måndag 31/8

fortsättningen kommer nu kära bloggläsare!

lördagen vaknade vi vid ett-tiden, skönt att få sova ut lite! jag minns inte riktigt vad vi gjorde efter vi vaknat, men kan ju inte varit något viktigt haha. men senare fram mot kvällen så gjorde vi oss i ordning. sedan fick vi springa iväg till affären för att köpa sås till maten. så åt vi världens godaste kött med klyftpotatis och bearneisesås, så underbart! vi satt och pratade med maritzas mamma ett tag, och hon visade oss en massa kläder hon köpt. tänk att nästan vara 50 år och ha en kropp som jag och maritza är avundsjuka på! det är verkligen orättvist haha. vi fixade oss lite till efter maten, sedan stack vi ut till palmfestivalen igen. vi hade bestämt oss för att traska bort till smyckeståndet igen, och vi skulle inte gå därifrån utan piercing! förresten så träffade vi markus även på magasinet, han försökte fixa killar för oss att dansa med haha! ni skulle sett dem han raggade upp till oss, killar med värsta bakslick, skjorta och fluga osv. vi gissade på att han själv var lite små-bög faktiskt. men i alla fall så kom vi till hans stånd och självklart kände han igen oss! men han hade ingen gåta till oss idag. så vi stog där länge och pratade ett tag. sedan bestämde vi oss för att vi skulle köpa vars en piercing, för vi hade sabbat alla våra chanser att få en. och eftersom han var så trevlig så fick vi ett bra kompispris! 60 kronor istället för 100, det var vi väldigt nöjda med. ni ska få se bild på den jag valde sen. vi gick runt lite på marknaden, tog ut pengar och köpte lite marknadsgodis. så läste vi på en lapp att darin skulle vara i parken, så självklart stack vi dit! han var bättre live än jag hade förväntat, eftersom så många hade sagt att han var tråkig på nrj in the park. publiken skrek ut honom igen efter att han gått ut, så kom han och körde en låt till! men sen stack vi på fest hos annelie som maritza känner. det var sjukt trevligt, vi hade ingen dricka med oss, men det verkade inte behövas haha! vi körde ett spel som hette roulette, när man ska shota vodka, ändå sjukt ball. och när alla var redo, så drog vi ut till palmfestivalen. och jag var så sugen på att åka virvelvinden som alltid, så jag fick med mig nadin, madde och maritza, johnny skulle också med, men vi fick inte vara fler.. :( men det var den roligaste virvelvinden jag någonsin åkt! eftersom vi hade druckit så snurrade det extra mycket, vi sjöng till en av escadas låtar, och hade sjuuukt ball! resten av kvällen lullade vi bara runt, men det var sjukt trevligt. tack allihop som var där! det kanske kommer upp lite bilder här senare. sedan gick vi hem till annelie igen, stannade där en stund och sedan cyklade jag och maritza hem. men vi var för speedade för att somna, så vi låg och snackade och skrattade ett bra tag innan vi slocknade!

söndagen vaknade jag och maritza vid halv 11 tiden, så fixade vi en super god frukost och satte igång en film, slumdog millionaire vi har sett den tidigare i skolan på engelskan, men maritzas mamma och syster hade hyrt den nu med svensk text så vi förstod bättre denna gången. när filmen var slut var maritza tvungen att snabba sig till jobbet, och jag gjorde mig i ordning lite fort. sedan åkte jag och maritzas mamma in till stan, för att jag skulle ha något att göra under tiden. det var jätte mysigt fakitskt, maria köpte en massa kläder och jag fick vara smakråd, sen köpte vi glass och gick runt lite. men de började regna så vi satte oss i bilen istället. när vi kom tillbaka hem så satte vi på en film, in the electric mist men jag var så trött så att jag hängde med i början bara, sen tappade jag greppet. men den verkade faktiskt väldigt bra ändå. jag gick upp och städade maritzas rum sen efter filmen, för jag kände att jag skulle vara lite snäll, och jag hade ju faktiskt hjälpt till att stöka ner där. när jag var färdig så var det dags för mat, spaghetti köttfärssås! satte mig och väntade på att maritza skulle komma hem sen. hon kom runt halv 8 - 8, så käkade hon och sedan stack vi till hemmakväll. vi hade tänkt hyra en film, men det blev 5 stycken!! vi hade tänkt ha film-maraton. men när vi hade sett nästan hela andra filmen så somnade jag till, och vi bestämde oss för att sova när den var slut. men vi kollade i allafall först på I know I love my wife som handlade om en man som varit gift med sin fru i 8 år(?) och deras liv hade blivit så tråkigt. dem hade aldrig sex längre, dem hittade aldrig på något roligt längre, allting bara kretsade runt deras barn. och varje dag fick han nya fresteler av andra kvinnor. en dag dyker en väns ex upp på hans kontor, och hon är snyggare än någonsin. dem börjar träffas allt oftare, och alla hans arbetskollegor tror att dem har en affär. han är frestad, men går aldrig så långt. jätte bra film, rekomenderar den verkligen. den andra filmen vi såg hette never back down den handlade om en tonårskille som flyttade till en ny stad med sin mamma och lillebror, eftersom lillebrossan fått ett stipendium inom tennis. killen får kontakt med en tjej på hans nya skola, som bjuder honom på en fest. när han kommer dit är det en jätte stor fest, nästan hela skolan är där. och han börjar prata med en kille där, som visar honom höjdpunkten på festen vilket är ett stort slagsmål. killen förstår att slagsmål är en stor "sport" på deras skola. och han blir tvungen att slåss mot den bästa, killen han fått kontakt med. han förlorar så klart, men bestämmer sig för att inte ge upp. han börjar träna sten hårt och blir skit grym, men mer berättar jag inte! efter det somnade vi som sagt!

sådär nu vet ni ungefär allt jag hittat på denna helgen. har haft en riktigt rolig helg med min bästa vän, och jag tror jag kommer lägga upp lite bilder senare också.

måndag 31/8

många inlägg som får döpas till det idag, men jag har världens sämsta fantasi när det gäller rubriker, så jag tar så klart den lättaste utvägen! men nu tänkte jag i alla fall sammanfatta min oförglömmliga helg!

fredags morgonen började med att jag vaknade, packade alla mina grejer och tog bussen till skolan. vi började med bild och form, som var en ny kurs för detta läsåret. men vi fick i uppgift att göra en bild som vi ska ha som framsida på våra mappar där vi ska samla alla våra grejer. varken maritza, sophia eller kerstin dök upp till lektionens start. så jag blev lite smått orolig att jag skulle vara utan mina tjejer hela dagen. maritza låg hemma och sov (inte alls ovanligt), sophia var sjuk och kerstin var hos läkaren, men på väg till skolan tack och lov! när lektionen var slut och kerstin hade kommit så traskade vi ner till första våningen och väntade på att hantverkslektionen skulle börja. vi gick igenom hur kundmottagningen fungerar (eftersom vi ska börja redan vecka 36), sen fick vi chansen att träna på att klippa lika längder så nu känner jag mig mycket säkrare på det! och till sist innan vi slutade tog tina en snabb genomgång hur man färgar och noppar ögonbryn. tina var även extra snäll som bjöd på varm choklad idag. känns som om klassen kommer bättre överens med henne nu, och att detta faktiskt kommer sluta bra!
efter skolan tog jag bussen tillsammans med cassandra till trelleborg, vi fick oss en trevlig liten pratstund. sen slet jag mig hem till maritza, med 2 tunga väskor och en påse. var lagom trött när jag kom fram. då bjöd maritza på fläskpankaka med lingonsylt. sedan gjorde vi oss i ordning för att sedan dra ut till palmfestivalen, som hölls i trelleborg i helgen! vi mötte steffi, hennes pojkvän och hans vänner. men vi tyckte dem var alldeles för dryga så vi tappade bort dem haha. stötte på mamma och pappa också, som lovade oss friterad banan med glass. så dem skulle höra av sig senare. under tiden gick jag och maritza runt på marknaden, och fastnade vid ett stånd som sålde smycken. det var en kille som var 21 år som ägde ståndet. vi fick bra kontakt med honom och vi hade en överenskommelse. han frågade oss om vi ville ha en gåta, så svarade vi att vi skulle få en gratis piercing var om vi klarade den. så sa han då ja men om vi inte klarade den skulle vi hjälpa honom att packa ihop alla grejer. och vi gick med på det. gåtan löd så här: du har en bild med en person, personens mamma är din mammas dotter. vem är det på bilden? (svaret skriver jag längst ner i detta inlägget, så ni kan fundera lite!) vi stog och klurade läääänge, och kom sedan överens om ett svar. som var fel! så vi fick hjälpa markus som han hette att packa ihop ståndet. under tiden fick vi en gåta till och även gissa en massa grejer om honom. men vi klarade ingenting så vi blev utan piercing. sedan smsade mamma och sa att vi skulle komma till kina restaurangen ifall vi ville ha banan med glass. så vi skyndade oss dit, pratade lite med mamma och pappa och åt vår goda dessert. sedan stack vi hem till maritza för det började bli tråkigt på festivalen. vi hade en väldig besluts ångest om vi skulle dra till magasinet eller inte. men sedan bestämde vi oss för att göra det ändå, så vi fixade fram lite kläder, sminkade oss och fixade till håret. sedan cyklade vi dit. roligt som tusan men otroligt varmt! men det tycker jag hör till lite faktiskt. sedan cyklade vi hem till maritza och var hemma vid halv 4 tiden. då vi slocknade direkt.

jag känner att detta inlägget blir extremt långt för er att läsa, och att jag måste vila lite, så jag skriver fortsättningen lite senare, förlåt!

men svaret på gåtan är: ditt barn

måndag 31/8

nu har jag bara 36 inlägg kvar, skönt som tusan. men jag är så trött och min mage skriker efter mat. var ute i köket och kollade i kylen förrut, men där fanns ingenting alls som var frestande! men jag känner att snart måste jag ta något innan jag svimmar. jag har i stort sett bara ätit frukost idag vilket var lite övar 8 imorse.

jag har läst flera av mina vänners bloggar nyss, och jag saknar er tjejer! känns som en evighet sedan sist. egentligen är det inte så länge, men från att ha träffats varje dag på sommarlovet och sen gå ner till att bara träffas någon enstaka gång när man har tid, känns rätt jobbigt faktiskt. tycker att vi får bli bättre på att ses, för vi ska INTE glida ifrån varandra. men jag är väldigt glad för mina vänners skull, alla dem som börjat gymnasiet i år. alla verkar trivas och har det jätte bra, så det är himla skönt faktiskt. hoppas det fortsätter i samma riktning för oss alla, så kommer vi få en toppen framtid ju!


måndag 31/8

NU är jag hemma i lilla staffanstorp igen, känns skönt men ändå inte. Gillar faktiskt livet i Trelleborg väldigt mycket, att få spendera så mycket tid med världens underbaraste vän och hennes härliga familj!

Jag har 197 blogg inlägg att läsa(!!!!!) och måste även ta något litet att äta, så efter det lovar jag att uppdatera över vad som har hänt i helgen. Som ni förstår så kan det ta ett tag, men jag skyndar mig!


torsdag 27/8

sen jag uppdaterade här senast har det ju hänt en del. så lika bra att ta allt från början.

igår började vi skolan tio i 10, med mentorstid, vi pratade lite och fick reda på lite grejer bara. sen satte vi igång med hantverkstekniken direkt som vi sedan hade resten av dagen, hade bara en massa teori, lite repition av vad vi lärt oss i ettan. när skoldagen var slut så stack jag och maritza in till stan för att käka lite som vanligt haha. och sedan tog vi bussen till södervärn för att träffa en kille maritza pratat med och hans kompis. och när jag såg dem ville jag bara hoppa på första bästa bussen därifrån! men dem hängde i alla fall med oss till polski så fick jag köpt ett nytt puder, sedan kollade vi upp bussen och tog den som gick tidigast för att slippa undan dem. när vi sitter på bussen får maritza ett sms från killen och han ville ha mitt nummer och msn! jag visste fan inte om jag skulle skratta eller gråta. killen var ett ... ja finner inte ens ord för det haha. men i alla fall när vi kom till trelleborg så träffade jag M ett tag, och sedan mötte jag maritza på övre. vi gick hem till henne och kollade på 27 dresses, som vi båda sett förrut, men den är ju så bra! den slutade vid halv 12 så då tyckte jag att det var dags att sova.

idag vaknade vi klockan 7, eller ja som vanligt var det bara jag som vaknade när klockan ringde och maritza låg kvar ett tag till. jag gjorde mig i ordning, när jag var klar steg hon även ur sängen och vi gick ner och käkade frukost. när klockan var 8.25 tog jag bussen till övre, och sedan bussen till malmö. mötte cathleen på centralen. vi vandrade till vårt praktikställe, emosuell. första dagen där idag, och jag stormtrivdes! det är en stor skönhetssalong som har en massa grejer, t.ex hårvård, nagelbyggning, massage, spa osv. det är en jätte trevlig handledare vi har, hon visar jätte bra allt hon gör och låter oss även prova på en del grejer. idag fick vi färga hennes dotters hår och även avlägsna extensions (hårförlängning). det var jätte kul och jag ser framemot ett helt läsår på den salongen faktiskt, tänk så mycket vi kommer få lära oss osv. vi slutade vid tjugo i 7, och då fick jag springa till konserthuset, och hann precis med bussen. ikväll tänker jag bara ta det lugnt som tusan och lägga mig tidigt!

imorgon åker jag till trelleborg direkt efter skolan, ska bo hos maritza hela helgen. så jag kanske uppdaterar någon gång, men är inte alls säkert. annars kommer allt på måndag kväll! PUSS


tisdag 25/8

så ja nu har jag äntligen tid att skriva lite här.

vi började i lagom tid idag? eller inte, 9.40 är på tok för tidigt för att vara direkt efter ett 2½ månads sommarlov! vi började i allafall med en som vanligt dryg svensk lektion. jag hoppas inte dem kommer vara lika meningslösa som förra året, för då tänker jag börja skolka! (mamma ignorera det där..) i allafall så gick vi ner till källaren för att leta bok som vi ska läsa, jag valde flyga drake eftersom jag har sett filmen och vet redan vad den handlar om, så behöver inte läsa så detaljerat, smart tänkt! (y) sen hade vi ungefär 1½ timmes rast, vi gick upp till matsalen men det var inte precis någon höjdare till mat, så jag tog lite fil och flingor. vi satt kvar och snackade skit som vi är bäst på! men sedan blev vi trötta på att sitta i matsalen, så vi förflyttade oss istället till datasalen. där satt vi och flumma en jävla massa, och gjorde något galet test på facebook. fick förresten höra världens mest långsökta smeknamn till den hemsidan idag. "fejjan" som kommer från "ansiktsboken" som är den svenska översättningen till facebook. kunde inte låta bli att skratta lite när jag hörde det. men de är nu mera det jag ska kalla det i framtiden, fejjan! (y) när det var 10 minuter kvar till vår lektion skulle börja så traskade vi till klassrummet som det stog på schemat. men så kommer en lärare och säger till oss att vi ska vara i C1011(?) vilket ligger någon våning upp, och helt på andra sidan skolan. så det var bara att vandra dit. när vi väl kommer dit dyker läraren upp efter ett bra tag, och säger att vi var fel klass. det var dem andra som skulle vara där. och vi skulle alltså tillbaka till nästan samma ställe vi varit på innan, bara en våning upp. och då var vi äntligen rätt, så vi satt igång med lektionen som var datorkunskap. läraren verkar hur söt som helst, så tror och hoppas att jag kommer trivas med henne. vi gick igenom läsårets planering, sedan fick vi testa på att göra en namnskylt i word. jag satt och trixade med min hur länge som helst, till och med efter vi slutat. sen fick jag panik, tog bort allting och gjorde en jätte enkel snabb och ful namnskylt istället haha.

när vi slutat så kände som vanligt jag och maritza inte för att åka hem, så vi tog en sväng inom trianglen för hon skulle kolla något i en bokhandel, och sedan fikade vi lite också. sedan tog vi bussen till södervärn eftersom vi båda hade lite problem med att gå av särskilda anledningar... våra bussar kom nästan direkt, så vi sa hastigt hejdå och hoppade på dem. väl hemma tittade jag på tyra banks show och sedan top model, men vem tror ni somnade precis vid elimineringen idag också? joodå absolut, så jag vaknade igen runt halv 7 tiden. jag satte mig vid datorn ett tag, men sen kom mamma hem och då blev det mat, rester från igår, WOHO. men det dög ändå, var inte super hungrig. klockan 8 började linas kvällsbok på femman, så jag körde till ica och köpte lite gottgott och sedan mös jag i sängen. den filmen är så otroligt rolig, och stämmer så himla bra! det är verkligen en typisk tonårsfilm, och kan inte annat än rekomenderas faktiskt. efter filmen klev jag in i duschen, rakade benen, filade fötterna och målade naglarna. så nu känner jag mig fräsch igen och ska krypa ner i sängen nu hade jag tänkt.

har en väldigt lång dag imorgon, slutar 16.25 och de känns inte alls okej. stannar kvar i stan ett tag med maritza, sedan hänger jag med henne till trelleborg och sover där. kommer hem igen på torsdag kväll någon gång, så uppdaterar förmodligen då. hej så länge! :)

måndag 24/8

hade första riktiga skoldagen idag. vi började 9.50 med idrott, där vi bara diskuterade hur idrottslektionerna skulle se ut under läsåret. och de känns som de blir rätt mycket prov & tester nu, men det är rätt självklart eftersom hon ska sätta betyg på oss till sommaren. sen var det dags för lunch, det bjöds på korv stroganoff med ris, slemmigt och äckligt som all skolmat. så jag åt inte särskillt mycket. sedan hade vi rast ett tag och vi spenderade den genom att "längta" till första naturkunskapslektion. fyfan vad jag verkligen inte ser fram emot det. jag hatar det mest av allt. så kom vår lärare och hämtade upp oss, och det blev ännu värre när jag såg vad det var för typ, världens tråkigaste person. men i allafall så gick vi upp till femte våningen där NK salen är. vår lärare berättade lite om sig själv, och ämnet. och sedan satte vi igång direkt. lärde oss lite om carl von linné, precis som att jag inte hört det där 10 000 gånger redan. sedan kollade vi på en film där jag höll på att somna. efter det hade vi svenska, med vår gamla lärare. men vi hade några nya i klassen, från B-klassen egentligen, eftersom deras egen lärare är mamma ledig. men vi läste bara någon kort artikel om hur ungdomarna tycker att livet som tonåring är. när vi slutat skolan åkte jag kerstin och maritza till mc donalds på gustav och fikade lite. jag gick även bort på konserthuset till en salong där för att kolla om praktikplats, men självklart blev det ett nej. så nu börjar jag få rätt mycket panik eftersom vi ska ut på praktik på torsdag och jag har ingen plats. och om vi inte har det, så får vi ogiltig frånvaro. men jag löser det väl på något vis, som alltid höhö. när jag kom hem så tittade jag på top model ett tag, men självklart somnade jag och sov till klockan blev 7. då yrade jag omkring lite grann, men hamnade sedan vid datan. ikväll har jag ätit spaghetti & köttfärssås, den typiska måndags maten här hemma, men börjar faktiskt tycka att det är jävligt gott. sedan hjälpte jag mamma att baka bullar lite, duschade och suttit massa här vid datan och läst en hel del bloggar. nu ska jag gå & lägga mig, godnatt <3

söndag 23/8

som sagt hängde jag med pappa ut med motorcyklen idag. vi körde hemifrån vid halv 3 tiden, till sjöbo. där det var samling för allihopa som skulle vara med och köra kortege(?). det är alltså när en massa motorcyklar träffas på ett ställe och kör tillsammans till ett annat, där man tar en fika och snackar en massa. och runt tio över 4 var alla samlade, så då startade vi motorcyklarna och körde mot tomelilla. och jag kunde räkna till 194 cyklar sedan tappade jag räkningen. tänk er att alla vi körde på en lång rad så att all annan trafik fick stanna osv. folk stog vid vägkanten och tittade, fotade & vinkade osv. det var en otrolig härlig känsla! satt bara och skrattade hela tiden. när vi väl var framme i tomelilla så käkde vi en korv och liten fika. sedan skulle lottvinsterna delas ut. pappa hade köpt en lott, och självklart vann han på den! jag fick hjälpa honom att välja pris, så det blev en intercom, en hörsnäcka så att man kan prata med varandra medan man kör, så att man slipper skrika som idioter. skit smart faktiskt. vi satt kvar ett tag och snackade osv. sen körde pappa och jag, tillsammans med ann-kristin(?) och nick. vi körde på massa landsvägar i skogar osv, det härligaste som finns faktiskt. sedan stannade vi till på mc donalds i staffanstorp, där vi sa hejdå till dem och körde hem till mamma, som hade bakat bullar. så jädrans goda! och nu ikväll har jag bara tagit de lugnt. kände för att mysa till det lite extra, så tände en massa ljus och kollade på little man som gick på tv3 danmark. as rolig film, som handlade om en liten pygmé som var rånare och lekte bebis för att komma in i någon familjs hus osv. REKOMENDERAS! men nu ska jag sova, godnatt <3

     

söndag 23/8

förlåt för min otroligt dålia uppdatering. men jag tappade lusten ett tag av vissa omständigheter. men nu har jag slängt upp en massa om vad jag gjort i veckan ändå, hoppas att ni orkar läsa det! jag har insett att jag köper en jävla massa nya grejer hela tiden, utan att visa dem för er här på bloggen. så jag lovar att antigen idag eller i början på veckan ska det komma bilder på mina nya skor och väska, och om där är lite annat också så klart! idag ska jag och pappa ut och köra med motorcyklen, men idag blir vi många som ska köra. kommer inte ihåg vad pappa sa att det kallades, men det är många motorcyklar som ska köra mellan sjöbo och tomelilla tillsammans! så nu får jag gå och göra mig i ordning, PUSS!

lördag 22/8

idag fick jag sovit ut, så himla skönt! men jag fick göra mig i ordning ganska fort, för att mamma tyckte att jag behövde nya skor, så jag föreslog att vi kunde åka till skopunkten. jag hittade 3 par skor där, alla med höga klackar! precis så om jag vill ha det nu. är trött på att gå runt och känna mig skit liten hela tiden. så tack så mycket mamma för skorna, jag vet att du läser min blogg! sedan fick jag skynda mig till alexandra, efter en del klydd, för att fixa henne hår eftersom hon skulle ha 20 års fest på kvällen. det blev inte super bra, men svårt att få till en snygg frisyr när man är stressad och bara har ungefär 20 minuter på sig. pratade lite med mailda, szidi och evelina sen vad som skulle hända på kvällen. vi hade många val att välja mellan, men det slutade med att de blev chillkrök hemma hos evelina. det började med att vi var 5 tjejer som satt och pratade och drack lite, jag, matilda, szidi, evelina och johanna. sedan droppade det även in lite killar, först kom robin, sebbe, jacob och ahmed(?), vi körde jag har aldrig men det gick inte så värst bra för ingen kom på några roliga haha. men sen kom även sammi, kutte, micke, och en till som hade jätte svårt namn haha! och till sist kom endrit & caio. så det blev en del folk till slut, och det var rätt trevligt. men jag drog hem när klockan var lite över ett, för jag kände mig grymt osocial eftersom jag var så otroligt trött. men trevlig kväll blev det ändå! jag är glad att vi valde att stanna hos evelina, istället för att dra till den festen vi egentligen hade tänkt, fick höra senare att den spårat ut totalt.. hoppas du har det bättre idag N, jag tänker på dig<3

fredag 21/8

vaknade med tuppen idag! nej men nästan, klockan ringde halv 7 för att vi skulle till trelleborg med skolan, och det är rätt lång restid dit. men jag gick inte upp när klockan ringde, för det var så otroligt tråkigt väder ute, så jag somnade om och sov till 7 istället. då jag kände att jag var rätt tvungen att kliva ur sängen. jag satte upp håret och sminkade mig, tog på mig lite kläder och käkade en snabb frukost. sen var mamma snäll och körde mig ut till väg 108 för att jag skulle ta 165.an därifrån. jag höll på att somna hela tiden, och skit kallt var det på bussen. men när vi kom till svedala så hoppade sophia och cathleen på, så jag fick lite sällskap att prata med.

när vi väl kommit till trelleborg, så skulle vi till ett privat museum. men det var inte så stort utrymme där och vi var 3 klasser, så först fick hälften gå. och vi stannade och gick inne på valen, trelleborgs "shopping center". vi satt på espresso house och käkade frukost (en gång till för min del). men sen ringde den andra läraren och sa att dem var klara. så då traskade vi bort till muséet och det var intressanta grejer som fanns där. gubben som hade grejerna var as söt! men i helhet var det de tråkigaste jag gjort på länge! när vi var klara där, så hade vi en liten piknik i parken. vår mentor hade tagit med sig en hel resväska med mat haha! det var mysigt att sitta där och prata med tjejerna igen. men många av dem tog bussen hem, medan jag stannade kvar i trelleborg med maritza och kerstin. vi gick runt inne på valen, och sedan lite ute på gågatan. vi gick in på åhlens för jag letade för fullt efter en axelbandsväska, och jag hittade en där inne. så nu har jag en sån med haha. behöver nog inte köpa väska på ett bra tag nu i alla fall.

eftersom kerstin har flyttat ihop med sin pojkvän, och pratar en hel del om deras lägenhet, så tyckte vi det var lika bra att passa på att kika in och titta hur den såg ut när vi väl var samlade där. kerstin bjöd på en super god äppelpaj och vi snackade en massa skit. lite över 5 kom kerstins pojkvän hem, så vi fick även hälsat på honom. jätte kul, nu när man hört prat om honom nästan varje dag i ett år, så var det kul att äntligen få ett ansikte på honom också haha. jag följde med maritza hem där vi käkade kvällsmat, kycklingklubbor och potatis, mumsigt. sedan gjorde vi oss i ordning och efter många om och men drog vi in till malmö. det var inte så jätte kul där ikväll heller, mest pga en person. men det skiter jag fullständigt i nu haha.. men jag och maritza åkte hem var för sig sen, hade egentligen andra planer, men vi sket i det eftersom de kändes väldigt onödigt. så jag kom hem och sov väldigt gott i min säng!


torsdag 20/8

maritza och jag vaknade runt 10-tiden ungefär, men som vanligt var hon dryg på att kliva ur sängen. så jag gick upp och gjorde mig lite i ordning, sen sa jag till henne att hon också vi gå upp snart. vi blev klara och packade våra väskor, sedan drog vi in till malmö för att leta praktik plats. och det var verkligen inte det lättaste jag gjort! vi gick in och ut från en massa salonger, med svaret nej på varenda en. det var varmt och svettigt, och som inte det räckte så hade jag världens mensvärk också. men varje gång vi klev in i en ny salong, drog vi på det trevliga leendet och frågade om vi kunde få praktisera där. men oftast fick vi svaret att dem inte tar emot eller att dem inte har tid. så det var bara att fortsätta leta. när vi åkte därifrån hade maritza fått tag på en salong och jag hade 3 stycken som skulle ringa tillbaka till mig. så då skiljdes vi åt, hon åkte hem till trelleborg, och jag tog bussen till lund för jag tänkte att jag kunde fortsätta leta lite till. men när jag väl kom dit så var jag alldeles för trött för det. så jag tog bussen hem med min bror istället. när jag väl var hemma tog jag världens mest efterlängtade dusch. och sedan la jag mig i sängen, där jag självklart slocknade. jag sov hela kvällen, så det blev ingen middag för mig. sedan var jag vaken ett tag, men jag somnade rätt fort igen. totalt utslagen var jag haha.

onsdag 19/8

idag började vi skolan klockan 10, ändå skönt att börja så sent faktiskt. vi satt i klassrummet nästan hela dagen och fick bara en massa information och papper osv. vi fick veta en massa om gesäll brevet, det är som ett stort praktiskt prov man gör för att bli en godkänd frisör. och nu när vi fick veta lite mer detaljerat om detta började jag få panik och ångest som tusan. det är så många krav och mycket man ska hålla reda på. av dem som tog gesäll brevet nu innan sommaren var det 4 utav 24 stycken som blev godkända! när man får veta det så blir man ju ganska orolig..

på kvällen blev det nrj in the park med maritza, skulle egentligen vara där med en massa fler, men dem tappade vi bort haha! nrj var inte så bra som förväntat, jag blev bara oerhört irriterad på alla som ska puttas och gå in i en hela tiden. men vi stog där ett tag, sedan blev vi skit hungriga så vi gick in på BK och käkade lite. efter det tog vi bussen hem till trelleborg för att vi skulle titta lite på pontus match. vi hade en sjukt härlig resa hem, satt och pratade med en tjej som maritza kände som var jätte trevlig och pratade ungefär hela tiden haha. men precis när vi kom till södan och skulle titta på matchen, så var den slut! men vi pratade lite med pontus i alla fall, och sen cyklade vi hem till maritza. vi kollade på tv och sen somnade vi.

tisdag 18/8

andra dagen i skolan idag då, och jag var tvungen att vakna 6.30?! ;O det är helt sjukt egentligen. 10 veckor då man kunnat lägga sig när man vill och vakna när man vill, men nu helt plötsligt måste man vakna med tuppen igen, det är inte okej! men maritza var väldigt svår att få upp i morse, jag försökte från jag vaknade till klockan var kvart över 7, då blev jag arg och sa till henne så hon blev rädd, haha nej riktigt så farligt var det inte, men hon förstod att hon var tvungen att gå upp i allafall. så fixade vi oss och åt en mumsig frukost med, ostmacka, jordgubbsfil och flingor, ägg och ett glas mjölk. sedan tog vi på oss skorna och vandrade ut till bussen. när vi kom till skolan så gick vi upp till biografen direkt där vi skulle ha trendrapport, vilket beteyder att vi får se en "försmak" på hur modet höst/vinter 2010 kommer att vara. och det känns rätt bra faktiskt så har man koll på läget redan nu ju! sedan fick vi lite information om regler osv (som vi redan kan ju..) och även vårt schema, och jag kan säga att jag var nära på att hänga mig när jag såg det! så många kurser, tidigare morgnar och sena kvällar... men sen visade det sig att jag inte skulle ha alla dem kurserna som stog på schemat, så måndagar & tisdagar är chill för mig, men på onsdag, torsdag & fredag börjar vi tidigt och slutar runt 5-6 ungefär, och det känns rätt jobbigt faktiskt. därefter var det dags för lunch, så vi traskade upp i alla 8 trappor, och de kändes att man varit borta från dem i 10 veckor faktiskt. men det var kul att komma till matsalen, så många nya ansikten! efter lunch hade vi egen hårvård, där vi får lov att göra vad vi vill på varandra. så kerstin slingade i mitt hår, syftet var att utväxten skulle försvinna, men de blev knappt någon skillnad och min söta utväxt finns ännu kvar. när vi slutat skolan käkade jag maritza & sophia lite på china box, men jag & maritza delade på en. sedan tog jag bussen hem och hamnade här. mamma och jag åkte en sväng till obs för att inhandla lite grejer till skolan, kom hem med en ny kalender, ett 7 ämnesblock och ett pennskrin. nu ska jag bara chilla resten av kvällen. PUSS!

måndag 17/8

japp, idag var jag uppe med tuppen, okej nästan i allafall. hade ställt klockan på 8.30 och då gick jag raka vägen in i duschen för att piggna till. jag tog det lugnt med att fixa mig osv, och 10.18 tog jag bussen in till skolan. blev lite förvirrad när jag kom dit, och hela skolan liknade en stor byggplats. och så klart hamnade jag rakt i alltihop så jag fick gå ut därifrån och runt om allting. men till slut hittade jag till den vanliga entrén igen. letade upp min klass och inom en kort stund kom även vår mentor. det var skönt att vara tillbaka och se allas ansikten igen, jag har saknat er så mycket! vi fick lite papper osv och fick se den nya salongen dem byggt på skolan, som ska vara till dem som går stylist-utbildningen. sedan tog jag och maritza bussen till frisör expo, där jag köpte ett höftbälte till saxarna, en klippkappa och även en färgskål & en färgpensel till. därefter åkte vi och mötte evelina på gustav, så tog vi något att käka, för mig blev det nachos, mumsigt som tusan! sedan gick vi och tittade i affärer och jag letade för fullt efter en axelbandsväska, men hittar inte en snygg någonstans! men jag och maritza gick in på hansa efter vi sagt hejdå till evelina, gick in på gina tricot och där hittade jag en skit snygg kofta som jag självklart köpte! nästan direkt efter det sa vi hejdå och åkte hem till var och en. jag käkade lite och gjorde mig i ordning. klockan 20.29 tog jag bussen in till malmö och fick sitta på konserthuset och vänta på maritza i en halvtimme ungefär. sedan gick vi in till malmöfestivalen, där vi gick en runda, sedan satte vi oss på mc donalds. och efter en stund kom pontus, och hans 2 kompisar. vi satt och pratade ett bra tag sen bestämde vi oss för att gå ut och kolla runt lite. vi hamnade vi stora scenen där al fakir(?) spelade, sedan började det regna och det var ju dock mindre kul. men vi överlevde i allafall, fick mysa ihop oss under ett paraply, lite trångt men det gick! haha, sen gick vi en runda ner till trianglen och tillbaka, sedan bestämde vi oss för att åka karusell, virvelvinden fick det bli. så det gjorde vi och de var inte den roligaste åkturen, men det dög haha! vi sa hejdå till grabbarna och sedan hängde maritza med hem hit och sov här! :)

 
min nya kofta, och även outfiten för kvällen! och höftbältet till saxarna
kassa bilder, men det är taget med mobilen eftersom jag tagit sönder min digitalkamera!

söndag 16/8

vaknade vid ett tiden idag av att jag kände att jag verkligen var tvungen att gå upp fastän jag egentligen bara ville ligga kvar där hela dagen. och vet ni varför? jo för att mormor och morfar så gärna ville komma och hälsa på så att jag kunde få min present, och dem skulle komma redan vid 2 så jag hade rätt bråttom. jag tog en snabb tallrik med fil & flingor och sedan gjorde jag mig i ordning lite fort. orkade inte göra något vid mitt hår så jag satte bara upp det i en boll. helt okej för en slapp söndag tyckte jag! jag fick 800 kronor av mormor & morfar, 700 kronor i present och 100 kronor i "sen semesterpeng", vi fikade lite i uterummet, men där var för varmt och jobbigt för mig, så jag gick in på mitt rum och la mig i sängen. hade verkligen ingen ork till att vara social idag, men hoppas att m & m förstår det! men senare mot kvällen så ville evelina att jag skulle komma till henne och ta med mig mina klippsaker. så sagt och gjort så packade jag ner mina klippsaker samt alla grejer jag lånat till festen och cyklade hem till henne. då fick jag reda på att jag skulle klippa och slinga hennes hår. och det lät ju hur kul som helst i mina öron. så vi satte i gång med att dra ut slingorna ur en hätta, sedan satte vi i blonderingen, satte en påse över och lät tiden gå. när färgen hade verkat färdigt så tog vi av plastpåsen och upptäckte att det hade blivit väldigt ljust. (man använder en platspåse eller liknande för att stänga inne värmen så att processen ska gå fortare.) vi tvättade ur färgen och nu såg det inte riktigt lika ljust ut längre, sedan fönade vi det också och såg att resultatet hade blivit hur bra som helst! och eftersom tiden hade runnit iväg så hann jag bara klippa till henens lugg också, så dem slitna topparna får vi ta en annan dag. eftersom jag var tvugnen att gå hem & sova, pga att jag skulle börja skolan dagen efter!

lördag 15/8

maritza och jag vaknade upp hos henne när klockan var 10, så gick vi ner och käkade frukost. sen upp till sängen igen där vi tittade på the tyra banks show, sedan somnade vi om igen och sov till klockan blev halv 5 ungefär. då började vi att fixa oss och sedan åkte vi in till malmö och gick på malmöfestivalen. men jag kan säga att det är aldrig något jag tänker göra om när jag har baksmälla, verkligen inte! att lyssna på timbuktu med sprängande huvudvärk är verkligen inte det roligaste jag gjort.. så vi åkte till möllevångstorget istället där vi träffade maritzas bror som är och hälsar på från chile. riktigt trevlig, satte verkligen min spanska & engelska på prov, men det gick faktiskt förvånansvärt bra. vi satt på en pub som hette sapla och bara pratade ett bra tag och när klockan var 01.39 tog jag bussen hem, tog nästan en timme att komma hem pga alla som skulle på bussen! så ungefär halv 3 kom jag hem och då låg jag och mamma och pratade cirka en timme innan jag fick sova! haha.

fredag 14/8

klockan 8.15 väcktes jag av en väldigt tjusig "vi gratulerar" sång utav mamma, pappa och andreas. jag fick pengar och en navelpiercing av dem, sedan gick vi ut i köket där dem hade gjort fin frukost med varma bullar osv. efter frukosten började vi att städa ungefär hela huset, och jag fick de även ganska rent på mit rum. sedan gick jag in på badrummet och rakade benen och duschade. sedan började jag fixa mig lite grann. samtidigt som jag sprang runt och fixade med musik och hjälpte mamma. vi började sedan fixa med maten, och jag ordnade efterrätten. ungefär tjugo i 7 kom matilda & szidi för dem tänkte egentligen vara snälla och hjälpa till med allting, men jag blev bara super stressad över att folk redan hade börjat komma när jag inte ens fått på mig kläderna haha. så jag snabbade mig med kläderna, sen hjälptes vi åt med maten. sedan droppade även resten av gästerna in. vi åt, dansade, shottade, spelade sanning & konsekvens, skratta och hade världens bästa kväll! sedan åkte vi in till malmö till festivalen, träffade några och sedan tog jag och martiza bussen hem till henne i trelleborg. när vi egentligen hade chans att komma in på breeze gratis, men spillde bort den chansen för något som var totalt onödigt! men det återgärdade sig när vi nästan var hemma hos maritza stötte vi på ett killgäng som vi stannade och pratade med. sjukt trevliga killar, och en riktig pudding & fick så klart hans nummer höhö, ;) vi pratade med killarna till klockan blev halv 6 på morgonen och vi tyckte att det var dags att sova. så vi gick hem till maritza och somnade nästan direkt.

tänkte berätta vad jag fick i present också:
mamma & pappa; 1000 kronor & en navelpiercing
sophia, tina  & marina; frisörklämmor, en färgskål, en färgpensel, hårnålsklämmor och örhänge
kerstin, johanna & maritza; två ljusstakar i olika höjder, ett lila ljus & ett guldigt, shotglas
szidonia & matilda; stearinljus, riesen choklad, huvudmassage-sak, och SVEN min absolut bästa vän! (ni får gissa själva vad det är!)
mormor & morfar; 800 kronor

MASSOR AV BILDER KOMMER ATT KOMMA UPP HÄR PÅ BLOGGEN SENARE, NÄR JAG HAR FÅTT ALLIHOP!

fredag 14/8

MIN FÖDELSEDAG!
japp, klockan har nyss slagit över och blivit till min födelsedag!
sophia var så klart först med att säga grattis och sjunga för mig på msn! hihih älskar den tösen<3
så idag blir jag alltså gammal börjar de kännas som nu, 17 år, de e galet men fyfan så roligt! :D

torsdag 13/8

evelina kom hit till mig och lämnade en massa grejer, sen stack vi till nöjes och lämnade tillbaka filmen vi hyrde igår. och sedan mötte vi szidi, vi stack tillsammans till rådhuset och hämtade ut våra busskort. som är helt annorlunda detta året, med ett chip istället för magnetremsa, så dem kan inte avmagnetiseras så det är skit bra faktiskt. vi tog bussen in till lund och gick och kollade lite i affärer, jag var ju som sagt tvungen att köpa en ny klänning. och inne på gina hittade jag den, en skit snygg rosa klänning i storlek 36, fortfarande sjukt förvånad över att jag lyckats gå ner så många storlekar. menmen, sen gick vi till centralen och tog bussen till nova lund. där vi tittade på ett par skor, världens snyggaste som jag ska ha sen! och sedan tittade vi även i lite affärer där och käkade lite. sedan tog vi bussen tillbaka till centralen där vi sa hejdå till szidi som skulle stanna kvar och träffa matilda för att köpa present till mig höhö. när vi kom hem så fixade vi lite med musik osv, och jag testade även min klänning en gång till. sedan stack evelina hem för hon skulle til stallet. men vid 7 kom hon tillbaka så drog vi till solariet. hade tänkt sola för 57 kronor, men tappade ena tian bakom en grej så jag inte fick fram den, så jävla irriterande! så de blev bara för 47, men fick ändå 18 minuter för det, så det var rätt okej. men efter vi hade solat färdigt så hjälpte evelina mig att ta fram den, så imorgon ska jag ner till solariet igen och sola för 60 kronor höhöhö. nu ikväll händer inte speciellt mycket, ska snart ta något att äta för har inte ätit sedan vi var på nova, annars blir de nog bara datan, ska hjälpa fijah att fixa hennes blogg också så har lite att göra!

och imorgon fyller jag år, då jäääävlar! 17 år, börjar känna mig gammal nu haha! CIAO!

försökte ladda upp bild på skorna men det gick inte!.. :( får försöka någon annan dag istället.

torsdag 13/8

tja! idag har jag vaknat tidigt utav ett sms från evelina, men de gör ingenting för jag har grejer att göra idag. jag ska först hämta ut mitt busskort med szidi och sedan åker vi in till lund för att hitta en klänning jag kan ha på mig imorgon. alla mina "fin kläder" har blivit alldeles för stora nu när jag gått ner en massa i vikt.. jag har t.ex, en hög midjekjol som jag hade i höstas på min kusins 20års fest, och den sitter verkligen inte kvar uppe vid midjan längre, den åker ner till höfterna istället och där blir den alldeles för lång. så det är väl de negativa med att förlora massa kilon, att kläderna blir storlekar för stora, men då får man ju bara ta & shoppa nya, vilket jag ändå älskar! men nu måste jag gå och äta lite så att jag kommer iväg, HOOJ!

onsdag 12/8

evelina kom till mig precis när jag hade vaknat, så lite yr var jag väl. men hon hade varit i lund och försökt boka om sin resa för att kunna fira mig på min födelesdag. tyvärr lyckades hon inte, men hon fixade en liten present till mig, ett kort som de stog så här på:

Till min vän
Du är min allra bästa vän, det hoppas jag att du har på känn.
Du kan lyssna när jag vill prata och du står ut när jag vill tjata.
Du är alltid glad och mysig, ibland är du också busig.
Vi har väldigt starka band.
Lyckan är att ha någon att hålla i sin hand.

(du kommer få en present så fort jag fått min lön)
GRATTIS PÅ 17 ÅRSDAGEN :)
du vet att jag älskar dig min solstråle /Din barndomsvän

så himla glad man blir av sånt, det väger mer än en stor present. jag blir varm i hela hjärtat av att läsa såna grejer. att en person man ställer upp för i vått & torrt visar sin tacksamhet på ett så fint sätt. många kanske tänker "va fan det var bara ett kort" men för mig var det inte bara ett kort. det är ett stort bevis på tacksamhet, och ord som betydde väldigt mycket för mig. kortet kommer att stå på min hylla, väldigt länge!

evelina och jag satte oss och kollade på tv lite, så hittade vi madicken på tv4 film och så klart tittade vi på det då! men sedan fick evelina gå hem för att hennes lillebror ville ha tillbaka sin mobil, och jag var tvungen att göra mig i ordning. så jag klev in i duschen och sedan började jag fixa mig, så kommer en dygnsur evelina och knackar på dörren och ber om en handduk haha! då hade det precis börjat ösregna när hon hade lämnat sin gata. och vi bor 2 minuter ifrån varandra, men ändå såg det ut som att hon hade gått in i duschen med kläderna på, när hon kom! så hon fick låna en handduk och torka av det värsta. sedan droppade szidi också in. vi snackade ett tag och kollade i klädeskataloger. sedan ville dem ha lite mat, och jag vet att båda dem älskar pommes med bearneisesås, så jag fixade det till dem! vi käkade och snackade ännu mer, men sen blev det dags för szidi att gå hem, lite släktningar och vänner från rumänien hade kommit. men evelina stannade ett tag till, men sedan stack även hon.

efter några timmar kom evelina igen, och vi stack till nöjes för att hyra film, det blev "en shoppaholics bekännelse" och den var riktigt bra! skit rolig, och hade verkligen en bra handling, som är sann i väldigt många fall också, jag rekomenderar den verkligen till tjejer som älskar shopping! men nu ska jag sova, godnatt!


tisdag 11/8

idag vaknade jag kring 12 tiden av att andreas kom hem på sin lunch. så gick jag upp då och satte mig vid datan ett tag. när evelina var tillbaka från stallet kom hon hit, så cyklade vi tillsammans hem till henne. där vi bakade vår egen födelsedagstårta, eftersom hon inte fick någon på sin födelsedag, pga vissa omständigheter och för att hon inte kommer kunna närvara på min födelsedag! den blev inte alls god tyckte jag i alla fall, evelina tog en bit till så hon verkade gilla den! annars satt vi bara och chillade och snackade en massa. och vid 6 tiden tog jag mig hem, fixade mig och åt lite. sedan mötte jag evelina & matilda på busstationen så åkte vi in till lund. så träffade vi en del folk i stadsparken och krökade och chillade där. de var trevligt, även om de blev en del tjafs över musiken, haha! men vi fick ta bussen hem 23.18 eftersom matilda ska jobba imorgon. på bussen träffade vi även en lycklig szidi som nyss varit och träffat Mr. O väl hemma så tittade jag nyss lite på paradise hotel och nu lär jag vill sitta här ett tag!

måndag 10/8

jag hatar vår jävla mus! suttit och skrivit världens längsta inlägg nu precis, och var NÄSTAN färdig. när jag råkar komma åt en knapp på musen som gör att man gå bakåt, så att allting försvann! så nu går jag och lägger mig istället. hejdå!...

söndag 9/8

idag vaknade jag väldigt sent, men jag var så otroligt trött så jag behövde sova ut lite. mamma och jag låg och tittade på några avsnitt av 2½ män, och sedan tog vi på oss bikinin och la oss ute i trädgården och stekte lite. men jag tyckte det var otroligt tråkigt och segt. så jag gick in igen. hände inte mycket mer här inne. men jag bestämde med szidi och matilda att vi skulle ses ikväll. så halv 7 gick jag in i duschen, och kvart i 8 tog vi bussen in till malmö. där vi träffade massa folk, först var vi med simon, anton och nimaking haha, sedan hängde anton med oss till centralen där vi träffade pontus och axel en snabbis, sedan gick vi till mc donalds på gustav och satt där ett bra tag, så träffade vi chrille och sebastian(?) och sedan fick vi springa som idioter till bussen haha. den skulle gå 23.47 ifrån konserthuset, men den var där redan 23.43 tror jag, och eftersom det var den sista bussen så fick vi lite panik och kutade som tusan, struntade i alla rödljus och bilar och bara sprang rakt ut haha. men vi klarade det och hann med bussen. så när jag kom hem pratade jag med mamma ett tag och satt och trixade med en ny header som snart kommer upp, sedan gick jag och la mig.

söndag 9/8

kom på att jag inte visat mina nya jeans leggins ju,
men här är en bild på dem, så otroligt sköna & snygga tycker jag!


lördag 8/8

vi vaknade vid halv 12 tror jag, M drog hem rätt snabbt. så jag satte på mig biknin, bad mamma köra mig till lomma, och där mötte jag szidi och matilda, vi låg och stekte en stund, men även idag var nyckelpigorna alldeles för irriterande för att vi skulle stå ut! så szidis pappa kom och hämtade oss, så åkte vi hem till szidi och låg och pratade ute i hennes trädgård. vi sjöng även en massa gamla barnvisor och kände oss otroligt nördiga! sedan gick jag hem för att käka och göra mig i ordning. vi skulle egentligen på strandfesten i lomma, men varken jag eller szidi orkade, plus att de skulle bli en jävla massa bråk, och poliser och skit. så vi kände att de var bättre att stanna hemma. så jag gick hem till szidi, så kom även evelina dit. vi gick vidare till nöjes och evelina KÖPTE några filmer, eftersom dem har utförsäljning på "gamla" filmer. hon köpte bland annat på smällen och eden lake som vi gick hem till henne och tittade på. båda filmerna var jätte bra. men eden lake är nog den sjukaste och hemskaste skräckfilmen jag sett på riktigt länge! jag rekomenderar den bara för folk som tål blod.. sedan gick jag hem och pratade med mamma, och sedan somnade jag väl omkring 2 tiden.

fredag 7/8

blev stek på stranden på förmiddagen, men vi åkte hem rätt fort igen pga alla nyckelpigor! det är helt otroligt vad det finns mycket nyckelpigor i lomma nu denna veckan.. har aldrig sett så många faktiskt. men evelinas mamma kom och hämtade oss, efter en del klydd med att hitta oss, haha hon yrade nog omkring i hela lomma. vi åkte hem till evelina där vi tog ett bad i hennes pool, fast jag låg och stekte på en madrass i vattnet istället, och det var bara drinken som saknades haha! sedan gick jag hem och städade lite, damsög hela huset och plockade undan på mitt rum. sedan fick jag besök av M som stannade hela natten, vi kollade på 2 och en halv män, gick en sväng och körde till mc donalds. riktigt mysigt, vi somnade väl runt lite över 4 tror jag.

   

torsdag 6/8

idag vaknade vi ännu senare! eller ja, i allafall maritza. klockan ett så tyckte jag att de räckte, så jag väckte henne. vi gick och åt frukost, sedan körde vi iväg till pang, en billig affär här, som hade hårfärg för 29:- så tänkte passa på att färga min utväxt. så jag köpte 2 hårfärger och maritza köpte också, en till sig och en till sin mamma. sedan åkte vi tillbaka hem till mig och satte igång med mitt hår, vi började med en liten slinga. och jag tyckte inte alls att de blev bra, så vi struntade i det och satte färgen i maritzas hår istället, det blev typ en nyans ljusare och rätt bra faktiskt. sedan tänkte vi försöka oss på att använda hennes färg i mitt hår istället, men det blev inte heller bra! bara grådassigt och jag vill ju inte likna en gamling hihi. så vi struntade i det och plockade undan. och jag lyckades slå sönder både mitt puder och digitalkamera inom 2 minuter, så jävla irriterad jag blev! men det ordnar sig på något sätt ändå ju. sedan stack maritza hem och jag hamnade framför datan. kollade en del grejer, sen käkade vi. 27 år sen mamma och pappa träffades idag, så vi firade det lite grann, plus att farfar skulle fyllt 83 år idag, grattis älskade farfar <3. sedan gjorde jag mig i ordning och gick ut för att träffa sara, emilia och szidi. men dem var även med simon, victor, filip och emil. vi gick runt och så, sedan hamnade vi på mc donalds för att någon ville ha en cheeseburgare, och sedan fick jag szidi och sara powerwalka hem för att sara var jätte försenad. nu ska jag sova, godnatt! :) 

onsdag 5/8

idag vaknade vi rätt sent, men mamma hade skickat ett sms om att det var badväder idag, så jag for upp från sängen, och övertalade maritza att strunta i våra andra planer. så att vi kunde åka till lomma strand och sola. självklart gick hon med på det, så vi tog mopeden och körde dit. vi kom runt ett tiden och körde igen vid 4. jag blev rätt bränd i huvudet, men lägger sig väl snart igen. när vi sedan kom hem så fixade vi oss lite grann sedan åkte vi in till malmö, polski. för att maritza skulle köpa lite smink, vi träffade även hennes mamma som är så himla underbar! men jag kan bara säga att jag aldrig mer ska åka dit utan pengar, det är skit jobbigt att inte kunna köpa någonting ju. klockan 7 tog vi bussen hem till staffanstorp igen, så hade mamma lagat världens godaste mat, makaronlåda! vi satt kvar ett bra tag efter vi ätit och bara pratade med mamma. sedan tog vi oss ner till nöjes, heter egentligen filmkedjan men alla vill att de ska vara nöjes. så hyrde vi marley & jag och köpte en massa godis. filmen var skit bra faktiskt, riktigt rolig. så den rekomenderar jag starkt. efter filmen kollade vi lite på tv och sånt, sen fick jag ett ryck att jag ville ha lugg igen. så det fick maritza hjälpa mi att klippa. det blev skit bra och jag är jätte nöjd! efter det gick vi och la oss.

 

Outfit


dagens kläder:
svarta klackskor, bianco
jeansleggins, only
vitt linne, gina tricot
rosa tröja, beställd från halens
jeansjacka, JC
väska, mammas

tisdag 4/8

gjorde mig i ordning osv, sen tog jag bussen in till malmö 14.18 för att träffa världens bästa, maritza! vi möttes på konserthuset och gick vidare till gustav, vi letade upp närmsta espresso house, men dem hade inte det vi ville ha. så vi gick till nästa espresso house, på centralen istället. så satt vi ner och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. när vi sedan tyckte att det räckte gick vi till hansa och kollade lite i affärer. där hittade jag en tröja på vero moda på rean för 32.50:- så det var inget snack om saken, jag köpte den direkt. sedan kom mamma och hämtade oss, så vi slapp ta bussen. sen gjorde vi oss i ordning och käkade lite, sedan träffade vi szidonia och evelina på kvällen. vi stack och handlade glass och lite andra grejer för att matilda var lite nere, så vi ville pigga upp henne. men hon kände inte för de. så vi stack hem till szidi istället och åt glassen där, satt och pratade om en massa grejer också. när szidi sedan ville sova stack vi hem till evelina istället, som sjöng lite för oss och sånt. och sedan cyklade jag och maritza hem till mig, och sov riktigt gott :)

  

tisdag 4/8

nu har jag precis vaknat, somnade lite innan 5, men jag gjorde det med vilje. så att jag skulle vara riktigt trött idag, och kanske kan vända tillbaka på dygnet. idag kommer i allafall maritza hit, och lär stanna ett tag. så jävla underbart! hon är den absolut bästa vännen som finns, och varje stund med henne är ett nytt oförglömmligt minne! nu ska jag snart fixa lite att äta, och sen funderar jag på att gå ut och gå, cykla eller springa en runda, har inte bestämt mig, än för vilket av det. men vi hörs sen, PUSS!

måndag 3/8

blir många inlägg idag höhö, men jag vet att ni gillar det ;)

var nyss iväg med mamma ju, vi åkte till obs även kallat coop forum och burlöv center.. onödig fakta I know :), men i allafall så stack vi dit för att lämna in min mobil på lagning, jag förklarade vad felet var så sa han att de kunde han fixa på 20 minuter, så han fick min mobil och vi gick iväg och kollade i affärer. jag hittade en jeans jacka inne på JC, och ett par jeansleggins med slitningar och fickor inne på ONLY, faktiskt skit nöjd med dem. jag trivs inte alls i vanliga jeans längre, fråga mig inte varför, men jag har blivit besatt av leggins. och dessa ser verkligen ut som riktiga jeans, lär nog bli fler sådana inköpta när jag får mer pengar sen höhöhö. nu ska vi snart äta spaghetti och köttfärssås, som jag varit sugen på i flera dagar. sen ska jag träffa lotta, andreas och andré ikväll, myys på det hoppas jag! :)


bild på jeansjackan :)

måndag 3/8

idag vaknade jag 14.34, härligt? NEJ! fick panik. men nu ska mamma och jag åka till obs för att lämna in min mobil som pajat totalt, och sedan blir det säkert lite shopping med! höhöhöh, PUSS!

måndag 3/8

nu har jag tid att skriva lite här, så tänkte berätta om min helg nu.

fredags: cyklade ut till väg 108, där jag tog 165.an till svedala, mötte sophia på stationen, nästan 2 månader sen vi träffades så det var jävligt roligt! sen kom även maritza så hoppade vi på tåget till skurup. där träffade vi tina först och sedan gick vi till gågatan där en massa folk befann sig. maritza och jag blev hunrgiga så vi delade på en kebabtallrik, och sedan gick vi hem till tina där vi bakade något som skulle bli kladdkaka, men blev mer en vanlig chokladkaka haha. sen började tina dra fram en massa från deras lilla bar, så vi blandade lite drinkar som dock smakade skit! hahaha. sedan gick vi ut igen, så träffade vi robban och micke, men dem skulle gå hem och sätta vax i håret, så vi gick till gågatan och träffa dem andra igen. satt där ett bra tag och flummade en massa haha, fan vad jag har saknat mina töser! längtar som sjutton till skolan börjar igen nu faktiskt. vid 12 tiden tog vi bussen till svedala där maritzas mamma hämtade upp mig och maritza, sedan hängde jag med hem till maritza och sov där.
  

lördags: jag och maritza vaknade runt elva tiden tror jag, så gick vi och käkade frukost så satt vi kvar i köket ett bra tag och bara pratade och försökte komma på något vi kunde göra under dagen. så tyckte jag att vi kunde åka inlines, så vi rusade ut i deras förråd och började dra i en massa grejer för att leta upp deras inlines. maritza hade dragit ut ungefär hela förrådet när jag tänkte att jag skulle hjälpa till lite, så jag gick in och lyfte på en väska, så hittade jag dem direkt. haha, så vi testade dem, ställde tillbaka alla saker, klädde på oss shorts & linne sen drog vi ut och åkte runt i trelleborg. de gick väl rätt bra, förutom att de gick jävligt fort ibland, och jag känner ännu inte till alla vägar så bra, så jag körde fel ett antal gånger haha. men det var roligt med alla som tittade och tutade på oss, höhöhö ;) när vi sedan kom hem så käkade vi kött, pommes och sås, super gott. sedan duschade vi och gjorde oss i ordning, jag fick låna en massa kläder av maritza, eftersom jag inte hade tänkt stanna så här länge, så hade inte grejer med mig. sen cyklade vi till gislövs marknad och gick runt där ett bra tag tills vi var trötta på det. så cyklade vi hem igen, och satte på en skit bra film, den hette down to you tror jag. och sedan somnade vi.
  
kommer kanske en video senare också, om jag får rätt på den, höhö.

söndags: vaknade jag och maritza rätt sent, av att hennes mamma väckte oss och ville till stranden. men eftersom jag inte räknat med att stanna, så hade jag ingen bikini med mig. men vi löste det ändå, så vi åkte till kämpinge strand och låg där ett tag. men det blåste för mycket, så det var alldeles för kallt. så vi åkte hem igen. där jag fixade mig och packade ihop mina grejer, sen skjutsa maritza mig till lasarettet, där jag tog bussen hem. på kvällen träffade jag szidi, evelina, fanny och sebbe, trevlig pratstund fick vi!

PUSS!

Söndag 2/8

jag är HEMMA!!! :D
kommer massa bilder och text sen, men just nu är jag bara inne lite snabbt innan vi ska äta. sen ska jag träffa szidi, evelina & fanny ikväll. plus att det bara är 12 dagar kvar tills jag fyller år!! :D skriver mer sen, PUSS!

RSS 2.0