Praktik på fredagar

Filmen igår var gryyym! Var ju och såg eclipse med maritza. Jag blev chockad när eftertexterna kom för jag trodde inte alls att de hade gått två timmar redan. Men jag tyckte absolut att denna filmen var bättre än tvåan, även om bella valde fel kille! Efter filmen fick vi halvspringa för att maritza skulle försöka hinna med sin buss, men de gjorde hon tyvärr inte. Eftersom inte nästa gick förrän om en timme fick hon åka med mig hem, eftersom min mamma var så snäll och kom och hämtade mig. När vi kom hem var tanken att vi skulle sova direkt, men de gick inte för vi var så pratiga och kunde inte vara tysta fastän vi sa godnatt typ fem gånger. Men till slut gick det! Just nu sitter jag på praktiken och har lunch. Slutar klockan sex, verkligen inte okej på en fredag. Men de är som det är, finns inget att göra åt. Men när jag slutat tar jag bussen till trelleborg, för ikväll ska jag på palmfestivalen.

eclipse ikväll

nu ska mamma och jag snart åka iväg till obs, fixa klart det sista med min mobil. Sen ska vi även köpa lite träningskläder till mig. Bland annat nya skor :) därefter tar jag mig till malmö och ska på bio med maritza, vi ska se eclipse!

studiebesök i svedala

idag började jag klockan tio, vi skulle på studiebesök i svedala. och eftersom bussarna dit går så knäppt så var mamma schysst och körde mig & julie dit. vi började med att gå till iD-hair och fick en rundvandring i deras byggnad. de tillverkar alla sina produkter på plats, en man vid namn Abbas fixar fram olika recept till olika produkter. om något vax ska vara till exempel hårdare och glansigare, så mixtrar han ihop ett recept som gör vaxet det. riktigt fräckt! sen berättade de lite om sina produkter, om sin färg osv. verkar riktigt bra, eftersom färgen är ammoniakfri, och ammoniak är ohälsosamt för oss frisörer som står och andas in den gasen när vi applicerar färgen i håret på kunden. därefter gick vi vidare till keune, där de berättade om alla sina olika serier. de har funnits lite längre än iD-hair så de har hunnit utveckla sig och bli väldigt stora. de har till och med egen inredning osv, hittade en tvättstol som kostade 47000, så de e bara att börja spara nu då! där fick vi även plocka på oss lite gratisprodukter. och ifall man hade haft pengar med sig hade man kunnat köpa lite grejer också, men jag hade tyvärr inte det ju. får dra dit en annan dag då kanske.

börjar undra vad som hänt med min blogg!

jag förstår inte alls vad som hänt med min blogg.. fortfarande kan jag inte ladda upp bilder, göra fet/kursiv/understruken text, eller en styckeindelning! jag förstår att det är jobbigt att läsa mina inlägg, men jag kan inte göra någonting åt det... hoppas de löser sig snart, annars kanske man får mejla någon ansvarig och se ifall de kan hjälp mig.

nrj in the park

undrar egentligen hur många blogginlägg som har fått den rubriken igår och idag.. med tanke på hur mycket folk där var!! men i allafall så drog det igång vid 7-tiden, jag maritza & kerstin hade fixat bra platser, tyckte vi från början i allafall.. men de kommer och går folk hela tiden ju, så mellanåt så var det några riktigt långa och störiga människor som ställde sig precis framför oss. jag tyckte att konserten var bra, inte riktigt de låtar jag förväntat mig, men så länge natteravn spelades var jag nöjd! och den kom ju sist, så då gav jag och min sångröst gärnet hihi. men jag och de andra blev riktigt irriterade av alla jävla respektlösa människor! att man ska hålla på och försöka tränga sig fram, när vilken människa med fungerade syn ser att det är totalt fullt och proppat med folk framför en. likadant när man skulle gå ifrån konserten i slutet, folk bara trycker som några sjuka idioter, och bryr sig inte om att folk blir klämda.. så länge de kommer ut! till slut fick vi nog så vi sökte skydd bakom en kaffevagn till folkstormen hade gått över, sen var det bara att gå som vanligt. vi stannade kvar en stund och käkade lite kebab och munkar, sen tog vi bussen hem. min buss var som vanligt fullproppad med folk, och även där ska folk trängas och puttas.. riktigt irriterande!

halkat efter med uppdateringen redan..

igår hade jag absolut ingen tid att uppdatera alls. jag var ledig från skolan, men hade massa grejer att göra. på morgonen gjorde jag inte speciellt mycket, men vid halv 2 tiden stack jag in till stan i trelleborg och mötte maritza. vi fixade ett gym-kort till mig nu, så jag ska bli fit för studenten nu! så gick vi även in och tränade ett pass, körde lite hårdare idag, och det kändes riktigt bra efteråt. sen hade vi bråttom, vi skulle ta bussen in till malmö 16.55 och klockan var fem över 4. så vi stack hem till henne, jag duschade medan hon värmde lite soppa. sen fixade jag klart maten medan hon duschade. vi åt jätte snabbt och brände oss på tungan. så packade vi ihop våra grejer, och cyklade mot bussen. fick bli den som gick fem över istället, men de gjorde inte så mycket.

träning på gym

efter skolan hängde jag med maritza till trelleborg, vi skulle träna på gymmet 24/7 fitness. jag skulle följa med henne och provträna en gång eftersom jag funderar på att börja där. vi tog det ganska lugnt för att inte träna sönder våra muskler nu i början.. vill ju inte tappa greppet när man precis kommit igång liksom. men efter vi tränat bestämmde jag mig för att det blir ett gymkort där, så jag ska fixa det imorgon! det är skönt att jag ska träna där för de har olika anläggningar i både malmö och trelleborg, så jag kan träna efter skolan eller på helger/lov när jag är hos marcus. och som man hör på namnet kan man träna när man vill under hela dygnet. perfekt eftersom jag slutar ganska sent vissa kvällar och dessutom är en nattmänniska!

läkaren och dåliga nyheter = dålig dag!

idag fick jag en akuttid till läkaren kvart över nio, alltså då när jag skulle tagit bussen egentligen. så jag räknade med att bli försenad till skolan, när klockan var tio i tio var jag färdig. och började egentligen, men jag fick fint förklara för min nya mentor att jag varit hos läkaren och de var därför jag blev en halvtimme försenad. bra först intryck, verkligen! men ens hälsa är ju viktig sååå vi hade ett informationsmöte med SYV om högskole-prov och lite sådant. därefter var de dags för lunch, var inte hungrig och de var ingen vidare mat. men jag tog lite grann ändå. så hade vi rast i ungefär 45 minuter, men vi i min projektgrupp passade på att arbeta lite med det. vill ju få iväg beställningarna snart! och vi skulle även ha projekttid efter lunchen, så vi kunde lika bra starta lite tidigare. klockan 13.30 fick vi dåliga nyheter, som snurra runt på hela våra liv de närmsta tre åren. när vi sökte in till frisörprogrammet och började ettan var det så att när man gått tre år i gymnasiet skulle man skriva och göra ett teoretiskt och praktiskt gesällprov, för att bli fullständig frisör. men det är ändrat nu! nu ska vi praktisera 3000 timmar efter vi gått ut skolan, innan vi får göra gesällprovet.. och det blir ungefär minst 1½ år till! och det lät ju helt sjukt i våra öron först, att det bara läggs till några år sådär.. men sen tänkte jag lite på det, och vi kommer vara ute och praktisera, men få ut en lön varje månad ändå. som är hyffsat bra. vi kommer kunna få klippa kunder och där igenom få igång en kundkrets. och vi kommer även att slippa så mycket jobb nu i trean, nu kan man fokusera på allting annat. så det känns som både bra och dåligt. men jag har ännu inte bestämt hur jag ska göra, får ta mig en riktig funderare på detta.

ber om ursäkt

ni får ursäkta mina jobbiga inlägg jag skriver nu för tiden, jag menar utan styckesindelning osv. men det är blogg.se som klyddar och inte fungerar som det ska. jag kan inte heller ladda upp bilder, hade tänkt försöka lägga upp de från rix fm.. men de e fortfarande strul.. förstår inte vad som är fel..

biggest loser och fångarna på fortet

när jag kom hem hade jag bestämt mig för att ta det riktigt lugnt. vilket jag har gjort! jag började med att skriva in viktiga grejer i min kalender och fixa med lite papper, detta året ska jag försöka hålla ordning på allt.. det har jag sagt varje år i skolan, men inte klarat det ännu. nu har jag en sista chans. klockan 7 satte jag på tv.n och började bläddra runt lite, och jag blev väldigt glad när jag såg att det började en ny säsong av biggest loser på tv! så självklart såg jag det, och denna säsongen är det en tjej med som är programmets tyngsta deltagare någonsin, 216 kg!!! och hon gav upp redan första träningen, hoppas inte att hon fortsätter så resten av tävlingen, hon är den som behöver träna mest ju. inte bara utseendes skull, utan fram för allt för hennes hälsa.. efter det bläddrade jag lite till bland kanalerna och såg att det var fångarna på fortet. hade sett reklam om det i helgen och bestämt mig för att se det, men de hade jag så klart glömt igen. så jag blev glad att jag lyckades bläddra förbi just när det började! de var lite nostalgi över det hela, jag minns fredag eller var de lördag(?) kvällarna när jag var liten, familjen samlades framför tv.n, tittade på fångarna på fortet och åt godis. jag ska nog snart gå och lägga mig, lika bra att börja terminen med att lägga sig i tid faktiskt! även om vi har en riktigt chill vecka, som känns skönt.. men jag hade gärna velat ha det vanliga schemat nu, för jag har en del grejer jag måste boka tid till. men nej, det får vi inte förrän tidigast på fredag, och då är vi inte ens på skolan för vi har praktik!

Första dagen avklarad

Det var skönt att vara tillbaka i skolan igen och träffa alla tjejer. Tyvärr är vi bara 15 stycken detta året för michelle kommer inte tillbaka.. Vilket är väldigt synd! Men vi tänker på dig och hoppas allt blir bra! Det var även något annat som inte heller var som vanligt, tina den mentor vi haft i två år slutade innan sommaren, så nu har vi en ny som heter jasmina. Hon verkade glad och trevlig, så tror lch hoppas att detta blir bra. Det är trots allt vårt sista och viktigaste år nu! Efter vi slutat stack jag och mina favoriter till subway och käkade. Sen gick vi runt i stan lite grann, jag visade dem jackan jag ska köoa som jag är helt kär i! Till slut fick jag även hämtat ut mina ppiller. Skönt, nu behöver jag inte göra det på ett år. Nu sitter jag på bussen och är snart hemma, då ska jag skriva in en massa i min kalender. Hörs senare ikväll!

AAAAAHHHHHH!!!

Kerstin smsade precis och sa att ALLTING vi har gjort i helgen med bilderna ha försvunnit!!! vi skulle beställa fotohäfte från en hemsida, men har inte blivit klara. så maritzas data har stått på nu i 3½ dag, och inatt la den tydligen av. så HELA vår beställning har försvunnit!! jävla skiiiiiiiiit!

första skoldagen på sista året!

nu är det snart dags för mig att gå till bussen. idag börjar absolut sista skolåret för min del. aldrig mer sommarlov nu alltså. det ska bli skönt, men samtidigt skrämmer det mig att om ett år har jag ingen skola att gå till. det har varit som en trygghet i 12 år nu ju.. usch.. men det ska bli kul att få träffa alla i klassen igen!

chillsöndag

sista dagen på sommarlovet så jag och marcus har chillat heeeela dagen! efter vi hade ätit frukost så gick han ut och klippte gräsmattan. när han kom in var han ganska smutsig. så jag gick upp och förberedde ett varmt och skummigt bad till oss båda. vi låg där och pratade ett bra tag, men när vi började se ut som russin tyckte jag de var dags att gå upp. då gick vi ut och tittade på film, han fick lust att se grease. så den fick det bli! när halva filmen hade gått var jag tvungen att sticka. skulle hem till maritza för att fortsätta fixa med bilderna till vårt projektarbete. har hållt på hela helgen nu... jag hann nästan bli klar med mitt innan mina föräldrar kom och hämtade mig. sköönt att ha en iphone så jag kunde sitta inne på facebook hela den tråkiga vägen hem. när jag kom hem, såg jag att mitt rum behövde en rejäl städning. så jag tog tag i det direkt. äntligen har jag hittat en plats i rummet till alla mina nya presenter. därefter tog jag de bara lugnt med film, en som gick på sexan och hette tomcats. den var bra i början, men sen flippade den ut och då pallade jag inte titta mer.

skräckfilm med pälskling

vi har precis kollat på en skräckfilm, sorority row. den handlade om ett par ungdommar som festade, och de skulle skoja med en kille. så de gav honom ett par tabletter som han skulle ge till sitt ex, och sedan ha sex med henne. också skulle hon låtsas dö. och de gick så långt att de körde ut i skogen och planerade hur de skulle göra sig av med liket, och bestämde sig för att punktera lungorna och slänga henne i sjön. men innan de hann berätta för honom att det var ett skämt, så tog han ett däckjärn och högg henne i bröstet så hon dog på riktigt. därefter gick det bara utför och filmen påminner mycket om "jag vet vad du gjorde förra sommaren"

rix fm med maritza

mamma jag och marcus stack in till burlöv center för att handla lite mat idag, vi skulle även fixa min ihpone eftersom mitt internet hade slutat fungera. det visade sig vara lättare att fixa än jag trott! när vi väl kommer in i mataffären kommer marcus på att han är hunrgig, så vi gick till mc donalds så han kunde äta medan mamma handlade. på väg tillbaka ville jag bara ta en snabb titt inne på vero moda, där jag hittade höstens snyggaste jacka som jag MÅSTE ha! sedan skjutsade mamma mig och marcus till konserthuset i malmö. där han tog bussen hem och jag träffade maritza. vi gick till café 2000 och köpte vars en supergpd sallad. sen gick vi bort till stortorget där rix fm skulle börja spela klockan 4. och när de väl drog igång så var de så jävla bra! blev dock lite besviken på ola som inte körde sin nyaste låt overdrive. men annars tyckte jag allt var kanon, förutom de låtar man inte kände till. tråkigt att inte kunna sjunga med. eric saade, rebound och emd var lätt bäst! när det slutade halv 7 hade vi tänkt att gå till öltältet och ta en cider eftersom vi båda är 18(!!!!) men där satt bara massa gamlingar så de verkade inte så kul. istället gick vi bort till bion och beställde biljetter till eclipse nästa torsdag. sedan tog vi bussen till trelleborg. och jag åkte hem till marcus. (tyvärr kunde jag inte lägga upp bilderna från rix fm, som jag hade tänkt, eftersom det klyddar.. men jag lägger upp så fort det går!)

chillkrök och perikles på malmöfestivalen

bara en liten stund efter att vi hade vaknat igår satte vi igång med att fortsätta med bildern direkt. vi ville få klart det så vi bara har redovisningen kvar. så vi gjorde även beställningen på fotohäftena, som vi hoppas blir som vi tänkt oss! jag träffade marcus i stan en liten stund, han hade fått lön och ville köpa lite nya kläder. jag hittde även en sjal till mig själv som de kanske kommer upp bild på senareo om ni har tur! därefter drog jag hem till maritza igen, vi skulle ha tjejkväll. så vi beställde hem pizza och gjorde oss snygga. drack lite drinkar och sen bar det av till malmöfestivalen. första kvällen, och perikles stog på scenen. dock kom vi lite sent så vi missade, var ska vi sova inatt. men vi hade sån tur att de spelade den en gång till i slutet! älskling följde med mig hem och sov sen, myspys!

projektarbete - fotografering

i torsdags fortsatte vi med vårt projektarbete. vi träffades på studiefrämjandet klockan 10, där vi började ställa i ordning för att kunna fotografera modellerna. vi satte upp olika bakgrunder, fixade med ljuset, ställde in rätt inställningar på kameran osv. klockan 11 kom första modellerna, vi fixade dem och tog modellbilderna på de. de var klara vid 2-tiden och då kom nästa gäng. samma sak där, fixade dem och fotade. bilderna blev jätte bra, vissa grejer hade kunnat vara bättre. men så går de ibland när man har för mycket att tänka på och inte är vana vid det man gör. men som sagt är detta ett projektarbete, vilket handlar om att man ska lära sig saker. när klockan var sex var vi helt färdiga, städat klart och allt. så då tog vi bussen därifrån, jag hängde med maritza hem till trelleborg. vi satte igång med att redigera bilderna och fixa fram & baksida till fotohäftet som modellerna ska få köpa. halv 3 insåg vi att klockan var mycket, så vi stängde ner och gick och la oss i stället. och det är ju alltid lika trevligt att hitta en spindel i sängen när man ska sova!

Internet la av

Jag vet att de har blivit dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har haft mycket att göra och dessutom la mitt internet på min iphone av. Men det är fixat nu! Ikväll lovar jag att de kommer massor med uppdatering allt från modellfotografering till perikles och rix fm på malmöfestivalen. Lovar även att lägga upp lite bilder därifrån. Så jag skriver lite senare, PUSS!

Projektarbete-make over

Marcus åkte med mig efter filmen igår, och idag vaknade vi vid 9 tiden för att vi skulle hålla på med projektarbetet. När jag hade fixat mig klart pkte mamma och jag till pressbyrån för att hämta ut ett paket. Därefter tog jag och marcus bussen in till malmö. Vi mötte de andra i min grupp och modellerna på salong josefina. Där vi direkt satte igång med att förändra våra modellers hår. Det tog ganska lång tid mdd vissa men det var för en skulle ha hårförlängnong och en hade jätte mycket hår. Men vi var klara vid kvart i sju, så de tog verkligen hela dagen. Jag tog bussen till södervärn för att ta bussen hem. När jag kommer dit inser jag att min buss nästan precis gått och nästa kommer inte förrän efter 40 minuter. Det var väldigt regnit och kallt, så bag ringde och fråga pappa om inte han kunde hämta mig. Och han är alltid lija snäll, så han kom. När jag äntligen var hemma satte jag mig vid datan och tog det lugnt resten av kvällen. Nu ska jag sova för jag ska till läkaren tidigt imorgon. Därefter ska jag in till malmö för vi ska fotografera modellerna. Godnatt! :)

Karate kid

När jag kom fram till bjärred hämtade min morbror upp mig, så åkte vi hem till de. Jag började leka med lovisa, vi byggde pärlplatta. Ni vet sån som man gjorde på dagis när man var liten, man sätter pärlor på en platta och sen smälter man ihop det med ett strykhjärn. Sedan fikade vi lite och efter det öppnade frisörsalongen i deras badrum. Från början skulle jag bara klippa tobias, men det slutade med att jag även klippte anneli och lovisa. Jag och marcus bestämde även att vi skulle gå på bio på kvällen och se karate kid, så han bokade biljetter till klockan nio. Jag tog bussen från bjärred och var i malmö precis i tid till när vi skulle hämta ut biljetterna. Filmen var riktigt bra, den skilde sig från de andra filmerna en del men ändå var den en typisk karate kid film. Rekomenderar faktiskt den :)

Trött på vädret

Klockan ringde vid tio tiden i morse. Jag gick upp och åt frukost direkt, för magen kurrade sjukt mycket. Sen gjorde jag mig i ordning och vid halv ett ringde min moster och frågade ifall jag kommer till dem idag och klipper min kusin. Hade inga andra planer så vi bestämde att jag skhulle ta bussen tjugo över ett. Och det är där jag sitter nu, tanken var att vi skulle bada i deras pool också. Men eftersom det bara regnar och regnar är de nog ingen bra ide. Är så otroligt trött på detta vädret nu. Men nu ska jag byta buss, skriver mer senare

the sims 2 och shoppingrunda

idag vaknade jag och marcus vid elva tiden. vi hade bestämt att åka in till malmö och shoppa lite. men han hade inte lust att sticka direkt, så jag stack till banken och fixade lite grejer. sen när jag kom hem satt han och spelade the sims 2, så jag satte mig ner bredvid honom så byggde vi ett snyggt hus tillsammans! när klockan närmade sig halv 3 tyckte jag de började bli dags att ta sig till malmö och shoppa lite. så vi gjorde oss i ordning lite och tog bussen som gick fem i. jag köpte en kofta på gina tricot för presentkortet jag fått av marcus. sen gick vi runt i lite olika affärer och kollade, köpte ett 12-ämnesblock till skolan och en ny kalender. vid fem-tiden kom mamma dit så hjälpte hon mig att byta ett halsband jag fått i present som jag inte var riktigt nöjd med. de var liksom hon som hade kvittot. de blev istället en ny kedja till mitt nya hänge, en fotoram och vita pärlörhängen. därefter släppte vi marcus vid konserthuset så åkte han hem, och vi åkte till media markt. där vi säkert spenderade minst en timme.. men till slut hittade vi en epilator jag ville ha. så vi betalade och åkte hem!


presenter!

digitalkamera + minneskort 4gb från marcus föräldrar
en vänskaps mugg från sophia, med en väldigt fin text inuti
en rosa glas-skål & smink från malin & emelie+respektive
smycken från kerstin & paul

blått & fint armband från maritza
spelaren till iphone från mamma & pappa
ansiktsbehandling och presentkort på gina tricot från älskling sax&kam hänge från simon
iphone från mamma & pappa
massa pengar från alla de andra!

en helt underbar födelsedag!

min 18 års dag började med att jag blev väckt av en väldigt fin vi-gratulerar-sång av mamma, pappa, andreas och marcus. min första kommentar var att de kändes konstigt att det var så många som sjöng för mig. är van vid att det bara är tre personer ju! jag fick lite presenter, hade fått en iphone några dagar i förskott, så jag fick en spelare till den, ett halsband, ett presentkort på gina tricot och en ansiktsbehandling. vi käkade en typisk födelsedagsfrukost vi har i min familj. med färskt fransbröd från bagaren och till "efterrätt" wienerbröd med jordgubbar på.

efter det satte stressen igång, nej men vi hade en massa mat vi skulle laga. pastasallad, potatissallad, paj, grilla fläskfilé och kyckling och massa sallad osv osv. så det var full gång i köket hela dagen. den sista timmen innan gästerna blev det väldigt stressigt. men vi hann! klockan fem ringde det på dörren och de första gästerna hade kommit. jag fick väldigt fina presenter, är sååå glad över dom! kommer visa i ett annat inlägg.

kvällen flöt på, vi åt mat, åt tårta, de sjöng fint för mig på både svenska och danska. och sen drog den riktiga festen igång, vi dansade, drack en jävla massa, shotade ännu mer och hade så himla roligt! jag är verkligen hel nöjd med denna kvällen, och kommer aldrig glömma det. det bästa av allt, var att de absolut närmsta personerna i mitt liv var medverkande. och det är mycket det som gjorde kvällen så bra!

tryck på bilderna för att se de större:

18 år och sätter igång bloggen igen!

en del har hänt sen jag skrev senast. hela sommarlovet har gått, och det är den tiden på året det händer som mest! men inte för mig, inte detta året. och det är för att de jag har gjort är sommarjobbat, varit i kroatien och arbetat med vårt projektarbete. låter inte så roligt, men det har det varit! men jag har ju knappt gjort något som är "typiskt-sommarlovs-grejer"

i kroatien var jag tillsammans med min pojkvän, hans föräldrar och kompisar till de och deras dotter & pojkvän. så vi var ett helt gäng som åkte iväg. dagen efter midsommar åkte vi och var borta i 16 härliga dagar. vi hade inte bokat något boende över huvudtaget, så det kändes lite som ett äventyr. men vi hade inga problem med att hitta något. den första veckan bodde vi i porec, och den andra bodde vi i medulin. vi besökte även pula, verudela och vrsar. jag har nästan inget negativt att säga om detta vackra landet, förutom deras stenstränder! som dessutom orsakade att jag fick 3 nya ärr på mitt knä, men då har jag ju ett minne för livet därifrån.

jag har sommarjobbat på min salong där jag praktiserar, jag har fått göra en del inom frisör som till exempel, färga, klippa, tvätta osv. men jag har mesta dels gjort i ordning en massa på salongen. alltså städat alla produkt hyllor, och det är mååånga! det tog mig nästan en hel vecka att bli klar med alla produkter. sen har jag även lagt in produkterna i datan eftersom de bytat system. och gjort i ordning på lagret.

projektarbetet har verkligen kommit igång nu! jag vet inte om jag har berättat innan vad vi gör i vårt projektarbete, men drar ändå en liten snabb förklaring nu. vi är 4 tjejer i gruppen och kallar vårt projekt för "kan man göra om vem som helst till en modell?" och då har vi sökt lite folk som ville ställa upp som modell till detta. och det innebär att vi gör en make-over på deras hår, tar före/efter bild och även en del modellbilder. och vi har redan haft en grupp med 4 modeller som blivit omgjorda och fotograferade nu, och det var så jäkla roligt! nu i veckan kommer andra gruppen, och hoppas verkligen att detta kommer gå lika bra.

en sak till som hänt nu nyligen, är att jag fyllt 18 år! men det berättar jag mer om i ett annat inlägg ;)

lite bilder från min sommar kommer här i alla fall

RSS 2.0