Söndag 24/5

Jag vet att ni har saknat mig denna helgen, har varit hos Kenny i Örtofta, har varit jävligt mysigt men jag tänker inte berätta speciellt mycet här. Pappa sa en klok grej precis "varför sitta och skriva om sitt liv på internet så vem som helst kan läsa det?" Dem som vill veta om mitt liv kan ta kontakt med mig så ska jag nog berätta ;D Så hädanefter tror jag inte de blir speciellt mycket bloggande från min sida. Men vet inte, får väl se.
XOXO

Onsdag 20/5

Då var det lång helg nu då! Ledig från torsdag - söndag, så jävla skönt, det behövs! Skolan gick bra idag förutom lite omständigheter på morgonen med idrotten fast det löste sig igen. Vi pratade betyg där och jag låg på ett VG- och det var för att jag inte varit med på uteperioden som drog ner lite, men uteperioden har varit 2 lektioner? Men visst, har ett helt år på mig att höja det så oroar mig inte så mycket än så länge. Efter det så rusade hela klassen till matsalen för att käka och sedan hängde jag med Julie & Natasha till mediateket, skrev färdigt min loggbok i engelska så det var skönt. Jag lämnade in den på engelsklektionen som vi hade sen och sa att jag slitit som fan med den, men han såg fram emot att få läsa den, hihi. Hoppas fan jag får MVG på den så att jag kan få det i slutbetyg med! Vi hade lång rast efter engelskan så jag Kerstin & Maritza gick och köpte dajmglass, och de va fan inget dåligt val! Sedan hade vi matte, men vi bara planerade lite grann med Carmen så slutade efter ungefär 20 minuter då jag tog bussen hem. Mamma var redan hemma när jag kom hem idag, så satt och pratade lite med henne. Innan jag gick in på mitt rum för att kolla tv en liten stund men lyckades såklart somna. Under tiden så kom Andreas in och sa hejdå för att han ska till Prag, så han har väl åkt nu förmodar jag, vilket trevligt avsked han fick av mig haha, men han vet hur jag är så!
XOXO

den stora frågan nu då; Vad händer ikväll & imorgon? :D

Måndag 18/5

Orkade egentligen inte alls med skolan idag, mådde fortfarande jätte dåligt när jag vaknade och nu hade jag fått ont i halsen med, toppen! Så det fick bli en slapp dag med mjukisbrallor, tjocktröja och nästan helt osminkad, ibland orkar man inte vara snygg helt enkelt. När jag kom fram till skolan fick jag reda på att vi tydligen skulle ha skriftligt läxförhör och det hade jag ju inte en blekaste aning om, så jag gissade på typ alla frågorna och hoppas på att åtminstone bli godkänd så jag slipper omprov och skit. Sedan började vi med att rulla tegelstenpermanent, det var faktiskt roligt och min rullning blev hur bra som helst, och det tyckte även vår lärare! Käkade lunch tillsammans med sophia och emelie i vår lilla tvättstuga, blev en mumsig ägg&räk baguette. På svenskan idag så började vi med att titta på en film "Ciao bella." Hade för mig att jag sett den förut, men tydligen hade jag inte det, men det är absolut verkligen jätte bra! Och efter svenskan så var det då dags för vår modellkväll, vilket innebar att man fick ta med sig en valfri bekant som man skulle klippa och styla. Jag tog med mig Hannah och klippte bara jätte lite på topparna samt fixade hennes lugg lite grann. När vi var klara så tog jag bussen hem tillsammans med Hannah, och jag mår så himla dåligt idag att jag inte orkar göra någonting! Så jag ska nog lägga mig och läsa min engelskbok eller något annat som inte är så krävande.
XOXO

Vinnaren i eurovision song contest


Söndag 17/5

jag veeeet att jag blivit kass på att hålla min blogg uppe, men jag har nästan aldrig ork att skriva längre. Känns som om det har blivit tjatigt med att bara skriva vad jag gör under dagarna, men sen å andra sidan så har jag inget vettigare att skriva. Mitt liv är kanske inte så roligt att det måste skrivas om... äh jag vet inte, bara massa tankar som flög upp nu. Men i allafall kan dra dagarna som jag missat lite kortfattat.

Fredag, efter skolan kände som vanligt jag och maritza inte för att åka hem, så först åkte vi ut till turning torso till skateparken för hon ville se vad de var och om där fanns några snyggingar. Men vi blev väl båda lika besvikna när vi kom dit eftersom det nästan var helt tomt där. Så vi tog bussen tillbaka igen, och tog ett spontant beslut att hoppa på tåget till lund. Träffade älskling en snabb sekund på stationen eftersom han skulle med samma tåg som vi nyss hoppat av. Så bestämde jag och maritza oss för att åka till nova och fördriva tiden där. Kom dit och gick direkt in på kicks för att lukta på massa parfymer, och det kittlades i näsan på oss båda så vi gick ut därifrån rätt fort. Så gick vi bara runt och titta på kläder & skor, sen tog vi oss en liten glass på mc donalds innan vi åkte in tillbaka till stan. Där vi sa hejdå för hon skulle med tåget och jag skulle ta bussen hem. På kvällen blev det äta ute med töserna och sen lite smått chillkrök hos evelina, det var bannemaj en mysig & rolig kväll som absolut ska göras om!

Lördag, Vaknade rätt sent och då var mormor & morfar här och hjälpte till med våra stuprör på huset, jag mådde inte alls bra när jag vaknade så jag åt frukost, åkte och låna en ny bok till vår engelskuppgift, och medan jag läste lite i den somnade jag om igen. Sen när jag vaknade igen så duscha jag och gjorde mig i ordning, plockade även undan lite snabbt på rummet. För att vid halv 6 ungefär kom älskling hit. Vi åt middag med mormor & morfar och min familj, sen blev det melodifestivalen och massa gottgott till! Och jag tycker absolut att rätt låt vann faktiskt! Det var många bra bidrag detta året så det kvittade nästan vilken låt som vann, men tycker att marlena hade förtjänat att hamna lite högre upp i allafall! Sen gick jag och älskling in på mitt rum och mös lite, sen somnade vi :)

Söndag, vaknade upp av att älskling låg och pussade mig, underbart! Vi låg kvar en stund i sängen men sen hade mamma och pappa fixat frukost så vi gick upp och åt tillsammans med dem. Men eftersom min förkylning hade blivit ännu värre idag så orkade jag inget annat än att ligga i sängen och titta på tv. Så vi tittade på robinson och talang och mös massor! Vid halv 3 kom älsklings pappa och hämtade honom och då satte jag direkt igång med att göra min engelskuppgift. Vi ska läsa en engelskbok, samtidigt som vi skriver ett citat från var 10e sida, och även en kommentar till det. Jag känner att jag kommit en bra bit nu och uppgiften var roligare än jag trodde! Nu tror jag att jag ska duscha så jag kanske känner mig lite bättre efter, sen kryper jag ner i sängen och sover.
XOXO

Torsdag 14/5

Idag blev det att sova otroligt länge eftersom vi inte började förrän 13.25 och endast hade en lektion. Härligt med såna dagar, fler tack! :D Efter skolan drog jag till mc donalds på gustav med maritza, sophia & kerstin för jag hade avslöjat att det fanns en ny glass där som heter Marängswiss som Kerstin genast skulle testa! när hon hade ätit vad hon skulle så gick hon & jag till konserthuset och dem 2 andra till centralen för att åka hem. Missade min buss precis så fick vänta i 15 minuter sen kom en ny, men de gjorde inte mig något för att det var en av dem nya bussarna & sånt gillar vi! Det blev ingen träning för min del eftersom jag var tvungen att plugga till ett svenskprov vi har imorgon. Lite synd eftersom det var sista träningen för terminen, men men det kommer fler gånger sen ju! ;D Men i allafall när jag kom hem var de tänkt att jag skulle plugga, men jag somnade ju såklart. Men när jag vaknade igen fick jag pluggat lite ändå så nu kan jag det rätt så bra. Sen käka vi och efter maten gick jag ut med mamma & gick. Dock ingen powerwalk för det är hon för otränad för HA HA! Sen hem igen och titta på melodifestivalen, NORGE KOMMER VINNA :D
XOXO

Från mitt hjärta

hahaha patetiska lilla skit. att du aldrig ger upp! du känner fortfarande att du måste lägga ner tid på att kränka oss? men vet du vad snäckan VI BRYR OSS INTE! det enda vi gör är att skratta åt dig. du har gått över gränsen för läääänge sen. och det roligaste är att du inte ens har en enda anledning till att vara sur på mig. du är det bara för att det är kul, eller hur? du säger att du mognat och blivit så mycket bättre människa. men var fan då? ingen annan än du själv som lägger märke till det. och även OM du hade förändrats, så förlåter man bara inte allt du gjort mot folk under alla dessa år. VI minns fortfarande den du varit och vad du gjort mot allt och alla. så tro inte att du ska komma och kunna böla och sen är allt bra, det funkar inte så. så som du behandlat oss ska du få känna på RESTEN av ditt liv! och nu är det ju du snäckan som svällt upp och blivit ett jävla fetto! har du ens sett dig i speglen det senaste halvåret? så innan du öppnar käften igen och kallar någon tjock & ful, ta en titt i speglen. PUSS!

Onsdag 13/5

jag vet om att jag halkat efter lite grann med bloggandet, men jag har inte riktigt haft tid & ork till att skriva, och egentligen har inget speciellt hänt heller så tror inte att det är någon fara. Men kan berätta lite snabbt vad som hänt ändå.

I söndags hamnade jag på bonnamarknaden igen, fast denna gången gick jag dit med mamma & pappa, fick en jätte god parfym av dem som jag önskat mig så länge! Sedan träffade jag szidi nikita & kevin där så jag svek mamma och pappa. Nä men dem skulle ändå gå hem snart så hihi. Bonnamarknaden slutade klockan 16.00 men vi ville stanna ute lite till så vi satte oss i balders hage och snackade, det kom och gick massa folk under tiden, orkar inte skriva allas namn. Sen när det var dags att käka gick alla på vars ett håll och nikita följde med mig hem. Men sedan skulle hon skynda sig hem till datan så jag gick ut på en kvällsrunda med mamma i stället.

Måndag, var det bara att gå tillbaka till skolan och på hantverkstekniken hade vi bara en massa teori och sånt tråkigt, men sophia & maritza lyckas alltid göra det hela mycket roligare! Vi hade svenska som sista lektion och där läste vi bara någon tråkig artikel inför provet vi ska ha på fredag. Tycker egentligen det hade varit bättre ifall vi läste i boken eller något på de sidor som egentligen är till provet och inte en massa annat trams! Men i allafall, efter skolan hängde jag med maritza och sophia till espresso house för dem skulle köpa frapino som har blivit en daglig vana för dem. Och jag kan säga att det är riktigt roligt för dem blir alltid så himla fnissiga av den drycken. När vi kände att det räckte så tog vi bussen hem på vars ett håll. På kvällen träffade jag Fijah för att gå vår powerwalk runda och vi hade SÅ mycket att prata om.

Tisdag, hade egen hårvård på hantverkslektionerna så det blev en extreme makeover på alla i klassen! haha nej inte riktigt. Sophia klippte topparna på mig och jag klippte hennes slitna tussar, sen så slingade jag hennes hår i rosa/lila färg, och även jag fick en liten slinga i luggen. Vi hade sedan engelska där vi egentligen skulle läsa men alla i klassen satt och pratade istället, skönt med såna lektioner ibland.

Onsdag, Idag. Började 9.50 med att skriva nationella i matte, jag tyckte det var jätte lätt och gick hur bra som helst! Efter nationella gick vi och käkade, potatisbullar! finns det något bättre? Sen tillbaka till klassrummet igen så planerade vi lite med återstående prov i matte och sedan hade vi engelska. Där vi även idag skulle läsa, jag läste ungefär 15 minuter sedan hade jag tröttnat igen. Fick även reda på totala betyget på nationella som blev ett VG, rätt okej men hade hoppats på lite bättre. Men har tydligen ändå en liten chans till att få MVG som slutbetyg. Så nu ska jag kämpa med min otroligt tråkiga bok och loggbok, så får vi se hur det slutar. Snart ska jag ta bussen in till lund för att träffa kennyälskling! Längtar så otroligt mycket. OCH IKVÄLL ÄR DET GREYS ANATOMY SOM JAG VÄGRAR MISSA DENNA VECKAN MED ;D
XOXO

Lördag 9/5

Vaknade upp med min snutte bredvid mig, vi låg och mös ett bra tag innan vi bestämde oss för att käka frukost, och sedan satt vi ute i uterummet en stund men det var för varmt där så gick tillbaka till mitt rum där vi kolla tv och somna om en liten stund, sen kom mamma & pappa hem som hade varit och köpt en massa kläder till andreas student som faktiskt är om bara en månad! Helt sick för fan. Så började dem på maten och vid halv 7 tiden käkade vi, grillat idag, helt underbart gott! Efter det hjälpte Kenny mig att platta håret medan jag sminka mig, hihi han e för söt :D Sen gick vi till busstationen där hans mamma hämta honom och jag gick vidare in till bonnamarknaden.

Mötte Nikita, Szidi, Evelina, Amanda och Kevin där. Hade en skit trevlig kväll med massor av skratt, speciellt i virvelvinden, den e för jävla kul! Dock tycker jag att bonnamarknaden börjar bli tråkig nu så tror inte de varar många år tills jag inte går dit överhuvudtaget. Men i allafall, det stängde klockan 11 idag så då vandrade vi alla hemåt. Jag prata lite med mamma när jag kom hem, sen kände jag att jag fick sätta mig här en stund och blogga lite grann. Men nu ropar sängen på mig. XOXO

Fredag 8/5

tråkig skoldag som vanligt på fredagar jaaapp! började med matte där vi träna inför nationella som kommer nästa vecka, sedan hade vi svenska där vi läste någon onödig artikel och sist hade vi engelska, där jag och martiza gjorde muntliga nationella, det gick bättre än förväntat och fick ett vg+ När vi slutat åkte jag hem och gjorde mig i ordning och plocka undan lite, vid 6 ungefär kom Kenny <3 vi käkade tacos och sånt, sen kolla vi på film och mös hela kvällen. Sen sov han här också, har varit en helt underbar natt med en helt underbar människa! Älskling du är fan ta mig det bästa som finns! <3

blir ett kort inlägg idag bara för jag orkar inte skriva mer
XOXO

Torsdag 7/5

Usch det var verkligen inte roligt att gå upp 5.30 idag för att ta bussen 7.24, så jag råkade slumra till en stund till, men sen sa pappa till mig att jag skulle gå upp. Så jag fixade hår smink och kläder och traskade ut till bussen. När jag kom till skolan så skulle vi skriva nationella i engelska, både hörförståelse och läsförståelse, inte det roligaste som finns. Och det gick inte särskilt bra heller. Men men, ska vara glad om jag behåller mitt VG. Efter nationella hade vi rast i 1½ timme innan arbetsmiljön, och vi satt utanför klassrummet och vänta, för vi skulle på studiebesök. Men när klockan är 10 över 12 så ringer vår lärare och säger att dem redan har gått?! Så vi tog bussen till möllevångstorget och titta och köpte lite frukt, sen var det inte mer med det.. Onödigt som fan! Sen orkade inte jag och Sophia gå på mattelektionen så vi gick till pressbyrån och köpte lite färdkost sen åkte vi massa runt i massa bussar. Först åkte vi in till lund och tänkte åka vidare till staffanstorp för att sophia skulle få se mitt hus, men den bussen bara körde rakt förbi oss, så vi hoppade på första bästa som kom som var en buss in till malmö igen. Sen åkte vi runt med stadsbussarna inne i malmö, och vid lite i 4 sa vi hejdå så åkte hon hem till svedala och jag stannade för att vänta på szidi eftersom vi skulle träna. Men det blev en rolig tur med Sophia idag i allafall! :D När Szidonia kommit så tog vi 32.an till träningen och satt där en stund och vänta innan tränaren kom. Träningen gick bra men jag var lite för slö. Nu ska jag duscha och sen städa mitt rum, för Kenny<3 kommer imorgon :D
XOXO

bilder från vår bustrip ;D
 


Onsdag 6/5

Dagen började med en tidig idrottslekion, vi skulle egentligen springa i en park men har fortfarande problem med foten sen långt tillbaka så jag valde att gå i raskt tempo istället, så jag hann gå 4 varv vilket är lika mycket som 4 km, så det kändes riktigt skönt efteråt. Vi gick in på aq-va-kul och duschade och byta om, sen åkte vi tillbaka till skolan, kom dock ganska sent till engelsklektionen, men överlevde ändå. Sen var det dags för lunch, samma goda mat varje onsdag, panerad fisk, helt underbart gott! Sen hade vi matte där jag verkligen inte orkade räkna idag så jag vilade och råka somna. Men såklart ska störiga Sophia även känd som Johnny peta en linjal i pannan på mig så jag rycker till och vaknar. Dumma johnny :(

Efter skolan åkte jag hem och lämnade mina väskor och sånt, sen tog jag bussen in till lund och träffade Kenny <3. Riktigt mysig kväll blev det, gick runt i stadsparken och satt på någon bänk och bara pratade och myste, tiden rann iväg så jag missade greys anatomy men gjorde absolut ingenting, hade det lika bra med Kenny ändå. Men jag tog bussen hem 21.43 och när jag kom hem så åt jag lite innan jag skulle sova, som får bli tidigt eftersom vi ska skriva nationella i engelska imorgon. WISH ME GOOD LUCK!
XOXO

Tisdag 5/5

Blev en riktigt tidig morgon idag! fast inte riktigt så tidig som den skulle vara, efter klockan hade ringt så sov jag en timme till. Men jag hann göra mig i ordning i alla fall så jag tog bussen 7.28 och kom i lagom tid till skolan. När alla i klassen hade kommit så tog vi 6.an till konserthuset och sedan 32.an vidare till limhamn, där vi skulle på studiebesök om extensions och peruker. Det var faktiskt väldigt kul och intressant. Sen åkte vi tillbaka, men jag, maritza och sophia hoppade av på centralen för att dem ville ha en frapino idag med, så jag fick köpa 2 cheeseburgare på burger king som lunch, och återigen skulle dem inte köpt sina frapino, dem blev nog nästan värre än dem var igår! Sen åkte vi tillbaka till skolan igen, och hade 2 och en halvtimme hantverksteknik, där vi rullade permanent, men även fick använda permanentvätska så det blev resultat idag! Sen så hade vi engelska där vi tränade inför nationella och det gick rätt bra men blev ändå irriterad för man hörde ingenting ju! Efter skolan så åkte jag med maritza och sophia till frisör expo där sophia skulle köpa blondering och lite annat. Blev en riktigt härlig pratstund på vägen dit faktiskt. Efter det åkte jag hem och satte mig här vid datan. Har käkat kvällsmat, men det var inget gott idag, så åt inte speciellt mycket. Och nu ska jag ut och gå med mamma och pappa. (det kommer bilder senare på när vi provade peruker!)
XOXO


Måndag 4/5

idag hade jag tänkt ha en riktigt chilldag med mjukisbyxor och sånt, men det sket sig, jag tog på mig sommarkläder istället och gjorde 2 flätor, sen sprang jag ut till bussen och hann med den! På hantverkstekniken idag gjorde vi inte speciellt mycket, vi fick bara komplettera det vi hade missat, vilket bara var en bottenföning för min del, tycker dem bara blir bättre och bättre också, så det är ju positivt. Sen så hade vi lunch, rätt okej var det idag faktiskt, men inte sådär så jag blev super mätt, men det blir jag ju aldrig på skolmat ändå så. Sen fortsatte vi med hantverksteknik och sen var det svenska som stog på schemat! Gick bara igenom lite grejer till provet vi ska ha nästa vecka, och efter det fick vi sluta, vilket blev en 15 minuter tidigare. Så vi putta fram mentorstiden så vi fick sluta tidigare.

Efter skolan blev det en runda till globisco med maritza & sophia för att titta på hårförlängning till sophia, men dem hade inte hennes färg, vilket inte är så förvånande eftersom hennes hår är bokstavligtalat VITT! Så vi drog till espresso house istället, där jag tog en scones och dem tog varsin frapino, vilket dem inte skulle gjort för dem blev så jävla speedade! Sen tog jag bussen hem till staffanstorp, och det blev bara att ta det lugnt idag, för jag har varit så jävla trött!
XOXO

Söndag 3/5

vaknade upp bredvid maritza idag vid halv 9, men jag gick in och duschade och lät henne sova en liten stund till, sen gick även hon och duschade. Sen fönade vi håret, men sminka oss inte eller något sånt för vi skulle till TheStudio idag, så åt vi frukost och sedan hade vi lite ärenden innan vi åkte iväg. Sedan åkte vi in till malmö, turning torso och för en fotodag där. Vi blev sminkade och stylade av 2 duktiga make up artister, sedan fick vi vänta en liten stund på fotografen. Så visade hon oss till omklädningsrum där vi tog på oss vår första outfit. Blev fotade och skiftade kläder, och det gick ganska fort. Sedan satt vi ner och igen och väntade på att få se våra bilder, blev inkallad av Ellen efter en stund så visade hon våra bilder och vi valde ut vilka vi ville köpa. Så betalade vi och åkte hem.

När jag väl kom hem så visade jag bilderna för pappa och andreas, sedan åkte jag och mamma till skåneplantor och köpte lite blommor till trädgården, när vi kom tillbaka så gick vi en runda på 1 timme och 15 minuter. Så gick mamma och pappa hem och jag mötte fijah vid ankedammen och pratade med henne en stund. Nu hoppas jag att vi snart ska äta för att jag är så otroligt hungrig! Ikväll händer ingenting speciellt, ska nog bara ta det lugnt vid datan eller tv.n
XOXO

         
       
                                    

Lördag 2/5

Idag fick jag verkligen sovit ut! Men sen vid halv 1 ringde nikita och tyckte att jag skulle vakna för att vi skulle åka till lomma och sola. Så jag gick ur sängen och gjorde mig i ordning, sen kom hon och szidonia hit så körde vi, lyssna på musik och hade riktigt mysigt på turen dit! Men när vi kom fram så försvann szidi och nikita bara, och jag undra var dem tagit vägen, så skicka szidi sms och sa att dem hade krockat. Så jag fick vända och köra tillbaka, och då låg dem där på marken och det var väl värst med nikita, hon hade bränt sig på avgasröret och skrapat upp huden ganska rejält på foten, plus att hon var väldigt chockad och mådde inte speciellt bra. Szidonia, slog rumpan och fick skrapsår på lite ställen. Men båda hade slått i huvudet i smällen och det hade svartnat för szidi. Men vi ringde nikitas föräldrar och dem kom, så körde dem med nikita till sjukhuset för att hon måste röngtas osv, men jag och szidonia åkte hem, åkte in på mc donalds och tog en glass och pratade en massa. Sen körde jag hem för att äta, spaghetti och köttfärssås. Och ikväll kommer förmodligen maritza hit! :) ska kanske träffa szidi och nikita, får se hur dem mår <3

Uppdatering:
Nikita fick stanna på sjukhuset nästan hela kvällen så det blev bara jag och maritza, jag åkte och hämta upp henne på väg 108, så körde vi inom nöjes och hyrde Vicky & Christina Barcelona och köpte lite godis, sen vidare hem till mig där vi satte på filmen, den var väldigt speciell men skit bra! Sen tog vi vars en cider och lyssna på musik och hade vårt världsberömda tjejsnack! Vid ungefär halv 2 tiden släckte vi lampan och somnade.

Fredag 1/5

Vaknade hos Maritza idag, fast lät henne sova lite till eftersom hon hade varit uppe och tränat vid 6-tiden, men sen när jag börja har tråkigt så väckte jag henne. Så dryga vi lite i sängen sen gick vi ner och käkade frukost, som blev rester från gårdagen, alltså TACOS! haha riktigt mumsigt var det, sen gick vi upp på hennes rum och låg och dega i sängen nästan hela dagen, dagen efter you know ;D Men sen gjorde vi oss i ordning för att vi tänkte hitta på något, men så var klockan 5 och mamma ville att jag skulle vara hemma vid halv 7 - 7, så jag skulle ordna med bussar och sånt, men ingenting blev bra, antingen kom jag försent hem eller så fick jag sitta och vänta 50 minuter i malmö, så pappa fick komma och hämta mig. Så när jag kom hem så käkade vi grillat riktigt gott, sen var jag så slö så jag orkade inte göra något på kvällen, så jag tillbringa min fredagskväll framför datan, kan också vara skönt ibland!
XOXO

Torsdag 30/4

Då är det valborg idag japp! Men självklart var det vanlig skoldag ändå, hade arbetsmiljö där vi skulle redovisa men vi hitta på en liten ursäkt så att vi slapp, och sedan hade vi matte där de bara var att räkna på som vanligt. Sedan tog jag bussen hem och fixa lite grejer snabbt innan jag körde ner till från topp till tå för att köpa present till maritza, men dem hade PRECIS stängt när jag kom, men desperat som jag var så ställde jag mig och knackade på dörren och lyckligtvis så var där fortfarande kvar personal, så hon öppnade för mig och var snäll och lät mig köpa presenten till maritza som blev en supersnygg navelpiercing. Sen körde jag vidare hem till linnea och färgade hennes hår blont, hann inte stanna tills vi skulle skölja ur det så såg inte resultatet, men hoppas hon blev nöjd! Så jag åkte hem och fixade mig och sånt sen körde pappa mig till trelleborg, hem till maritza som hade tjejmiddag för hon hade fyllt 17 år. Dock blev jag nästan en halvtimme sen, men överlevde ändå! Det var god mat och trevligt folk, sedan vid 11 tiden så drog vi ut, till magasinet, blev rätt lyckat ändå. Hade ganska små förhoppningar när vi kom dit eftersom det bara var ungefär 10-15 personer, men sen efter en stund så kom det folk ändå och det blev lyckat som fan! Drog hem igen vid kvart över 2 och sov hos maritza :)
XOXO

     


RSS 2.0