brand i staffanstorp, mamma och 4 barn avled

dem flesta har förmodligen hört om den hemska branden som skedde i staffanstorp, natten till onsdag. men jag tycker det är så otroligt hemskt, så jag väljer att lägga upp ett inlägg om det på min blogg, för att visa medkänsla för anhöriga till familjen.


det var en granne som bodde snett emot huset som larmade om branden klockan 01.27 på natten till onsdag. han försökte få kontakt med dem i huset genom att banka på rutor osv. men fick inget svar och såg att hela huset var rökfyllt. när man kom in i huset förklarade man 3 barn avlidna redan och mamman och det fjärde barnet vårdades på sjukhus, men förklarade även avlidna senare under dagen. två av barnen hade gömt sig i ett av sovrummen under sängen, och dem två andra hittades i ett annat sov rum med sin mamma, ett av dem barnen hade gömt sig i klädkammaren. familjen har avlidit av rökförgiftning, vilket är den vanligaste dödsorsaken vid bränder. man vet ännu inte vad som orsakat branden, men det finns inga tecken på att det är en anlagd brand. förmodligen beror den på ett stearinljus eller ett elfel.





På onsdagskvällen har polisen lämnat villan och avspärrningarna är borta. Alla kan se gungan på baksidan. Barnvagnen, gåstolen och det övergivna fotbollsmålet. Föräldrar med barn promenerar förbi för att titta på blommorna och kramdjuren och förstå. Tonåringar på mopeder kör sakta förbi. En pappa håller sin dotter i handen, när de cyklar hem bredvid varandra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0