e 3 minuter kvar till vår lektion ska börja får vi reda på att vi inte har någon lektion för vår lärare mådde inte bra och vår nästa lektion var också inställd för att läraren är i jordaninen, vilket betydde att vi slutade klockan 11 idag! så sjukt jävla nice att starta veckan sådär, så jag maritza sophia kerstin & michelle vandrade till entré där jag fixade några presenter och sedan åkte michelle hem och vi andra stack till espresso house. kerstin och maritza hann dock inte stanna så värst länge för dem skulle ha engelska, men jag och sophia satt och snackade hur länge som helst, när klockan närmade sig fyra så insåg vi att vi fick ta och säga hejdå. jag åkte tillbaka till skolan och hämtade min väska, sedan tog jag bussen hem. egentligen vill jag helst inte vara hemma nu för min bror har lyckats få vinterkräksjukan och jag vill helst inte bli smittad.

ikväll är det dubbelavsnitt av paradise hotel! ♥

vi tar det sen..

hade tänkt blogga massor nu, men jag är för trött så jag går och lägger mig i sängen och tittar på sex & the city igen, hörs senare istället!

äntligen är min bästa vän hemma!

idag vaknade jag hos marcus igen, men vid 2 tiden stack jag till övre för att möta maritzas mamma, äntligen var de dags att åka till kastrup och hämta maritza. men hennes plan var lite försenat så vi hann göra några ärenden innan vi åkte iväg, vi hämtade även upp ebba så hon också kunde följa med. sen åkte vi till svågertorp där vi tog tåget över till kastrup. det var en lång och jobbig väntan innan vi äntligen fick träffa henne igen, hon var så brun och alla hade så mycket att prata med henne om, så våra munnar gick nästan i ett. vi åkte hem till maritza där hon packade upp och visade allt hon köpt, jag fick en jätte fin navel piercing av henne. sen gjorde vi oss i ordning, duschade, sminkade oss och sedan åkte vi till övre där vi hämtade upp marcus och jacob, sen åkte vi till staffanstorp. hem till mig där jag byta kläder och plattade håret, sen iväg till szidi på fest!

ändrade planer!

det blir ingen tripp till danmark idag, maritzas första plan blev försenat med 2½ timme så att hon missade sitt nästa plan. vilket betyder att hon är fast helt ensam i madrid, och har ingen aning om vart hon ska gå eller någonting. men nu är det löst så att hon tar flyget direkt från madrid till köpenhamn imorgon istället för en mellan landning till i london. så hon övernattar på hotell & tröstar sig själv med choklad, så typiskt min maiza hihi, jag vill bara ha hem dig NUUUU! men imorgon åker jag och hennes mamma till köpenhamn klockan 3 och hämtar henne, och då SKA hon vara där!

 

förkyld...

jävla faaaan! jag har blivit skit förkyld, nyser som en galning och har ont i halsen. jävla otur nu när jag ska på en väns 17års fest imorgon, ska knarka nässpray och halstabletter så jag kan gå i alla fall, vägrar missa det helt ärligt!

skoldags!

klockan ringde 6.30 imorse men var inte redo att stiga upp alls, så jag låg kvar ett tag tills jag insåg att jag fick skynda mig om jag skulle hinna med bussen. men ändå chillade jag så mycket att jag hann både sminka mig, platta håret och klä på mig utan problem. på bussen mötte jag julie, hade mycket att snacka om när man inte träffats på hela jullovet. vi började med bild och fortsatte med vårt grupparbete där, har nog inte berättat om det. men vi är 6 stycken i varje grupp, så har vi delat en bild på en kändis i sex bitar, (vi har jennifer aniston) så ska varje person rita av vars en bit och sedan ska vi sätta ihop det till en stor bild. men idag var det bara jag och veronica från vår grupp så vi fick arbeta ganska effektivt eftersom de ska bli klart på nästa lektion och vi har inte ens börjat måla! sedan hade vi hantverksteknik resten av dagen, vi gick igenom en massa om färg osv, lärde oss typ inget nytt. och sedan fick vi även en ny kille i klassen, CEZAR haha, kommer bild på honom, så jävla sööööööt! tina var snäll och släppte oss 40 minuter tidigare, skulle egentligen ha slutat halv 5 men de var nog tur att vi inte gjorde det. nu ska jag snart käka hawaii pizza, MUMS! sedan tar jag bussen till trelleborg, möter upp maritzas mamma och sen åker vi till köpenhamn för att hämta efterlängtade och otroligt saknade bästa vän maritza. längtar som fan och hon ska få världens bamsekram av mig hihi.


♥♥♥HVFR2C.s nya babyboy ♥♥♥


hårförlänging

på lovet hann jag även med att göra hårförlängning med keratinvax på lotta.
ni som är sugna på det kan bara kontakta mig, på facebook KATRINE PEDERSEN eller på min mejl
[email protected] så kan jag berätta mer.
det håller i cirka 3-6 nånader, beror på hur fort ens eget hår växer, och ser väldigt naturligt ut!






NYÅR var så jävla bra!

bara för att visa hur bra det var får ni se denna bilden! helt underbart <3



lovet är slut, tillbaka till det vanliga

nu är lovet slut, dags för skola imorgon. som ni säkert märkt har jag inte uppdaterat bloggen alls mycket nu på lovet, men jag har haft fullt upp! umgåtts med underbara människor varenda dag och inte velat slösa så mycket tid på datorn. men nu när lovet är slut och livet återgår till det vanliga så lovar jag att jag kommer uppdatera lika bra som förr, om inte bättre!

min älskade maritza kommer hem imorgon och jag ska med hennes mamma till danmark och möta upp henne på flygplatsen, längtar så jävla mycket. har saknat henne så extremt! de första dagarna hon var borta var det riktigt jobbigt, kunde till och med gråta när jag tänkte på hur länge jag skulle vara utan henne. men när jag fick höra från henne redan innan de gått en hel vecka så blev jag lugnare och insåg att jag nog skulle klara mig i allafall. och visst de har jag gjort, men det finns en del saker jag hade velat uppleva tillsammans med henne vid min sida detta lovet. men vi tar igen det när hon är hemma!  

nu är de dags för sängen för min del, börjar halv 9 imorgon med bild, ingenting man ser fram emot alls, världens surkärring till lärare :( men klassen saknar jag så oerhört mycket så de ska bli kul att träffa alla igen! :D puss och godnatt, hoppas ni inte saknat mig allt för mycket, men de vet jag att ni har...

RSS 2.0