Många olyckor på en och samma dag

Igår var det verkligen en dag med många tragiska händelser!

Det började med att jag och mamma skulle till burlöv och handla lite, men hon kom inte hem vid den tiden hon sagt. Sen ringde telefonen och pappa svarade, jag hörde bara att han skrek "Neej?!?!" och fattade direkt att någonting hade hänt. Då var det mamma som hade ringt, och varit med om en bilolycka. Det var inte mamma själv som blivit påkörd. Utan det var två bilar i hennes närhet. Mamma hade stått på en väg där det var mycket kö, och sen var det en bil som ville ut från en landsväg, ut på andra filen, så han skulle köra motsatt håll som mamma. Så hon släppte ut honom, han tackade och kollade sig hastigt för. Sen körde han ut och mamma hörde bara den höga smällen. Då hade det kommit en volvo på den vägen som bilen skulle ut på, och kört in i sidan på bilen. Dem kasade en lång bit innan dem fick stopp på bilarna. Han som körde volvon blev värst skadad, dem fick skära av taket på bilen för att få ut mannen, medan den andra föraren kunde gå ut från sin bil och prata med ambulansföraren.

Det var även en bilolycka på väg 108, inte så stora skador där som där min mamma var, men ändå alla dessa jävla trafikolyckor, bara för att folk har bråttom och inte hinner se sig för & sakta ner farten. Men i själva verket så vinner man bara några få sekunder på att köra 20-30 km/h för fort!

I danmark hittades en ett årig bebis död i sin bilbarnstol. Det var så att pappan skulle köra och lämna barnet på dagis, men var så stressad att han glömde det, så han körde direkt till jobb, glömde barnet i bilen och gick upp och jobbade. Senare på eftermiddagen skulle mamman hämta barnet på dagis, men ettåringen hade inte varit där på hela dagen. När mannen skulle hem, hittade han då sitt döda barn i bilen, som dött av värme!

Och den största tragedin som hände denna torsdag. Poplegenden Michael Jackson drabbades av en hjärtinfarkt och fördes till sjukhus, där dem länge försökte få liv i artisten, men utan resultat. Han dödförklarades 23.29 på torsdagskvällen, (svensk tid). Han är en man som vi aldrig kommer att glömma. Han har kanske inte varit allas idol, men ALLA vet vem Michael Jackson är/var! Han har gjort en massa plastikoperationer, blekt sin hy så han gått från mörkhyad till vit. Och han har skrivit så extremt bra musik och gjort en jävla massa fantastiska konserter! Michael Jackson må vara död, men hans musik lär alltid leva vidare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0