sugen på en ny plattång?

Jag har en helt ny WIGO plattång, som är värd 640 kronor. Obruten förpackning. Tänkte sälja den, eftersom jag inte behöver den. Någon som är intresserad? Jag nöjer mig med 400 kronor.


sommarklänningar ♥



ge mig pengar så jag kan köpa dessa underbart söta klänningarna, tack! hihi

modevisning

lång dag i skolan idag, som det brukar vara på onsdagar. men idag var dagen faktiskt roligare än vanligt, vi fixade textilarnas hår inför deras modevisning de skulle ha ikväll. efter skolan åkte jag hem där marcus väntade på mig, underbart! vi har tittat på biggest loser, mitt favoritprogram nu för tiden, och därefter såg vi anna ankas assisten finalen! Simon som vann, tycker han verkar vara extramt bitchig så alltså passar han bra ihop med anna!

nu ska jag och marcus ut i friska luften, iväg och hämta mina kläder hos en person som inte själv kan röra sig hit och lämna tillbaka det hon lånat för flera månader sen. synd att folk ska vara så himla lata..

ser framemot helgen, blir fest, mys & lundakarnevalen!

dags för en ny start?

guess what? I'M BAAAACK!

jag har tänkt över det nu och jag ska försöka sätta igång bloggandet igen, vet dock inte ifall jag kommer bli så flitig på det som jag en gång var, men en del av mitt liv ska jag i allafall dela med mig!

jag kan ju börja med att glädja er med att det är endast TJUGOFEM dagar kvar till sommarlovet!!!!


RSS 2.0