från mitt hjärta

nu börjar jag bli riktigt orolig, jag har inte ätit ordentligt på 2 veckor. jag får inte ner någonting, det vänder sig direkt i halsen. idag har jag ätit 2½ macka och druckit lite nyponsoppa. det är liksom inte alls normalt. men jag gör det inte heller för att jag vill gå ner i vikt eller något, för jag vet ju att det inte är något bra sätt att göra det på. det är för att min kropp säger emot, magen kurrar som sjutton, när jag väl fixar mat och ska stoppa det i munnen tappar jag aptiten och äter bara några få tuggor. jag har varit med om detta innan, i 3 dagar max, men nu har det gått 2 veckor och det är det som oroar mig. mamma börjar bli rädd att jag ska få aneroxia, men det tänker jag verkligen inte. jag hoppas att det blir bättre snart, det enda positiva är att kilona rasar, bokstavligen talat, men som sagt är det inte på något bra sätt.

torsdag 30/7

idag hade jag ingenting för mig alls under dagen, så jag umgicks lite med mamma. vid 5-tiden åkte vi till bjärred för att titta på ett hus. när vi kom tillbaka därifrån hade jag bara sån himla lust att träffa maritza! så jag sa det till henne, och en halvtimme senare satt jag på bussen dit. så otroligt skönt när man bara kan göra något så spontant, och ännu lättare är det när man har sommarkortet, som faktiskt har blivit sommarens bästa och mest utnyttjade köp! ett busskort med 50 resor inom skåne för 485 kronor, vilket blir ca 9 kronor per resa, otroligt bra ju! när jag var framme hos maritza så gick vi hem till henne så att jag kunde låna ett par gå-vänliga skor, och sedan gick vi ut och gick en lång runda, och pratade om en massa som hade hänt. glad att jag har henne, som man kan prata om allt med. men när klockan blev 9 så gick vi hem igen, för att hennes föräldrar skulle titta på film, och den ville vi gärna med se. benjamin button tittade vi på, och den var så otroligt bra! lång, men verkligen bra. kanske låter rätt löjligt att man föds som gammal och blir yngre och yngre med tiden, men det var en annorlunda film, verkligen värd att se. efter filmen kom pappa och hämtade mig. så jag var hemma lite i ett, då jag hamnade här så klart. och fram till nu har jag suttit och läst bloggar, är medlem på bloglovin så jag hade 30 nya inlägg som jag skulle läsa. skit bra sida där man kan välja ut sina favoritbloggar, och inte missa ett enda nytt inlägg, rekomenderas för alla andra blogg-nördar!

från mitt hjärta

jag har många personer i mit liv som betyder väldigt mycket, dem personerna vet själva vem dem är. men personen jag hade tänkt skriva om i detta inlägg är den som jag aldrig skulle klara mig utan, vet inte hur mitt liv hade sett ut utan henne, och jag älskar henne över allt annat. och det är självklart min egna underbara mamma!

jag vet inte en till människa som bryr sig så mycket som hon gör. visst alla mammor bryr sig om sina barn, det är självklart ju. men min mamma gör det på ett sånt speciellt sätt. jag kan inte hitta ord så jag kan förklara det på ett bra sätt. men jag förstår inte hur hon gör. har jag något problem, så vill jag oftast inte tala om det, i allafall inte direkt. så jag låtsas som ingenting och beter mig helt normalt. men hon lyckas fatta ändå att det är någonting, hon ser det på mig säger hon. men hon tvingar mig aldrig att berätta, utan jag får komma när jag känner för det, och då säger hon att hon märkt de på mig, men inte velat säga någonting. och är inte det helt fantastiskt? att hon har förstått hur vi tonåringar tänker.. att hon fattat att någon gång kommer man faktiskt till sin mamma och pratar ut, för det är hon som stöttar bäst och kommer med bäst råd. jag och min mamma kan ligga i min säng nästan hela natten, och bara prata om allt mellan himmel och jord. hon berättar saker och jag lyssnar, och när jag berättar saker så lyssnar hon. jag är faktiskt riktigt glad för att jag och min mamma har en sådan bra relation, eftersom jag har många vänner som ljuger för sina mammor, och deras mammor vet inte ens en fjärdedel av deras liv. jag kan säga att min mamma vet nog 99.5% av det som händer i mitt liv, och det stör inte mig någonstans. det är hon som skapat mig, såklart ska hon få veta vad som sker i mitt liv då med.

visst kan mamma och jag bråka också, vi är inte alltid överens. men det är ingen eller hur? men jag hatar varje gång hon och jag bråkar, det gör så ont överallt och jag känner mig så hemsk mot henne. alla saker som kan flyga ut ur munnen när man blir arg, men jag hoppas att mamma förstår att jag inte menar någonting utav det, för att jag älskar henne, mest i världen. hon är min allra bästa vän, en vän som är riktigt unik. och jag vet att hon kommer finnas där för mig hela livet, min lilla älskade mamma lotta. <3

söndag 26/7

såå... nu har jag precis kommit hem från trelleborg, det har varit otroligt trevligt att få träffa maritza igen. saknar henne som fan nu på sommarlovet, och vi kan inte ses alls ofta eftersom hon bor i trelleborg, och har jobbat sen vi slutade skolan ungefär. men nästa vecka så kommer hon hit till staffanstorp, och bor hos mig några dagar, och då ska vi fan festa! ;)  men tänkte berätta lite vad vi gjorde under tiden jag var där.

fredag när jag kom dit så gick vi först i stan lite grann, med steffi. dem hade någon "mat marknad" som dem kallade det, och de var att de var en massa olika stånd i stan, med mat från olika länder. men vi gick bara runt och tittade lite, sen stack jag och maritza hem till henne. där vi bestämde oss för att gå på bio och se på harry potter och halvblodsprinsen. så vi gjorde oss i ordning, sen fick vi skjuts ner till biografen. filmen var bra, men tyckte inte alls att den var som dem andra. den hade inte alls samma typ av handling, det var mycket mer romantik, men det är fortfarande harry potter, och forfarande bra som alltid! efter filmen stack vi hem till maritza och bara tittade på tv och tog det lugnt. jag somnade ungefär runt halv 2-2 tror jag, och då hade hon sovit ett bra tag redan haha!.

lördag jag vaknade runt 12 tiden, när maritza redan hade varit iväg och tränat och allt haha. så jag gick ner till henne, så åt vi frukost tillsammans. sedan duschade vi och gjorde oss i ordning. vid 6-tiden hade hennes föräldrar lagat mat, grillat of course. så satans mumsigt. så vi åt och sedan satt vi lite vid datan, och fixade oss lite till. sen cyklade vi hem till marcus, och var med honom resten av kvällen. vi tittade på film, spelade kort och snackade. även om vi inte hade så mycket att göra, och mest hade tråkigt, så var det kul ändå haha. maritzas mamma var snäll och kom och hämtade oss runt 2 tiden, och direkt när vi kom hem gick vi och la oss.

söndag idag vaknade vi lite över 12, så satt vi nere i köket jätte länge, och bara pratade om allt och inget, sedan diskade vi undan lite och gick upp på maritzas rum. där vi tittade på made weekend break eller va de hette, massa made-program i rad i allafall. och dem i det programmet är riktiga idioter, dem vill bli "made" till en viss sak, men alla vil ge upp så oerhört lätt, att jag alltid lyckas sitta och bli irriterad på hur dem håller på haha. lite över 4 packade jag ihop mina grejer och sedan tog jag första utav 3 bussar hem 16.25, och var hemma runt 18.10. Så det var en lång resa, men lyckades göra en god gärning under tiden, gav faktiskt en 5-krona till en hemlös, och det kändes så himla bra att jag för en gångs skull hade lite mynt på mig när jag såg en sådan person. det gör liksom ont i hjärtat på mig när jag ser dem, och inte kan hjälpa dem faktiskt. men nu ska jag äta med familjen, och sedan ikväll ska jag träffa szidi och matilda. PUSS!

torsdag 23/7

tjingeling! idag var jag tvungen att vakna jätte tidigt, elva. för att jag och szidi skulle in till lund för att möta fanny och sedan köpa present till evelina, som skulle ha födelesedagsfest på kvällen. så det blev ett sanning eller konsekvens spel, tärningar med sexställningar och en godis-bh. medan vi väntade på bussen tog vi en fika på espresso house, och sedan när vi kom hem, gick jag direkt hem och in i duschen. det var så varmt och kvavt(?) ute, och jag hade haft tjocktröja på mig, så behövdes verkligen haha. när jag sedan efter någon timme hade kämpat rätt mycket med mitt hår och lyckats bli varm igen, cyklade jag hem till szidi, för att hjälpa henne med håret och sminka mig klart. när vi var klara cyklade vi till busstationen för att möta fanny och sedan vidare hem till evelina. som verkade bli glad för presenterna i allafall. szidi och evelina cyklade iväg och hämtade pizzorna rätt fort, tur det för jag var nära döden så hungrig jag var. lite efter 7 droppade även emilia och sara in, och då satte vi igång med att testa evelinas nya spel. det var faktiskt roligt, även om jag inte hängde med så bra, och typ låg sist nästan hela tiden. men sen tröttnade vi på det så vi satte oss och snackade bara, runt halv 12 stack jag hem eftersom jag hade så ont i huvudet och är jävligt trött. men hade en riktigt trevlig kväll i allafall, och grattis igen evelina i förskott. imorgon åker jag till trelleborg och stannar hela helgen där, så ni hör inte mycket från mig på ett tag nu. PUSS!

från mitt hjärta

ditt stora rövhål. allting var bara en lögn. du älskade aldrig mig, du vet inte ens vad ordet älska betyder. du är helt jävla körd i huvudet, helt ärligt. och jag ångrar allting med dig, du var ett stort jävla misstag. två månader rent åt helvete.

onsdag 22/7

tja! idag åkte jag och matilda in till malmö, för att fixa lite nytt smink till mig. fick lite smått panik när jag upptäckte att allt nästan var slut i morse när jag skulle sminka mig. så vi stack till "malmö prylmarknad" även känt som polski, där dem har billigt smink. sen tog vi bussen hem till staffanstorp, men hann inte mer än av från bussen förrän vi hoppade på bussen tillbaka till malmö igen, eftersom matilda hade kontakt med en som heter johannes som vi skulle träffa. så vi gick in på entré och träffade honom där. sen tog vi med honom till staffanstorp, och överraskade szidi hahaha. så va vi först hemma hos mig så jag kunde käka, hade inte ätit något på hela dagen. sen efter det så mötte vi då szidi så hon fick sin lilla överraskning haha, sedan vidare till matilda, där vi stannade resten av kvällen, chillade först ute på hennes framsida, med saft & kakor, hahaha. sedan gick vi upp på hennes rum och snacka och kollade på tv. vid halv 12 cyklade vi hem för szidi hade huvudvärk och jag inte ville cykla ensam sen. så nu hamnade jag framför datan.

tisdag 21/7

staffanstorp e fan inget normalt samhälle, nu mera får man börja kalla det för mini-rosengård.

taget från sydsvenskans hemsida

SKOTTLOSSNING VID DOPFEST

STAFFANSTORP. - Vi har hittat en bil med ett skotthål i, säger Lars Karsten, polisens länsvakthavande befäl.

Ingen person ska ha skadats.

Strax efter klockan 20 fick polisen in larmet om en skottlossning i Staffanstorp. Flera polispatruller skickades till Strindbergs väg där bilen med kulhålet hittades.

Det hela ska ha sin upprinnelse i ett bråk i samband med en fest i Folkets hus två timmar tidigare. Personer som var med på festen berättar för Sydsvenskan att de hade anordnat en dopfest för en liten pojke. Efter en stund dök personer, som är kända för festdeltagarna, upp och ska ha ställt till med bråk. Utanför lokalen syns spår av att det gått vilt till. En sko med nedtrampad häl är kvarglömd, krossat vitt porslin ligger i en vattenpöl och en barnvagn står ödsligt ensam i gräset.

En Staffanstorpsbo, som var på väg till utomhusgympa i närheten, blev vittne till uppståndelsen. Hon berättar att det var fullt av finklädda människor på parkeringen utanför Folkets hus. Det var mycket hårda ord och hätsk stämning, säger hon.
- Det var en man som kom utspringande från byggnaden. Han blödde i pannan och höll tillbaka med en snusnäsduk.

När polisen kom till Folkets hus hade stämningen lugnat ner sig.
- Då hade man delat på sig. De som hade bråkat hade lämnat platsen, säger yttre befäl Jonas Persson.

I stället larmades polisen till Strindbergs väg.
- Festdeltagarna hade av någon anledning gett sig på folk på Strindbergs väg. Där har vi två anmälningar om misshandel, säger Jonas Persson.

Bland annat ska det ha använts baseballträ. Polisen har även hittat en tomhylsa på platsen. En bil ska även ha blivit skottskadad.
- Någon skottlossning har det varit där. Men det är inget som tyder på att någon är skadad, säger Jonas Persson.
- Vi har vittnesbilder på två eller tre smällar, men vi har bara belägg för ett skott.

När festdeltagarna lämnade i bilar ska en av dem ha blivit påkörd och kört in i en stolpe strax där intill, på Valhallavägen.

Polisen hade vid midnatt skrivit anmälningar rörande grov misshandel (påkörningen) samt misshandel och mordförsök (skottlossningen). Vid midnatt fanns inga misstänkta gärningsmän.


lördag 19/7

dagarna går och de känns som om slutet på sommarlovet närmar sig och skolan snart ska börja igen. blir nästan deprimerad av att tänka så, detta sommarlovet har gått riktigt fort. dagarna spenderar jag mestadels med matilda & szidonia. vi åker runt lite överallt och lär känna nytt folk, precis det jag älskar! men det känns som om jag glömmer bort att träffa en massa vänner nu, så bara hör av er i fall ni vill ses, jag är alltid villig till att ses!

det enda jag vill ha nu, är SOL! så man kan ligga och steka på stranden hela dagarna, och vara brun till när skolan börjar igen. känns liksom som att jag tappat all färg som jag lyckats få, och jag som var så glad för jag var brun för en gångs skull. det är inte precis så att man lägger sig i solariet och pressar där mitt i sommaren heller. även om de e skit fult väder ute, så känns de bara fel att sola solarium på sommarlovet! men det är snart bud på det för jag vill inte vara en blekis. och sen har jag ju börjat fjälla med! :( på baklåret, på ryggen, på brösten och runt navlen.. det fulaste som finns. helt fläckig och sånt skit.

jag känner att jag tappat blogglusten, men jag kommer inte sluta för det. bara att det nog inte lär komma lika ofta och mycket, men ni kommer höra från mig lite ändå! :)

från mitt hjärta

jahapp. nu var 2 månader och 8 dagar slut. det var svartsjukan som tog kål på vårt förhållande. jag orkade inte det längre, så det här var den "lättaste vägen" enligt dig, men för mig var det den RÄTTA vägen. jag är faktiskt nöjd med mitt beslut och ångrar mig inte, inte än i allafall. men självklart kommer jag att sakna det vi hade. jag tyckte jätte mycket om honom och han var världens bästa kile, men jag stog inte ut med svartsjukan längre. så nu är det så här det är, och jag har bestämt mig för att vara singel ett bra tag fram över, ska inte bli mer sånt här på ett bra tag nu, är väldigt trött på det. så nu ska jag bara leva mitt liv, och verkligen känna att jag lever! ska börja andra året på gymnasiet och ska verkligen ta alla chanser jag får till att göra grejer. PUSS!

Onsdag 15/7

mamma och jag åkte och shoppade idag, tog bussen in till entré, mamma hade inte varit där förrut. vi gick runt där i ca 4 timmar, och hon gillade verkligen stället. med mig hem fick jag såklart en del kläder, 2 par shorts, 3 tröjor och en tjocktröja, kommer nog bild lite senare. när jag kom hem så fixade jag mig lite och sedan drog jag hem till matilda, hon hade precis fått en hund. vääääärldens sötaste lilla gosepojke :) en söt liten tax/jack russell. vi lekte lite och sånt med den, sen så kom szidi också. så fixade matilda och hon sig, men jag har såklart mina grejer där hemma! så medan matilda åt drog vi hem till mig så jag kunde göra mig i ordning, sedan stressade vi ner till bussen, som aldrig kom! så vi började fatta att något var fel, och det var tydligen som de va cykeltävling i staffanstorp så rätt många hållplatser var avstängda. men sen kom världens snällaste busschaufför, som körde oss till lund på 7 minuter typ, han körde ett helt annat håll bara för vi skulle hinna med vårt tåg till kävlinge ändå! vi fick springa till tåget, men vi hann. så väl i kävlinge mötte vi danne, andy och andy, och vi drog hem till danne, där vi satt ute på hans balkong och chilla hela kvällen, någon gång under tiden kom även jim. vid elva tiden tog vi tåget och bussen hem, och jag kunde som vanligt inte somna. hihi.

Tisdag 14/7

okej nu tror jag det är dags att skriva några rader igen, känns som om det gått en dag för mycket utan att jag skrivit hihi. men nu har jag i allafall kommit på varför vissa inlägg inte kommer upp, och det beror inte på att min blogg är konstig, utan självklart beror det på mig. vilket egentligen är bra för då går det att fixa tihi.

men i alla fall så vaknade jag runt 12 tiden idag, och behövde prata med någon. så jag träffade fijah nästan direkt när jag vaknat, satt och pratade ut ett tag med henne, och hjärtat kändes väldigt lättat efter det, tack <3 sen drog jag hemåt och gjorde mig i ordning, åt en snabb frukost och sedan cyklade jag hem till szidi. där matilda och hon låg och solade, vilket jag inte visste så jag hade ju ingen bikini med mig. men fick låna en överdel och shorts av szidi så det löste sig till slut. vid 6 drog jag hem och fixade mig för jag skulle ut och äta med familjen, eftersom mamma och pappa har 19 år i bröllopsdag idag, vi hamnade på två kockar, som har väldigt god mat upptäckte vi. gick och mötte matilda, szidi, danne och johan efter det, så åkte vi till kävlinge, där vi satt ute och snackade hela kvällen, kom även en annan riktigt trevlig snubbe som vi pratade med ett bra tag. han var 23 år och hade insett riktigt bra saker i livet. en kille som gjorde allt för att skydda tjejer, även om han inte känner dem. han hade bra syn på allt som kom upp, och de märktes att han var ett par år äldre och hade fått rätt bra erfarenhet, och sånt gillas mycket från min sida! när klockan blev 23.10 tog vi tåget hem och sedan bussen hem till staffanstorp. myyysig kväll var de i allafall :)

Söndag 12/7

som vanligt klyddar det när jag ska lägga upp en massa inlägg på samma gång, så fortsättningen på fredagen kom inte med. och tyvärr orkar jag inte skriva om allt, men vi var på kalas klockan 2, vid 7 tog jag och min bror bussen hem för vi hade kompisar som väntade, så då träffade jag matilda och szidi så kollade vi på en film som hette big stan faktiskt rätt okej :) sen gick jag hem och la mig.

idag däremot så vaknade jag hemma hos linnea, och hade sovit så super gott i en helt underbart skön säng. så gick vi ner och skulle äta, och linnea tyckte vi skulle ha pankakor till frukost, så det blev de! efter frukosten (som vi åt när klockan var 2), gick vi upp till sängarna igen och satt lite med vars en laptop. sedan fick jag bege mig hem för att jag skulle göra mig i ordning och träffa matilda & szidi. vi träffades hos szidi, där både jag och matilda fick låna en tröja för vi e så trötta på våra egna kläder haha. sedan cyklade vi till busstationen och tog bussen in till lund. sedan hade vi tänkt åka till kävlinge men vi fick inte rätt på tågen, så vi sket i det. gick och tog en, förlåt för jävla äcklig skit kebab på ett äckligt utekök. sedan gick vi vidare till mc donalds för att szidi ville ha en glass. där två äckliga fjortisar satt och stirra på oss varannan sekund, och sedan skrattade skit högt. jävla mesar :) jag hittade även ett coca cola glas på mc donalds som jag såklart stoppade ner i väskan! hihihi. när vi sedan var redo att gå till bussen som skulle gå om 13 minuter, kommer matilda på att hon har glömt sina nycklar på tågstationen! så vi får springa genom hela lund och leta upp dem men dem fanns ingenstans, så vi fick åka hem utan dem :( men vi hann i alla fall med bussen. väl hemma så gick vi till matilda där vi bara mös lite på hennes rum med film och popcorn. sedan fick jag och szidi springa hem, förbi kyrkan som släcktes precis när vi gick förbi! när jag kom hem tittade jag lite på tv sen ville jag sova :)


jag älskar er <3

Lördag 11/7

Idag vaknade jag först klockan 9 för att jag egentligen skulle färga och klippa Hilda, men det blev inställt så jag sov vidare till halv 2 istället. Vilket var så jävla skönt! Sedan hade Hilda smsat att hon hade tid ändå, så jag fixade mig fort och sedan kom hon till mig vid 3-tiden. Hon hade köpt hårfärg och jag hade gjort i ordning med grejerna. Så jag satte igång med att först reda ut hennes otroligt knutiga hår, och sedan började jag klippa henne. Jag klippte nog av en 7-10 centimeter, för att det var så otroligt slitet och hon var sugen på kort hår. Men sedan när vi var färdlga med klippningen hade hon egentigen velat ha det ännu kortare, men det kan vi fixa sen ifall hon är säker på det sen. Sedan blandade vi färgen och satte det i håret, det var precis så att det räckte till hela håret. Efter det var det bara att vänta. Vi lät färgen sitta ungefär 20-25 minuter sedan tyckte vi att det kändes tillräckligt ljust. Så vi gick och sköljde ur det, och jodå det var ljust, men så hon ville ha det ju. Så vi fönade det och sedan gick hon hem. Då ringde jag Matilda, så bestämde vi att vi skulle dra till Mc Donalds och käka för klockan hade redan hunnit bli 18.15. Så jag körde och hämtade upp henne vid kyrkan och sen vidare till Donkan. Där beställde jag en chicken nuggets meny med curry sås såklart, det enda goda dem har på Mc Donalds enligt mig. Vi satt som vanligt kvar där ett bra tag efter att vi hade ätit upp, som vanligt. Och sedan körde vi till Willys för att köpa lite godis, vidare hem till Linnea där vi bestämde att vi skulle hyra film så jag och Linnea körde iväg och hyrde en film som visade sig vara en riktigt kass B-film! Efter filmen hamnade vi i Linneas kök, där vi kom in i en väldigt djup konversation, såna grejer att man alltid kommer in på när man umgås med Linnea haha. Men jag älskar det, jag älskar att sitta där med en kopp varm dryck vid hennes köksbord och bara snacka bort timmarna! När klockan närmade sig ett så var det dags för Matilda att dra sig hemåt, men hon bor ett bra tag från Linnea så jag kände att jag kunde vara snäll och skjutsa hem henne. Sagt och gjort, och sedan var jag tillbaka hos Linnea igen på bara 5 minuter. Vi kollade lite på TV innan vi gick upp och bäddade sängarna, för vi hade bestämt att jag skulle spendera natten här hos henne, eftersom hon är ensam hemma och vi har tittat på skräckfilm. Så nu ligger vi här i hennes föräldrars säng. En helt underbart skön säng enligt mig. En sådan med massage och som man kan fälla upp både vid benen och huvudet. Hur underbart som helst, att ligga här med fläkten på och laptopen i knät. Ännu en anledning till att jag vill ha min egna bärbara data. Men nu börjar klockan bli mycket så nu ska vi släcka och sova, godnatt! :)

Fredag 10/7

Vaknade först av att alaramet på mobilen ringde, har liksom satt ett alarm varje dag klockan 10.00 för att jag ska komma ihåg att ta mina ppiller. Men oftast blir det att jag tar dem i sömnen när mobilen ringer, så när jag vaknar igen vid 12 är jag osäker på om jag faktiskt tagit dem haha. I morse hade jag tydligen tappat dem på golvet och inte orkat ta upp dem, så jag fick ta den sen när jag vaknade istället. Andra gången jag vaknade var för att jag fick sms av evelina som ville låna min locktång eftersom hon ska sång tävla idag (LYCKA TILL! =D) och sedan vaknade jag en tredje gång av att hon ringde för att se till att jag var vaken för nu var hon på väg hem till mig haha. Så jag fick skynda mig upp ur sängen och försöka vara lite redo i alla fall när hon kom. Hon fick långtången och även ett par svarta leggins och sedan cyklade hon hem. Då satte jag mig i köket för att äta frukost med hela familjen, vilket var ett jävligt bra tag sedan vi gjorde haha! När jag ätit klart så gick jag och gjorde mig i ordning, sedan tittade jag på Top Desgin, och nu ska vi snart åka på kalas i bjärred. Min moster, kusin tobias och kusin lovisa har fyllt år :) XOXO


Onsdag 8/7

Efter att jag hade ätit och fixat mig lite, så bestämde jag och Matilda att vi skulle träffas. Men vi orkade inte sitta hemma i tråkiga äckliga lilla staffanstorp, så vi kom på att vi kunde ta bussen och åka någonstans. Så först tog vi bussen in till lund, sen visste vi inte riktigt vart vi ville. Men så kom 123.an direkt, så vi hoppade på den och åkte till Kävlinge. Eftersom alla säger att de händer så mycket där tänkte vi de kunde bli ball. När vi väl kom in i Kävlinge såg vi inte en enda människa ute, så vi hoppade av på stationen, och malmö tåget kom direkt, så vi hoppade på de och åkte in till malmö istället. Klockan hade blivit rätt mycket då, så vi kände inte för att hitta på något där, så vi tog bussen till värnhem, och såg att staffanstorps bussen inte kom förrän om en halvtimme. Så vi gick in på Burger King och köpte en milkshake, kollade på några skatare och sedan kom bussen. På bussen träffade vi även issa och linn, Vi var tillbaka i Staffanstorp klockan 12 och då gick jag hem och la mig, eftersom jag sovit så lite natten innan. XOXO

Onsdag 8/7

Gissa vem som inte lyckades somna förrän klockan 7 imorse om inte jag? Det var ju aboslut inte speciellt roligt heller. Min tv har fått fnatt och slutat fungera, så jag hade 3 kanaler att zappa mellan, och inte var de roliga kanaler heller. TV+, TV400 och TV4 film, som bara visade en massa skit hela natten. Men kan man inte sova så har man inget val. Men som sagt lyckades jag somna klockan 7, och vaknade igen lite över 11. Men 4 timmars sömn är väl helt okej? Så jag gick upp och gjorde mig i ordning. Bestämde med Szidi att vi skulle dra till Lomma, och möta Emilia och Sara där. Men det blev bara en liten stund eftersom Szidi skulle träna. Vi kom dit vid 2 tiden och drog hem vid halv 4. Men det var ändå inte ens roligt, tråkigt väder och sånt ju. Så var jag snäll och lät Szidi köra hem, det var lite läskigt då och då, men vi överlevde haha. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen direkt eftersom jag höll på att frysa ihjäl eftersom vi varit tvungna att köra hem med våta kläder, av vissa anledningar.. Stog i duschen ett bra tag och lät vattnet värma upp mig igen. Sen satte jag på mig mjukis kläder, musiken på högsta volym och satte igång med att städa undan på mitt rum. Har varit trött på att det sett ut som ett helvete i flera veckor, men inte orkat göra något åt det. Men nu ser man i allafall att de finns ett golv igen :)

idag har jag och älskling 2 underbara månader <3

Outfit

Ett tag sen jag laddade upp bild på min outfit ju, och kom på mig själv att jag bara körde GT kläder idag!
Mörkblå tröja
Vitt långt linne
Jeans leggins
Och bikini under :) (den e dock från cubus höhö)


Tisdag 7/7

På kvällen blev de i allafall lite roligare! Jag och szidi bestämde med lite folk att vi skulle dra till lomma, men så banga dem andra så jag och szidi tänkte dra dit i allafall, så vi packade med oss lite fika och marshmallows. Men när vi bara kommit en jätte liten bit började  det att regna så bestämde vi oss för att träffa dem andra ändå. Så hamnade vi hemma hos mig i mitt uterum, där vi körde världens idiotlek som vi hjälpts åt att hitta på. Kan tyvärr inte säga hur den gick till pga vissa anledningar, behöver bara säga att de var riktig G A L E T! När den leken nått sitt slut på ett rätt speciellt sätt, så började vi spela vanligt kortspel istället, något som hette n'gerpresident och jag vann ju såklart höhö. Men jag blev trött på att tänka så jag ägnade mig åt mobilen istället. Vid ett tiden plockade vi undan och alla åkte hem. Så hamnade jag självklart här framför datan med bloggen uppe!

tack szidonia, emilia, sara, linn, isabell, sebastian, isak, jonthe och ola för en super trevlig kväll! :D


Tisdag 7/7

Gud, idag kan man verkligen säga att jag tog en långsovare! Jag gick inte ur sängen förrän klockan slog 13.34 :) det var bara så jävla skönt att sova bort halva dagen. Det var ändå molnigt och jag hade ingen lust för att hitta på något. När jag vaknade åt jag frukost och sen kollade jag på massa dåliga program på tv, och insåg att jag hade kunnat sova resten av dagen för de hade ändå inte hänt mycket annat. Men jag kollade lite tv till, sen hamnade jag vid datorn. Och efter någon timme blev jag hungrig. Så jag satte igång med att göra pankakor, var snäll och gjorde några till pappa också. När jag stått där och ansträngt mig för att få perfekta pankakor i ungefär 20 minuter, och dem precis e färdiga, så kommer min bror hem från jobbet. Och självklart vill han också ha pankakor. Men jag vägrar att steka fler så vi fick dela på dem som fanns. Hur tror ni det hela slutar?.. med tanke på att man har en flock gamar till familj. Jo jag fick en enda liten sketen pankaka, och det var jag som var sugen på de från början. Fan ta er tänkte jag bara. Och dem bara lämnade köket där med alla grejerna framme fortfarande, så jag fick plocka undan och diska. Inte ens ett tack för mina goda pankakor som dem snott fick man :( menmen, man börjar väl vänja sig nu tror jag. Det har inte hänt mycket annat roligt under min dag, ska jag vara ärlig så har jag nog inte haft tråkigare på väldigt länge.. Och jag saknar min Kenny :( XOXO

Måndag 6/7

ohh what a night...
haha nej skoja. men fyfan för vilken kväll alltså! Fortsätter från där jag slutade förut, då jag gick ut i köket för att äta tillsammans med familjen, biff a la stroganoff bjöds de på idag. Inte alls gott. Men jag skyndade mig med att äta upp, för att klockan 20.00 visades finalen i mommas boy, och de va jag ju tvungen att se! Efter programmet bestämde jag med matilda szidi & linnea att vi skulle chilla ikväll med en skräckfilm. Vi möttes inom bara några minuter utanför nöjes, gick in och valde film och fixa lite godis. Filmen blev The Unborn en skräck/thriller. Sedan cyklade vi hem till linnea och satte på filmen dirr. Och ja den levde i allafall upp till sin genre! Och precis efter att filmen slutat höll vi alla 4 tjejer på att få en hjärtattack. Vi var redan uppskrämda efter 87 minuters skräckfilm när vi hör en hög smäll på fönstret bredvid oss. Vet inte hur många bilder som hann rulla förbi i huvudet innan jag hann reagera. Det var någon idiot som kastat ett päron på fönstret, och där satt vi 4 tjejer som skrek oss döva, och en av oss, den största mesen av dem alla, jag själv, fick anstränga mig hårt för att hålla tillbaka tårarna! Vi var uppskrämda i flera minuter efter och pratade inte om något annat. Vi fick massa idéer om vad de kunde varit. B la ett ägg med en insekt, ser ni filmen lär ni förstå! Och efter allt detta skulle jag cykla hem, precis när klockan slog 00.00 klev jag på cykeln och trampade det fortaste jag kunde, var nog hemma på mindre än 30 sekunder, och nu sitter jag här igen, :) XOXO


Från mitt hjärta

JAG HATAR DIG

Det finns ingenting att göra åt saken. Det är sorgligt men tyvärr sant. Hata är ett starkt ord, men det är precis vad jag känner för dig. Kan inte förstå att det lyckats gå så här långt. Men det är så här det blir när man inte bryr sig. Från och med denna dag tänker jag sluta prata med dig, eller i allafall prata med dig på samma sätt som du gör mot mig. Lika jävla otrevlig och ointresserad alltid. För de e precis vad du är, totalt ointresserad av mitt liv. Jag ar känt så här länge, men det är först nu som jag sätter ner foten och säger ifrån. Jag står inte ut längre. Lev du ditt liv så lever jag mitt. För mig är du ingenting längre.


Måndag 6/7

I natt kunde jag verkligen inte sova! Hade så otroligt mycket att tänka på så de inte var sant, plus att jag inte alls var trött heller. Så jag försökte få någon att smsa med, så jag skickade nog till en 12 personer och fråga om dem var vakna. Två stycken svarade, och de var sophia och alexandra. Så jag smsade med dem ett tag men vid halv 5 lyckades jag somna. Och när jag sedan vaknade vid 12 tiden så hade jag 8 nya sms, det var alltså alla dem jag skrivit till inatt som svarat nu när dem vakna höhö. Så jag var i full gång med att smsa i 2 timmar typ. Sedan bestämde jag matilda och szidi oss för att dra in till malmö för att fika & shoppa. Men jag drog först till konsum för att fixa sommarkortet och sedan tog vi bussen till malmö 14.18. Vi gick in på entré där jag hittade 2 tröjor på gina, och sedan var vi svin hungriga. Så vi testade ett nytt matställe på värnhem som hette gogogreen. Jätte god salladsbar, där man själv fick mixtra ihop sin sallad! Kommer helt klart bli en stammis där när skolan sätter igång igen. Sedan tog vi bussen till gustav adolfs torg, där vi gick in på hansa och tittade på kläder. Men sen ville tjejerna fika på espresso house så vi letade upp en mysig liten sådan på gågatan. När dem fikat färdigt gick vi in på hansa igen så köpte jag ett par leggins och sedan for vi hem igen. Nu ska jag snart titta på finalen av mommas boy och sedan ikväll ska jag umgås med tjejerna igen! :)

Nu har älskling åkt till finland, och jag känner redan saknaden! Jag har inte alls varit på humör, varken idag eller igår. Och hoppas verkligen inte att hela veckan kommer vara så här, för då blir de bara ännu tuffare! Får försöka hitta på grejer så att tiden går fortare! XOXO

Från mitt hjärta

jag har kommit på mig själv som jävligt snål! Jag vill bara ha en massa pengar, men inte göra av med dem. Man skulle nästan kunna tro att jag var smålänning eller något höhö. När jag inte har pengar så vill jag ha allt möjligt, men när jag väl har pengar, då vill jag självklart fortfarande ha, men absolut inte köpa det för mina enga pengar. Men samtidigt tänker jag så, vad ska jag med alla pengar till egentligen? Varför ska jag behöva spara dem egentligen? Borde kanske ta och skaffa mig ett jobb ändå, så jag kan handla för en del och spara en del. De låter rätt smart ändå faktsikt! Hade en del jobb jag skulle ringt till nu i veckan, men glömde bort de eftersom jag spendera all min tid på stranden eller ute i någon trädgård.

Fast dessutom fyller jag år snart, så skulle kunna önska mig en del då!
På min önskelista står:
bärbar data
inlines (?)
en hel ny garderob med massa nya kläder och acsessoarer
en pool
massa frisörgrejer
att jag fyllde 18 istället för 17...

söndag 5/7

Sååå nu var det dags. För det långa inlägget som ni alla väntat på!

Fredag älskling kom hit redan vid 5-tiden fastän han sagt 18.00, så här sprang jag runt i bara handduk och yrade när han kom! Men som tur var så kom pappa hem, och bjöd ut älskling en tur på motorcyklen, så jag hann göra mig i ordning lite innan. Men självklart hade jag inte kommit speciellt långt när dem kom tillbaka, så han fick titta på tv medan jag fixade mig. Sedan åt vi lite snabbt, korv med bröd, packade väskan och for iväg till Lomma Beach för strandfest! Det samlades mer och mer folk, en del som man träffar varje dag, och en del som de va längre sedan man träffade. Trevligt folk var det, men de hände inte speicllt mycket! Redan vid 11-tiden åkte älskling och jag tillbaka till staffanstorp tillsammans med szidonia och sara. Älskling mådde inte speciellt bra så vi stack hem och la oss direkt.

Lördag vaknade rätt tidigt ändå, men Kenny ville fortsätta sova eftersom han fortfarande inte mådde så bra. Så jag tittade på LA ink så länge, men lyckades somna i hans famn. Vi vaknade igen vid lite över ett då vi bestämde oss för att äta frukost. Sedan föll vi tillbaka till sängen igen, men sedan bestämde vi oss för att vila ute i solen istället och få lite färg. När klockan närmade sig 4, duschade vi och gjorde oss i ordning. Vid 6.tiden tog vi bussen in till lund, där älskling bjöd på resturang och bio! Vi firade vår 2månadersdag i förskott eftersom han åker till Finland på måndag. Vi såg The Proposal en helt underbar film med Sandra Bullock och Ryan Reynolds, har aldrig skrattat så högt på en biograft förut! När vi kom hem igen tittade vi på världens mest psykade film på fyran, när den var slut bestämde vi oss för att sova!

Söndag var sista dagen på 9 långa tråkiga dagar som jag fick spendera med älskling :( för imorgon åker han till finland ju och vi ses inte förrän den 15.onde igen :( men vi vaknade i allafall vid 12 tiden, åt frukost snabbt. Sen var de inte mer med det, för hans pappa kom rätt fort och hämtade honom, så fick bli ett hastigt farväl, men kanske bäst så ändå. Resten av dagen har jag inte haft lust med någonting, bara legat i sängen och slösat bort denna oerhört tråkiga söndag! Men på kvällen träffade jag alexandra och vi hyrde film och köpte godis! En jävligt bra idé om jag får säga det själv. Länge sedan vi va och skrattade så här mycket. Och filmen tittade vi inte speciellt mycket på haha, så får väl se den nu inatt eller något. Nu har jag inte mer att berätta, XOXO

söndag 5/7

tja!
jag känner inte direkt för att blogga idag, jag är inte alls på humör för någonting förutom att ligga framför en bra film och äta mig fetare :) så jag kan skriva om min underbara helg imorgon eller så istället. Så ni får stå ut ett tag till! XOXO

"you are"
"one of"
JAG VILL HA FORTSÄTTNINGEN NU..

Fredag 3/7

Så ja, nu är man vaken och har redan ätit frukost. Jag vaknade i och för sig för en timme sedan, men har tagit det rätt så lugnt eftersom vädret inte är så värst frestande att gå ut och sola i så känner jag ingen stress :) Idag ska jag träffa matilda & szidi på dagen, vi ska ligga hemma i szidis trädgård och sola och bada ifall vädret kan bli lite bättre. Sen ikväll kommer älskling hit, och sedan drar vi till lomma på strandfest! Hörs nog ikväll eller något. Men vi får se. De e inte så populärt att jag sitter vid datan när kenny är här, så kanske blir de dålig uppdatering nu. Men då kommer allt på söndag istället! ;D XOXO

Torsdag 2/7

tjaa! Idag drog jag szidi och matilda till lomma, med calle och hans kusin fredrik (?), vi tog bussen in dit, så när vi skulle byta buss i lund passa vi på att dra in på ica och köpa gifflar! Sedan hoppade vi på lomma bussen, varmt & svettigt var det! Bara för att szidi tvunget skulle sitta längst bak där det är som varmast.. Väl framme i lomma gick vi och leta upp ett bra ställe att ligga på sedan var det bara att kalla dit resten av klungan! Emilia, Linn och Isak kom bort till oss. Sen kom även Kristoffer och en tjej till, men dem låg inte hos oss så länge. Sedan droppade även sebbe, joakim och timmy in till vår lilla mysiga samling, som nu blivit rätt stor. Vi låg och stekte i solen, badade i det underbara vattnet, krängde gifflar och snacka skit. En underbar sommardag enligt mitt tycke, totalt lyckad. Förutom att jag brände mig rätt så rejält och nu mera är röd som en kräfta på hela baksidan. 16.17 tog vi bussen hem igen, för att vi kände att vi fått tillräckligt med färg. Och det var nog smart gjort, för när vi kom in till lund så började en massa tjocka moln titta fram. När vi väl var hemma i staffanstorp igen, bestämde vi lite grejer inför kvällen och sedan drog alla hem och fixade sig. Klockan nio, (40 minuter försent) cyklade jag hem till szidi där dem andra tjejerna redan var. Jag fick be om ursäkt flera gånger, men jag hade inte sett deras sms om att vi skulle ses klockan 8.. OOPS! hihi. Vi bestämde istället att vi skulle tillbringa kvällen hemma hos mig i vårt uterum. Så vi samlade även ihop några killar, Sebastian, Isak och Tahir så cyklade vi hem till mig. Vi satt och snacka ett bra tag, men kom inte på något roligt att hitta på. Så vi gick ut en sväng på staffanstorps döda vägar :), vi träffade lite folk inne i centrum som vi stanna och pratade med, och vid 12 tiden vandrade vi hem till mig igen och sa hejdå för idag. Jag upptäckte genast att jag hade fått minst 20-30 myggbett under kvällens gång, och redan innan hade jag nog haft ett 10-tal. Så kan säga att myggor inte är speciellt populära i mina ögon för tillfället! Nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon och slipper sova bort dagen :) XOXO

Onsdag 1/7

Hade ställt klockan på alarm klockan 8.00 idag, tror ni jag vaknade då? Äsch nej! Jag sov vidare och vaknade inte förrän 9.30, och fick lite smått panik eftersom min moster skulle vara här lite i 10 och lämna av mina kusiner. För idag skulle jag nämligen jobba med att passa dem. Men när klockan var 10.15 och jag hade stressat för att bli klar i tid, så ringde hon och sa att dem var en aning sena, och dum som jag var tänkte jag inte på att min moster ALLTID är sen, så jag hade kunnat ta de lugnt! När klockan blev 11 så kom dem, hon släppte av dem, tog med sig min mamma till en möbelaffär och köpte kuddar till deras utemöbler. Sedan kom hon hem hit igen, lämnade av mamma och hämtade upp mig. Så körde vi till Mc donalds för att  käka lunch. Var inte så värst hungrig så jag joina ungarna med att bara ta en happy meal. Sedan körde vi hem till dem i Bjärred.

När vi kom fram så satte min moster direkt igång med det hon skulle, och jag och barnen började leka för fullt. Vi var ute och plaskade i poolen, vi byggde lego, läste saga, lekte i lekstugan osv, och under tiden passade jag ju såklart på att sola också! När klockan närmade sig 19.00 så käkade vi middag, stekt falukorv och potatismos, mums! Och kvart över 8 kom mamma och hämtade mig för att ungarna skulle sova då. Fick min lön som blev 400 kronor, och det blev jag rätt chockad över eftersom jag max räknat med 250! Men man tackar och tar emot såklart hihi. Ikväll ska jag träffa szidonia & matilda, som kommit in på sina förstahandsval till gymnasiet båda två, grattis till er töser! :D XOXO

och även grattis till kerstin i min klass som blir 17 år idag!

slänger in några bilder på mina underbara kusiner! :)
  

RSS 2.0