my head is on fire

jag har frusit som en galning idag, så nu sitter jag med världens tjocktröja, massa tröjor under och jeans leggins och är skit varm! men vägrar att ta av mig för jag vet hur jag kommer frysa igen då. så jag väntar till jag ska krypa ner under täcket och mysa med maritza :$ men tills dess får mitt huvud fortsätta koka, vara varmt som solen och rött som en tomat! imorgon är de praktik, OCH JÄVLAR! jag har ingen lunch till imorgon kom jag nyss på -.- mamma som varit snäll och köpt hem färdigrätter jag kan ha med mig, så är jag dum som sover här så jag inte kan ta med mig dem.. jaja de får väl bli subway eller espresso house då! ;) men annars så ses vi imorgon vid 7 tiden kanske. PUSS så länge.

onsdagkväll i trelleborg

maritza och jag stack hem till henne och tog en macka innan vi drog till stan, där de skulle vara modelluttagning, och vår klasskompis skulle delta. där var en massa rea överallt så vi gick runt och tittade ett tag men ingen av oss hittade något speciellt, så vi stack och tog vars en glass innan vi åkte hem. drekt när vi kom hem började idol, och erik är en självklar vinnare! klockan nio var de äntligen dags för grey's anatomy och detta avsnittet var verkligen bra, men det var verkligen upp och ner hela tiden. och george doooog :'( efter det såg jag och maritza världens sjukaste program, fråga olle dokumentären! jag trodde jag skulle dö som jag skrattade, helt sjuka grejer för fan. som hur man andar sig till en orgasm, onannimaraton, dem provade ut dem bästa sexleksakerna osv osv. och eftersom många vet hur jag är när de gäller såna grejer, så får ni tåla att jag skriver om sådant här, (ÄVEN DU MAMMA!)

kundmottagning

matte tidigt imorse, som vanligt gick jag inte upp när klockan ringde. jag vaknade en timme senare av att mamma undra om jag inte skulle upp.. jag hann i allafall med bussen och i tid till första lektionen som började 8.20. jag ångar VERKLIGEN att jag valde matte B!!! sedan hade vi hantverksteknik, där vi gick igenom allting inför de stora klippterminologi provet vi ska ha på fredag, och de känns kanon nu. sedan hade vi ett snabbt läxförhör innan vi gick på lunch. åt snabbt, sedan sprang jag natasha cathleen och julie (som äntligen var tillbaka!) till entré för natasha hade fått sina pengar och ville shoppa. hon fick tag på rätt mycket kläder och sedan sprang vi tillbaka till skolan, allt tog oss max 20 minuter haha. nu var de dags för kundmottagning, jag fick ingen kund idag. men kerstin behövde en assistent till sina slingor, så jag hoppade in och hjälpte henne. tyvärr fick jag inte se slut resultatet eftersom jag hade rast då... efter rasten märkte jag hur otroligt mycket de klia i min hårbotten, så fick min lärare kika på det. och de såg inte värst bra ut, så emelie och jag övertalade henne om att emelie skulle få tvätta mig med vårdande schampo, jag fick även världens skönaste massage och en bottenföning. vi slutade halv 5, då åkte jag med maritza till trelleborg.

my life is back!

nu kommer allt tillbaka igen, greys anatomy, desperate housewives, idol osv osv! sjukt nice. jag hade missat dem 2 sista avsnitten av desperate housewives, och idag visades reprisen, fyfan vad jag längtar till nästa vecka! vill bara se mer mer & mer. eller så kanske man ska ladda ner så man kan se alla direkt höhöhö. jag borde plugga, men jag har ingen ork till de överhuvudtaget! stort klippterminologi prov på fredag, läxförhör på permanent imorgon, matte läxa till imorgon, skjut mig sakta tack :D

klippte/slinga alexandra

mötte alexandra vid halv 4 så stack vi och fixade färg, sedan hem till mig. där jag klippte och blekte slingor i folie på henne. när vi nästan var färdiga med hela nacken så kollade jag dem jag börjat med, och hälften var super blonda och hälften var oranga. så jag kleta på mera färg, så den tog slut. så jag fick köra fort ner till CG och köpa mera. så gjorde vi klart hela huvudet, och sköljde ur. till slut blev det ett riktigt bra resultat!


en lektion idag

idag hade vi bara en lektion, som började 12.20 så idag fick jag chansen att sova ut, hade tänkt sova till 10.00. men tror ni inte att maritza som inte har någon aning om att vi börja sent idag, ringer och väcker mig och undrar var alla håller hus. irriterande, men så går de med dem som "mår illa". men jag gick upp och gjorde mig i ordning, blev klar i god tid så jag passade på att plugga lite innan jag skulle ta bussen. men orkade inte så mycket, så jag tog bussen lite tidigare. mötte sophia på värnhem och vi gick in på entré och mötte kerstin, maritza & cassandra där. vid kvart över började vi gå emot skolan för vår lektion började tjugo över ju. så hade vi världens mest onödiga lektion, datorkunskap. sedan stack jag med några tjejer från klassen och fikade på espresso house. sedan tog jag bussen hem till staffanstorp.

hjälp

ja har råkat ändra någon cp inställning på mitt internet så att allting är bamse stort, någon som vet hur man ändrar tillbaka? (a)

en klippning klar, 2 kvar

så nu har jag klippt brossan, de blev skit bra tycker jag. men gjorde de bara för att träna, eftersom han ändå ville bli snaggad. så jag klippte först allting och sedan snaggade vi de, så nu har han 4mm långt hår, klär han bra! mamma kommer få en chock tihi.

måndag = skola

uhhh svårt att ta sig ur sängen i morse, men jag lyckades såklart. så gjorde mig i ordning och tog bussen till skolan, mötte natasha på värnhem så gick vi tillsammans till första lektionen som var idrott, teori idag. jag var totalt ofokuserad och lyssnade inte alls, det gick inte. sen hade vi äntligen lunch, jag maritza & kerstin käkade china box idag, MUMS! sedan skyndade vi oss till naturkukskapen, där vi skulle ha läxförhör på arterna. och fyfan vad irriterande lärare kan vara! satt hela kvällen igår och pluggade in 65 arter, och det kommer SEXTON på läxförhöret! plus att bilderna inte såg likadana ut, så det man hade lärt sig känna igen på bladen t.ex var så otydligt på bilderna på läxförhöret så de var omöjligt. men jag lyckades ändå få 14 av 16 rätt. sedan hade vi svenska där vi skulle skriva i loggboken, gick inte heller så himla bra. undra vad de varit med mig idag.. i allafall slutade vi sen och ikväll ska jag klippa evelina, kanske mamma också!

underbara helg

jag och maritza stannade kvar i stan efter skolan för att leta efter kläder inför helgen, det lyckades inte så bra, så vi åkte hem tomtänta båda två. jag käkade lite fort, packade väskan och sedan blev jag körd till trelleborg. maritza ville fixa mitt hår med trippeltången, så vi drack lite och snacka en massa skit för att komma i stämning. sedan drog vi till magasinet, vi blev lite osäkra på om vi skulle gå in eftersom de såg ut till att vara väldigt lite folk. men sen gjorde vi det i alla fall. riktigt roligt, men sjuka typer som går dit! jag är inte den personen som går till såna ställen för att få strula med så många främlingar som helst och ha något att skryta om för mina vänner, jag hatar sånt. jag går dit för att ha kul med mina vänner och dansa röven av mig, nej okej nästan i allafall. sedan cyklade jag hem till mr hemlig som han får heta här på bloggen eftersom vissa personer inte får veta allt! så sov jag där, men cyklade hem tidigt på morgonen igen av vissa skäl. så jag och maritza gick och la oss direkt igen, och sov fram till 3 ungefär. sedan käkade vi pizza med hennes familj, och kollade på she's the man, har sett den förut men så jävla bra den är! orkar inte skriva vad den handlar om för alla har säkert sett den ;) sen bestämde vi att vi skulle se på män som hatar kvinnor, jag kollade i 20 minuter sen ville jag sova för den var så jävla dryg! förstår inte dem som säger att den är riktigt bra, kanske bara jag som inte gav den en chans att komma igång. men en film som fortfarande är tråkig efter 20 minuter är inte värd min tid, höhö. på söndagen vaknade jag halv 9 och gjorde mig i ordning snabbt, sedan tog jag bussen från övre lite över 10, och resten av söndagen har jag redan skrivit.

  

shopping

jag lovar att skriva om helgen imorgon istället, men just nu orkar jag inte. jag har i allafall varit och shoppat med mamma idag. hon fick sig ett litet ryck, men de gillas starkt! hon hämtade mig på väg 108 vid elva tiden, så körde vi direkt till nova lund. vi gick där i flera timmar och hittade kläder både till mig och henne. sedan käkade vi på wok house, och jag gillade det! jag har alltid hållt mig borta därifrån för att jag är rädd att jag inte skulle gilla maten, men det var skit gott! sedan åkte vi hem, så fixade jag mig fort sedan stack jag hem till nikita som fyller år idag. stort grattis till dig hjärtat, skönt att äntligen få träffa dig igen! efter regn kommer solsken <3 nu tänkte
jag slänga upp bilder på mina nya lkläder, innan pappa snor datan från mig!



grå stickad tröja
mörd rosa stickad tröja
brun/beige tröja med "spets"
svart midjekjol



2 basic tröjor med 3/4 ärm, en vit & en lila.


och det bästa av allt! svart väst från stadium! :D<3

jag är hemma!

hemma från trelleborg, från nova och från nikita. mycket har hänt, I'll tell you later, nu måste jag plugga! TJIIIIIING!

min andra kund

nu har vi precis haft kundmottagning och jag hade min andra kund, men första klippning. och det gick kanon! kunden verkade bli nöjd och jag blev själv rätt nöjd, så det är en verkligen lättnad. det roliga var bara att kunden satt och somnade hela tiden, och typ hängde ner med huvudet jätte mycket, så jag fick rätta till henne varannan sekund! det slutade med att jag gav henne lite kaffe så blev det bättre. men hon var så himla gullig, en gammal dam på närmre 70 år tror jag. haha super söt! nu har vi rast i 20 minuter, så klart springer jag och natasha till datasalen höhö, ensamma i hela datasalen, vilka nördar -.-

ikväll drar jag till trelleborg och förfestar med maritza mf(?) sedan drar vi till magasinet and party all night! ;)
jag stannar i trellehulla till på söndag, för imorgon ska jag träffa mr hemlig också, ska bli sjukt trevligt! så vi ses på söndag, och förlåt så mycket nikita! hoppas du förstår, kan komma förbi en sväng på söndag och gratta dig? <3

planer inför helgen

både jag och maritza är skit fest sugna och imorgon är de magasinet i trelleborg som vi har funderat på att dra till.
jag och nikita har snackat lite om att träffas eftersom det är skit längesen och hon fyller år på söndag!
jag vill även hinna träffa szidi & matilda och hitta på något kul, träffa nytt folk kanske?
och sen finns de en annan person som jag hemskt gärna vill träffa, men de ser lite dåligt ut just nu.
jag förstår inte hur jag ska hinna med ALLT detta på 3 dagar, och samtidigt hinna plugga. jävla skola som tar upp så enormt mycket av ens tid! vilket ska jag göra och vilket ska jag välja bort?...

förresten

fick även höra från Cathleen i klassen som jag praktiserar med, att vi blivit inbjudna på en musikal från salongen! med magnus uggla 15.e oktober tror jag det var, så jääävla nice ändå!

ingen praktik idag

imorse när jag vaknade hade jag världens jobbigaste huvudvärk, precis som om mitt huvud skulle sprängas. har nog aldrig känt sådär förrut. så det blev att stanna hemma från praktiken idag. tagit huvudvärkstabletter och sovit nästan hela dagen. men har även fått pluggat en del, så det känns skönt! jag ska faktiskt återgå till det nu och försöka plugga lite på naturkunskap och även lite hår&kemi, ska liksom ha prov i båda ämnena nästa vecka. men jag kommer nog in och skriver lite senare ikväll! PUSS

EN GOD NYHET!

en god nyhet är att spindlen är fångad! den jävlen som har hållt mig vaken i två nätter nu kröp äntligen fram och snabb som fan var mamma med att fånga den i ett glas så att pappa sedan kunde få nöjet att trycka ihjäl den. så inatt kommer jag sova riktigt gott och länge, för imorgon är de praktik som gäller så börjar inte förrän 10.00.

min outfit

så här såg jag ut idag.

jeansleggins från only
vitt långt linne från gina tricot
svart kofta från gina tricot
rosa sjal/halsduk från H&M
axelbandsväska från åhlens
vita/skrikrosa nike skor från DNA

egen hårvård

idag började skolanc 8.20 med matte B, det var inte alls roligt. sedan hade vi hantverksteknik resten av dagen, vi började med ett snabbt läxförhör om neutralisering, koncentration & buffring, jag fick 2 fel tror jag. och det e jag bannemaj nöjd med! det var dem böckerna jag glömt i skolan som jag hämtade igår, jag läste igenom det en gång sen pallade jag inte mer, och ändå gick det bra. sedan visade tina oss hur man fönar herrdockan "i låda" ingen av er som inte läser frisör kommer förstå det där ändå. och sedan började det roligaste på hela dagen, egen hårvård! jag arbetade med sophia och vi hade en hel del att göra, färga mina ögonfransar & ögonbryn, färga hennes ögonfransar, en blå slinga i hennes lugg, svarta randiga slingor på ett litet parti i hennes löshår, och även klippa till löshåret. vi hade fullt upp hela tiden, men bra blev det till slut. bara den blå slingan i luggen, som inte blev blå. och alla ni som var sjuka idag missade verkligen något, mig utan smink! det är verkligen "one in a life time experinence". men jag fick i allafall positiva reaktioner från dem som såg mig utan smink för första gången. efter skolan åkte jag hem och tog de lugnt bara. mamma och pappa stressade iväg till ännu en motorcykelträff, så jag fick packa upp maten mamma handlat. och sedan skulle andreas och jag hjälpas åt att laga mat. de fick bli köttbullar och pommes. men nu vet jag i alla fall till nästa gång att de e bättre jag sköter det själv. han satte pommesen fel i ugnen så dem blev alldeles sladdriga och äckliga, men det gick ner i allafall! nu ikväll har jag tittat på IDOL, och två avsnitt av greys anatomy, dock var det från förra säsongen för man skulle friska upp minnet lite.

kort skoldag men lång dag

imorse ville jag verkligen inte upp, men det är väl ganska förståeligt efter min dramatiska natt höhö. men 45 minuter innan bussen gick tog jag mig i kragen och klev ur sängen. jag orka inte göra vid mig något vidare idag så de blev jeansleggins ofc, ett svart linne och en vit tjocktröja, även en rosa halsduk/sjal och mina svarta klackar. jag hann med bussen och fick sitta och vänta länge på att lektionen skulle börja. men efter ett tag kom i alla fall kerstin och maritza och höll mig sällskap så vi han skvallra om boysen lite innan lektionen! vi hade svenska så jag skrev i min loggbok och tog även hem den för att hinna ikapp. på måndag ska vi lämna in logg 4 och jag har bara skrivit 2 stycken. sedan gick vi upp till matsalen, men det var ingen vidare mat idag! möggel på mackorna, och skit till mat. så de blev lite sallad och müsli. efter det tjatade jag om att vi skulle gå till datasalen för jag har fastnat för ett spel på facebook som heter farmville, och vi hade rast i en timme och 20 minuter. så vi satt 6 tjejer från klassen och nördade oss med farmville, fast 2 stycken är tuffa och har inte börjat med det... ÄN! sedan gick vi till nästa lektion som var datorkunskap, enligt mig totalt onödigt. sedan slutade vi, så då gick jag och natasha mot caroli, men sen bestämde vi oss för att gå till mc donalds på gustav och äta lite, sedan gick vi tillbaka till caroli för att bygga naglarna. efter det kom jag på att jag hade glömt läxböckerna jag skulle ta hem idag på skolan, så jag fick gå tillbaka dit och hämta dem, och sedan till värnhem. och tänk att jag gick allt de i 8 centimeters klackar, mina fötter var döda efteråt! jag hann precis med bussen, men den var ca 15-20 minuter försenad eftersom de bygger om vid konserthuset. när jag kom hem hamnade jag framför datan för att koppla av lite. sedan stack mamma & pappa iväg på motorcykel träff (vilket dem alltid gör nu för tiden) så jag och andreas fick själva stå för maten idag. vi beställade hem från dolce vita, som jag självklart fick köra och hämta. de blev en stor efterlängtad kebabtallrik till mig, sedan pluggade jag på mina läxor och gick in och duschade en varm skön dusch. och nu ska jag gå och lägga mig, börjar 8.20 imorgon, SUCK!


äntligen fräscha igen, ska måla dem lite imorgon om jag får tid


min sinnes sjukt goda kebab tallrik!

fyfan vilken natt!

jag trodde att jag skulle ta livet av mig inatt! nej men nästan.. jag är ensam vaken huset med en gigantisk spindel på MITT rum! jag böjer mig ner för att ta laddaren till mobilen och bara 10 cm från mina ögon sitter en enorm spindel på väggen. jag står och funderar skit länge på hur jag ska göra, och kommer fram till att jag tar inte hand om den, men vägrar sova i rummet med den. så jag väcker mamma, schysst va? hon försöker pilla ner den på golvet med en galje, men såklart smiter den in bakom min garderob så vi inte får tag på den. jag får panik och säger bara hela tiden att jag vägrar sova med den i rummet. mamma tycker bara att jag är löjlig och går och lägger sig igen, men de var ju inte hennes rum den var i! så jag går runt i huset och försöker komma på en bra lösning, och de bästa jag kommer fram till är att vara uppe hela natten. så jag sätter mig på min säng och stirrar bara på garderoben hela tiden. så kommer mamma upp igen och håller mig sällskap, medan vi väntar på att spindlen ska krypa fram. vi hamnar i en typsik mor-och-dotter-konversation, då hon frågar en massa om livet och killar osv. hon passade verkligen på, men denna gången fick hon några svar hon kunde nöja sig med. när vi suttit och stirrat på garderoben för länge utan resultat så går mamma med på att sova med mig, barnsligt jag vet! så vi lägger oss till rätta, men efter 1 timme konstaterar vi båda att ingen av oss kan somna så här, så hon kryper tillbaka till sin säng och jag blev lämnad ensam med spindlen.. kan inte påstå att jag sov mycket eller skönt inatt..


usch...

jag har nyss insett att tvåan förmodligen lär bli det jobbigaste läsåret i mitt liv. redan nu är jag fullproppad med läxor, prov och inlämingar och jag finner ingen ork alls till att plugga. jag tittar på mina böcker, lägger en stor suck och hittar på något annat. men de får jag ångra nu att jag gjort för nu måste jag plugga som en idiot för att hinna klart till alla deadlines. men vissa läxor anser jag bara är så otroligt onödiga, t.ex som provet vi ska ha i naturkunskap nästa vecka om arter, insekter, träd, växter och sånt skit. jag har valt frisörprogrammet av vissa anledningar, och jag är inte gjord för att plugga naturkunskap! sen var jag dum nog att välja till matte B "för de kan ju vara bra om man vill läsa vidare" men jag tänker inte läsa vidare, efter mina 3 år på franssuell är skolan slut FÖRALLTID för mig. inget mer plugg då. och vår mattelärare bara trycker på en massa läxor, ska räkna cirka 20-30 tal till varje lektion. man känner sig inte direkt motiverad när man vet att man hade chansen att slippa allt det räknandet! som ni förstått är jag trött på alla onödiga kurser man måste läsa på gymnasiet, hade hellre lagt all den tiden åt frisör-ämnena så jag hade blivit grym på det istället! nu börjar jag förstå tjusningen med att gå en frisör utbildning för 120 000 kronor, man slipper alla onödiga läxor!

mycket gnäll från min sida kände jag, men jag var tvungen! ;D

studiedag

hade studiedag idag, men har inte haft lust till någonting. riktig ångest dag. men jag har i allafall fått pluggat lite, men upptäckte att jag glömt hälften av böckerna hemma (Y)! så jag får ta hem dem imorgon och plugga som fan då istället. smart att glömma dem när man har en hel dag på sig att plugga, men varför är jag inte förvånad att jag lyckas med de? sen är de inte så lätt att ta sig till skolan bara för att hämta två böcker heller. så jag får ta den smällen imorgon istället! men först ska jag fylla på naglarna, skönt.. dem ser verkligen för jävliga ut nu. men nu tror jag att jag ska gå & lägga mig, skola igen imorgon. 2 lektioner och världens längsta rast där emellan!

plugg-söndag

idag är det en sån där typisk tråkig plugg söndag. jag sitter med hur många läxor som helst i alla möjliga ämnen. och jag känner verkligen inte för att plugga alls, men lite har jag faktiskt fått gjort. jag är nästan klar med svenskan och har påbörjat naturkunskapen nu, men provet är inte förrän om en vecka så jag har fortfarande tid på mig. vi har även studiedag imorgon så jag kan plugga rätt mycket då också.

jag skrämde nog halva, om inte hela staffanstorp idag när jag började skrika som en idiot. som alla vet har vi rätt många stora spindlar som gömmer sig i nästan varje hörn i mitt hus. nej jag överdriver extremt mycket men vi har rätt ofta spindlar här. och så klart hittade mamma en bamse på mitt rum idag, mitt på mattan. men hon trodde att den var sten död, så hon rör till den lite. men så börjar den springa. och den springer skit fort ut i hallen, där jag sitter. mamma försöker putta undan den med en sko, men kass som hon är så puttar hon de mot fel håll, alltså mot mig. och idag upptäckte jag verkligen hur stor min skräck för spindlar är! jag satt på stolen och bara skrek och skrek, viftade med armarna och så fort jag hade chansen så sprang jag därifrån och runt över allt och bara skrek, sen kom pappa och dödade den :D

filmkväll

efter att ha spenderat hela dagen framför datorn gjorde jag mig i ordning och stack och träffade szidonia på nöjes, vi hyrde film, köpte godis och även chips & dippa. sen cyklade vi hem till mig och satte igång filmen. den hette the reader och handlade lite om andra världskriget, rätt speciellt och lite halvdryg, men rätt okej faktiskt. när szidi hade cyklat hem så bestämde jag mig för att fixa mina naglar lite, blev lite annorlunda med halva naglen ljus rosa och halva mörka rosa.

bild på mina naglar

min första kund

igår hade vi kundmottagning på skolan, för andra gången. och idag blev det min tur att ha en kund, en som skulle ha slingor, och därför var vi två elever som hjälptes åt på henne. jag och sophia. först blev det lite klydd med kunderna, det var två stycken som skulle få slingor, och en av dem skulle även bli klippt. den första kunden jag fick i stolen sa att hon inte skulle bli klippt, så vi bytte med malin och emelie eftersom de var vi som skulle klippa också. men sen skulle inte heller den andra kunden bli klippt, men vi struntade i det och behöll henne. vilket vi aldrig skulle ha gjort. det var världens gnälligaste kärring, allting var fel enligt henne. det enda hon egentligen var nöjd med var resultatet! efter nästan 3 timmar med en sådan kund är man rätt irriterad, och hon lyckades förstöra hela min fredag. man är ganska knäckt efter att ha haft en sån kund som sin första, det är någonting man alltid kommer minnas liksom.

i'm back!

OH YES! mitt liv är räddat, jag menar då alltså alla grejerna jag hade på datorn. en extremt bra datakille lyckades spara alla grejerna som vi hade på hårddisken och jag har inte förlorat någonting! plus att vi har köpt en ny data, och allt är mycket bättre på denna. jag kan gå in på youtube igen, gina tricots hemsida, bränna ut dvd filmer som inte gick på förra, vi har vista istället för XP, och den är grymt mycket snabbare! men ändå är jag inte glad för denna fredagen har varit den jobbigaste på länge. fyfan, jag orkar inte ta upp allt som hänt, eftersom en person jag inte vill ska veta det läser min blogg.. ni som undrar kan ju fråga irl så kan ni få se om ni får svar eller inte ;)

men jag tycker det är sjukt bra att jag haft besökare varje dag även om min data varit pajad och jag inte har uppdaterat, STORT plus till mina läsare för det!

ikväll blev det en "härlig" hemmakväll, med världens sjukaste film mitt super ex. jag orkar inte skriva dess handling, men det är verkligen en film jag rekomenderar!


studiedag

idag har vi halv studiedag, vilket innebär att vi är lediga halva dagen. men sen tyckte vår svensk lärare att det vore onödigt för oss att ta oss till malmö för en lektion, så vi blev lediga hela dagen istället! jag vaknade halv 11 och tittade lite på tv, sen tog jag på mig träningskläderna och stack ut och sprang 4 km. kändes sjukt bra, men min häl klyddar fortfarande. ni som inte vet så har jag varit skadad i hälen i snart 2 år, av något som kallas hälsporre. det är en inflamation i hälen som inte kan opereras utan ska läka av sig själv, vilket det inte verkar vilja göra på mig.. nu ska jag gå och duscha sedan börja plugga. hörs när jag får tillgång till en data igen..!

datan har kraschat

så nu mina bloggläsare lär det inte bli speciellt mycket bloggande från min sida på ett tag. datan har pajat, vill inte starta överhuvudtaget. jag är riktigt arg över det, eftersom troligtvis kommer alla mina grejer att försvinna. jag har liksom bilder där ända från när jag gick i sjuan. minnen som man verkligen inte vill ska försvinna. det som irriterar mig mest är att detta hände för ungefär 4 månader sen, men då lyckades vi rädda mina grejer eftersom jag hade det på den andra hårddisken. och enda sedan dess har jag tjatat på mina föräldrar att vi ska skaffa backup på datan, innan detta händer igen. tror ni det har hänt något!? självklart inte, så nu är vi där igen.. och förmodligen kommer mina saker försvinna denna gången. så jag är verkligen inte på topphumör nu!

uttråkad!

eftersom jag är så extremt uttråkad tänker jag gå och måla mina naglar på ett nytt sätt nu,
får väl se hur det slutar. har ni tur så kommer det även upp en bild här. ;)

det här är nog även de sista inlägget innan jag går och lägger mig så säger godnatt redan nu
GODNATT!

höööst...

hösten är på väg, det märks. det är kallt, blåsigt och regnar minst en gång om dagen.
alla blir förkylda och sjuka. dem stickade stora koftorna kommer fram.
och alla andra höst tecken kommer fram. jag gillar egentligen hösten,
men tycker det är alldeles för tidigt. den kan vända och komma tillbaka igen i oktober tack.
känns som om det är dags för mig att dra fram höstjackan och testa hur den sitter detta året.
hoppas på det bästa, alltså att den inte passar så mamma blir tvungen att ge mig något nytt.
och jag vet att mamma kommer läsa det, och bara precis därför jag skrev så, hihihi.


tråkiga söndag

jag hatar söndagar över allt annat. dem är så otroligt tråkiga, och går så extremt sakta! jag försökte plugga lite idag igen, men jag förstår ingenting.. får be carmen gå igenom det där en gång till så de kan sätta sig i min hjärna. annars så slösade jag bort hela dagen här framför datan, ändrade även designen på bloggen, gult. jag som hatar gult kände för att testa det, får se hur långvarigt de blir haha. och eftersom mamma skulle jobba till 9 idag, betydde det att pappa skulle fixa mat. vilket som vanligt slutar med att andreas och jag får fixa det på eget sätt. så jag, matilda och szidi drog till donkan och satt där i 2 och en halvtimme. sedan cyklade vi inom willys och sen hem till matilda. tittade på de där trollkarlsprogrammet sen cyklade jag och szidi hem i racerfart haha. nu ska jag bara vänta till jag blir trött och sedan sova PUSS!


jag vill ha!



ÅHHH geee mig! perfekt för sånt väder som nu, inte för varmt inte för kallt. jag har velat ha en väst i flera år och nu ska jag fan ta och skaffa en detta året, kan inte bestämma mig om det ska bli en vit eller svart.. ska tänka lite medan jag skaffar fram pengarna! höhöhö


bloggen är under uppbyggnad

jag har bestämt mig för att ändra designen på min blogg nu, tycker det är dags för det nu. och nu har jag kommit på en bra design också, så ska fixa till det nu. så under dagen kommer nog min blogg se lite kul ut, förlåt för det men de blir snyggt efteråt hoppas vi! :D

vilken lördag!

jag började dagen med att spendera flera timmar framför datan, och klämde även in en del pluggande också. fram mot kvällen började jag göra mig i ordning för att sedan dra och käka med matilda & evelina. det blev la dolce vita, en god kebabtallrik. sedan stack vi till morten som hade chillkrök/fest så träffade en del folk där. sedan stack jag och matilda vidare medan evelina stannade. så träffade vi andreas, väldigt trevligt men blev inte så långvarit. vi stack till mc donalds så matilda kunde äta lite, sedan körde han tillbaka så sa vi hejdå osv. så tog vi våra cyklar och stack till mig, så mötte vi upp 4 killar från malmö som matilda kände, minns inte alla namnen haha. vi kollade på kill bill (AS KASS!) och dem stack nyss ungefär. szidi droppade också in någon gång under filmen. så det blev en trevlig lördag med massa nytt folk, precis som det ska vara!

one more try

Its been a long time since you left me
I didnt mean to make ya cry
I didnt mean to dissapoint you
I didnt mean to tell you lies
And after all that we have been through
Wont you let me tell ya why

One more try
I didnt know how much I loved you
One more try
Let me put my arms around you
Livin all these lonely nights without you
Oh baby cant we give it one more try

Its been a long time since ive kissed you
It always use to feel so good
And if you knew how much I missed you
Youd forgive me if ya could
And now that we have found each other
Cant we give it one more try

One more try
I didnt know how much I loved you
One more try
Let me put my arms around you
Livin all these lonely nights without you
Oh baby cant we give it one more try

And after all that we have been through
Wont ya let me tell ya why
And now that we have found each other
Cant we give it one more try (one more try)

One more try
I didnt know how much I loved you
One more try
Let me put my arms around you
Livin all these lonely nights without you
Oh baby cant we give it one more try

Oh girl you know I love you
I just want ya to know
Our love ill always treasure
So please just dont let me go

ny musik

har nyss laddat ner massa ny musik från youtube, så nu ska jag ta och fylla min mobil med alla nya låtar. har varit så tråkigt att åka buss nu och bara ha en massa gammalt uttjatat att lyssna på. och tack pontus för att låtarna du skickade, dem var as bra! :D men de vet du ju redan, "king of music" haha

mysig hemma kväll

det var faktiskt kul i tvättstugan med malin & även emelie smög dit haha. vi fick nog den roligaste uppgiften, för ingen av oss var pepp på att rulla permanent, som vi aldrig är.. så vi satte oss där och snacka en massa skit istället. men när dem andra började undra vad vi höll på med, insåg vi att vi nog fick gå tillbaka in och arbeta lite. sen klippte vi även "sax över kam" en ny metod vi lärde oss, gick rätt okej men sen kliade det som tusan i byxorna av alla små hår som fastnade där, så hela klassen fick stå med en klädrulle efteråt! mamma var snäll och kom och hämtade mig, när jag kom hem så duschade jag och städade lite.

ikväll blev det bara en mysig hemma kväll med trevligt sällskap :) vi tittade på idol och pirates of carribean han stack vid elva tiden, så då tog jag en liten fika och gick sedan och la mig, skit trött efter en tuff skolvecka!

fredag 11/9

sitter i datasalen med sophia och kerstin nu. snart är de dags för kundmottagning i salongen, men jag ska inte ha någon kung, SKÖNT! istället ska jag vara i tvättstugan och vika handdukar med malin, KILL ME :D


praktik

idag var de som sagt dags för praktik igen. tog bussen in till malmö 9.18, sen femman till djäknegata och gick till salongen därifrån. det började rätt segt, sorterade tidningar osv. men sen vid halv 12 ungefär, kommer de in världens snygging på salongen! jag reagerar inte, men sen berättar cathleen att det är basshunter! och jag blev så otroligt chockad, men när jag väl visste, så insåg jag ju att de stämde. han blev klippt och fixad av sandra, jag noppade hans öron (HAHA!), han fick ögonbrynen vaxade av vicky och manikyr av rebecka. som sagt, vi är på en stor skönhetsalong, där de görs många grejer. men vi hade inte så många kunder idag, så cathleen fick klippa mig också, hon tog max en centimeter men jävlar vilken skillnad de gjorde! slutade klockan sex, gick inom bk för att köpa en milkshake, så missar jag precis bussen på konserthuset, men behövde bara vänta 8 minuter så de var inte så farligt. men jag var hemma fem i 7, satte mig direkt vid datan för att slappna av lite. klockan 8 var det dags för idol, men inget kul hände. så jag gick och käkade tacos med mamma & andreas. många måltider utan pappa nu för tiden, men han är ute med motorcykel gänget varje kväll, han är som ett barn igen!

 

 

som ni kanske märker så har jag börjat ändra på mina rubriker, men det är för jag tycker de blev så trist att bara skriva dagen sådär alltid. så nu får jag ta och bli fantasifull med nya rubriker till varje inlägg! godnatt <3


bilder

pappas 50 års fest

            

en bild säger mer än tusen ord, så här får ni en massa bilder så slipper jag skriva så mycket ;)

onsdag 9/9

idag ä de 09-09-09, skulle de vara något speciellt? har inte märkt något i allafall

men jag uppdaterar mer om dagen senare, för just nu är jag på andreas data och de går inte så bra att skriva med mina påbyggda naglar haha! det blir även en del bilder också, så ni har något att se fram emot. nu ska jag se idol, puss!

tisdag 8/9

så ja, nu ska jag gå och plugga lite till permanent läxförhöret imorgon, sedan ska jag läsa lite i min skönlittera bok, som heter knappt lovlig och är skriven av Katarina Von Bredow, en riktigt bra författare enligt mig! har läst nästan alla hennes andra böcker, så hoppas att denna är lika bra och fängslande som dem andra. nu ska pappa ha datan, så måste rusa, vi hörs imorgon! godnatt

mina tankar.

som sagt så sitter jag ensam hemma, och tankarna springer runt i huvudet som aldrig förr.

i skolan idag fick jag höra att svininfluensan inte får lov att heta så längre, pga alla muslimer som känner sig "orena" pga det. jag kan inte påstå att jag är eller någonsin har varit rasist. men någonstans går gränsen! nu får dem för fan ta och ge sig. jag orkar snart inte längre med att vårt samhälle ska anpassa som sjutton för deras skull längre. det är snart så att muslimerna har större rättigheter i vårt land än vad vi svenskar har! dem får lov att ha slöja på sig inne i klassrummen, där vi inte får lov att ha keps eller mössa. dem får lov att ha egna lovdagar som ingår i deras religion, samt vara lediga på kristnas helgdagar. vart fan tog rättvisan i sverige vägen? det är väl inte meningen att vi som är födda till att bo i sverige ska känna oss orättvist behandlade?! jag är fortfarande ingen rasist, men som jag sagt tidigare är jag en person som inte klarar av orättvisor. och att svininfluensan inte ska få heta så längre pga muslimer känner sig kränkta kan jag bara skratta åt. för mig heter det svininfluensan och jag kommer fortsätta kalla den det!

negerbullar heter negelbular
finska pinnar heter finska pinnar
vitkål heter vitkål
danska wienerbröd heter danska wienerbröd
vitlök heter vitlök
OSV OSV!

mina tankar.

så ja, nu sitter jag ensam här hemma. hela familjen är ute på egna äventyr. mamma är på möte, pappa iväg med motorcykel gänget och andreas är på "dejt". men det är väl så livet som studerande är, måste sitta hemma och plugga när andra roar sig. men det är när jag är ensam som alla tankar kommer fram.

igår tittade jag på tyra banks show, det handlade om sex (mitt favoritämne som många vet) jag vet att mamma förmodligen inte kommer gilla de jag kommer skriva här, så du kan lika bra sluta läsa nu istället ;)

men i allafall så handlade de först om en 14-årig tjej, som hade förlorat oskulden när hon var 13 år (på tok för tidigt enligt mig!!!), och sen dess hade hon haft sex med 4 killar, och lagt ut en massa avslöjande bilder på henne själv på hennes myspace sida. och anledningen till att hon var med i programmet var för att hon ville tala om detta för sin mamma, och att dem skulle få en nära relation till varandra, så hon ville inte ljuga mer. hennes mamma tog nyheten förvånansvärt bra, men undrar hur det såg ut sen bakom kamerorna.. flickan visade även upp några av bilderna, men alla kunde inte synas för att dem var FÖR avlöjande! helt sjukt, hon sa att hon gillade kommentarerna hon fick av killar, och uppmärksamheten hon fick. de kan jag förstå, för det känner jag igen mig mycket i. men att lägga ut bilder där man visar privata delar av sig själv, är att gå snäppet för långt tycker jag.

sedan handlade det om 6-7 tjejer som var i min ålder och fortfarande oskuld. dem kände att dem ville vänta, men att dem ibland ville få det gjort. dem hade många vänner som haft sex, och pratade ofta om det. och jag minns just en sak som jag hängde upp mig på. en av tjejerna talade om att hennes vänner kunde säga "jag har inte haft sex på 2-3 veckor, och börjar få panik" tyras reaktion är då "och dina kompisar är 16-17 år och säger så där? vad vet dem egentligen?!" jag menar.. bara för att man är 16-17 år, betyder det inte att "man inte behöver sex" kanske är fel ordval, men en gång gjort, och man kan inte vara utan det, och det är inte bara jag som säger så. så det spelar ingen roll hur gammal man är. och det stör mig rätt mycket, för att tyra fick oss 17 åringar till att låta som om vi inte visste någonting. kanske vet vi inte lika mycket som hon och alla andra 30plussare. men jag kan lova att vi vet en del ändå! ni kanske inte förstått det, men sex är en viktig del i ens liv redan som tonåring, det är där allting börjar.

jag brukar gilla tyra banks show, men just igår störde jag mig så otroligt mycket på henne. för jag klarar verkligen inte av folk som ser ner på ungdomar. det finns bara inte i min värld. jag är mycket för att allting ska vara rättvist, och det vet många av mina läsare. så varför ska man se ner så otroligt mycket på ungdomar?! neej vi vet kanske inte lika mycket som ni vuxna gör, men vi vet mycket ändå, och håller på att skapa våra egna erfarenheter!

ni får tycka vad ni vill om detta inlägget, men jag blev trött på att bara dela med mig om mina vardagar, så nu tyckte jag ni skulle få se lite vad som händer i min hjärna under dagarna också. som sagt är det min blogg och jag skriver i princip vad jag vill här. ni som är lite smått känsliga för ämnet sex, borde nog inte fortsätta läsa här, eftersom jag är en person som kan prata väldigt fritt om det. eftersom alla människor har sex!

PUSS!

tisdag 8/9

fick nyss höra från en vän att jag uppdaterar min blogg skit dåligt så jag får väl bättra mig lite! hade tänkt skriva om helgen imorgon när jag fått alla bilder från maritza. vi hade ju 50 års fest för pappa i lördags och de gick rätt vilt till! det var sjukt roligt, och verkligen en lyckad fest. trodde inte att man kunde ha så otroligt kul med sin släkt, och att jag var SÅ grym på danska. upptäckte nämligen att jag snackar flytande danska när jag fått i mig lite dricka haha. min danska släkt var alldeles förvånade, eftersom jag alltid under mina 17 år har snackat svenska med dem när vi träffats. ingen anade att jag kunde så bra danska, men jag förklarade för dem att jag har varit så tyst eftersom jag skäms och inte tycker att min danska är bra, men det släpper såklart när man är berusad och dem tyckte jag snackade charmerende danska. så kanske fortsätter jag prata danska med dem på våra släktträffar, för nu har jag ju avslöjat mig att jag faktiskt kan! men som sagt skriver mer om festen imorgon när jag har bilder jag kan visa också.

idag blev det bara en lektion för mig. jag var duktig nog att stanna kvar i sängen för länge så att jag missade första lektionen. men jag kan bara ta igen det här hemma istället, vi läser bara i våra böcker så jag gick inte miste om något viktigt hoppas jag. när jag kommer till värnhem ser jag mina otroligt lata klasskompisar hoppa på 6an och räknar lätt ut att dem tänker bara åka en hållplats, för dem tyckte förmodligen det var för långt att gå. så jag snabbar på stegen lite, och möter dem precis utanför skolan. vi vandrar upp till tredje våningen där vi ska ha lektion och sitter och pratar på i en halvtimme till lektionen börjar. datakunskap är så otroligt onödigt, jag vet redan hur Word fungerar.. efter lektionen så slutade vi, så jag gick till entré med cassandra, cathleen, michelle och sophia. jag fick köpt en ny urläcker sjal/halsduk och även 2 nagellack. sedan köpte jag en sallad att ta med mig hem och tog bussen mot burlöv center. för att jag skulle in och köpa en grå tjocktröja på only. jag kommer dit och provar tröjan, men färgen känns inte helt okej, så jag väljer att vänta till dem får in fler färger, vilket skulle komma nu denna månaden. sedan vandrar jag igenom arlöv mot 172.an, när jag nästan är framme ser jag bussen komma, och jag hade hunnit med den! om inte de hade kommit en fet lastbil och blockerat vägen jag var tvungen att springa över. så bussen kör iväg och jag får sätta mig ner och vänta i en halvtimme på nästa. jag roade mig med musik och smsa med sophia så tiden gick rätt fort ändå. när jag väl var hemma slängde jag mig i soffan, åt min sallad och tittade på top model 4. nu ska jag gå och plugga.


fredag 4/9

det mullrade till ordentligt i gatan vid kvart i 7 tiden! pappa blir överlycklig och säger "nu är dem här, motorcyklarna kommer!" då var det som mamma hade fixat en liten överraskning till pappa, några av gängmedlemmarna kom hit för att fira pappa på hans 50 årsfest, och han blev verkligen glad! en sak jag inte kan förstå är att personer som pappa inte ens känt i ett halvår kommer hit för att fira honom, även någon ända från kivik kom! men inte ens dem på hans jobb, där han jobbat i snart 10 år firar honom på något sätt överhuvudtaget, och jobbet ligger till och med här i staffanstorp! tycker det är ur dåligt, och brist på respekt faktiskt. men i allafall, när jag var klar och fått i mig en bulle så stack jag hem till szidi, LÄNGESEN och efterlängtat! vi snackade en massa så att vi glömde bort tiden vi skulle möta matilda. men en kvart försent kom vi på att vi skulle möta henne på nöjes, så dit stack vi. hon hade varit hos tattueraren idag, så vi fick se den nygjorda stämplen, snyggare i verkligheten än på bild kan jag säga! hade förväntat mig något värre, haha. men vi fixade lite godis & dricka, sen stack vi hem till matilda och tittade på på spanning med bridget jones alla 3 hade sett den innan, men bridget jones kan man alltid titta på. men både jag och szidi var så otroligt trötta, så vi stack direkt efter filmen. så fort jag kom hem gick jag och la mig.

ett stort plus för denna dagen är att jag tog en kycklingsallad när resten av familjen krängde saftiga pizzor! men fyfan vad god kycklingsalladen var, det var definitivt inte sista gången.


fredag 4/9

är riktigt sten död idag! känns som om jag kommer somna med huvudet på tangentbordet eller något haha. sov 5 timmar inatt, inte helt okej! en fick gå upp tidigt idag eftersom PAPPA BLIR 50 ÅR. vi firade han lite smått på morgonen, men sen fick jag springa iväg till bussen. vi började med bild idag där vi bara hade en liten introduktion, och sedan fick vi göra fortsätta på våra mappar. efter det gick vi allihop till aulan, där vi skulle ha besök i från austrailen. två proffisionella(?) frisörer, mandy & steve som kom för att lära oss en massa olika tekniker. så valfria personer från publiken fick ställa upp. dem hann väl med ungefär 5-6 modeller, och alla blev grymt snygga! jag är så imponerad över hur duktiga dem är, och så mycket dem kan. det är helt otroligt. dem är absolut mina förebilder och så duktig vill jag bli i framtiden! lite över 3 var vi färdiga och då fick vi lov att sluta, fastän vi egentligen slutar halv 5 på fredagar. så jag tog bussen hem. nu har vi precis ätit lite, och snart kommer de väl mullra till ordentligt i gatan! berättar mer senare, det är en överraskning! ;)

GRATTIS PAPPI PÅ 50 ÅRSDAGEN, DIN GAMLA GUBBE! :D <3


brand i staffanstorp, mamma och 4 barn avled

dem flesta har förmodligen hört om den hemska branden som skedde i staffanstorp, natten till onsdag. men jag tycker det är så otroligt hemskt, så jag väljer att lägga upp ett inlägg om det på min blogg, för att visa medkänsla för anhöriga till familjen.


det var en granne som bodde snett emot huset som larmade om branden klockan 01.27 på natten till onsdag. han försökte få kontakt med dem i huset genom att banka på rutor osv. men fick inget svar och såg att hela huset var rökfyllt. när man kom in i huset förklarade man 3 barn avlidna redan och mamman och det fjärde barnet vårdades på sjukhus, men förklarade även avlidna senare under dagen. två av barnen hade gömt sig i ett av sovrummen under sängen, och dem två andra hittades i ett annat sov rum med sin mamma, ett av dem barnen hade gömt sig i klädkammaren. familjen har avlidit av rökförgiftning, vilket är den vanligaste dödsorsaken vid bränder. man vet ännu inte vad som orsakat branden, men det finns inga tecken på att det är en anlagd brand. förmodligen beror den på ett stearinljus eller ett elfel.





På onsdagskvällen har polisen lämnat villan och avspärrningarna är borta. Alla kan se gungan på baksidan. Barnvagnen, gåstolen och det övergivna fotbollsmålet. Föräldrar med barn promenerar förbi för att titta på blommorna och kramdjuren och förstå. Tonåringar på mopeder kör sakta förbi. En pappa håller sin dotter i handen, när de cyklar hem bredvid varandra.


torsdag 3/9

Nu är jag äntligen hemma! har verkligen varit en heldag idag. 9.18 tog jag bussen imorse, och kom hem nu igen 22.00. först var jag på praktiken på skönhetssalongen emesuell, lika kul som förra veckan, fast lite mindre att göra, men det är klart att de finns såna dagar med ju. direkt efter praktiken mötte jag upp maritza och natasha, så gick vi hem till natashas kusin som byggde på mina och maritzas naglar. hon använde silke, en metod jag aldrig hört talas om, men det är de bästa resultatet jag sett i allafall! efter vi var klara där tog jag bussen till burlöv center, där dem hade en shoppingkväll vilket betyder att de hade öppet 20-22, och där var en massa erbjudande i alla butiker. jag köpte ett par jätte mörka jeans leggins och en rosa tröja, super nöjd är jag. sedan fick mamma komma och hämta mig och nu har jag precis kollat klart på paradise hotel, det var finalen idag. och hon jag höll på VANN! så jävla rätt, hon var verkligen värd det. men nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att fira gammleman, pappa som blir 50 år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

 

riktigt dåliga bilder, men som sagt har slagit sönder digitalkameran så de får bli kassa mobilbilder!


torsdag 3/9

nu är det snart dags att röra sig till bussen, idag är det praktik som gäller. hoppas de blir lika roligt som förra gången, och kanske lite mer att göra. efter praktiken ska jag och maritza bygga på våra naglar, och efter det ska jag till burlöv center och shoppa! så jag lär inte vara hemma förrän sent ikväll. hörs då!

mina tankar.

det är helt galet vad folk är nojiga för det är med svininfluensan! ja nu ska jag vara en av alla tusen som inte pratar om något annat haha. men seriöst, hur farlig är den egentligen?! jag läste i tidningen igår att den första svensken hade avlidit av den, och egentligen vet jag knappt någonting alls om den. jag har bara hört att skit många är rädda för den, och att folk överdriver allt så otroligt mycket. att man ska behöva använda servetter när man ska trycka på stoppknappen på bussen osv är ju bara absurt! men den kanske är allvarligare än jag tror?... känns som om jag borde läsa på lite bättre om det, så att jag vet vad som gäller och vad jag borde akta mig för!

onsdag 2/9

hemma från världens mardröm till skoldag! började redan klockan 8 imorse, vilket betyder att jag gick upp vid 5.30, det är sjukt. men det var eftersom jag haft matte B som en utökad kurs. annars hade jag börjat 9.50 som resten av klassen. men egentligen var morgon lektionen totalt onödig eftersom vi bara satt där som några fån den största delen av lektionen. vi fick våra böcker och hann räkna ungefär 3 tal. sedan hade vi rast ett tag och resten av klassen kom till skolan också, vi började med att ha en snabb mentorstid där vi beställde tröjor som vi ska ha på kundmottagningen. efter det frågade vår mentor om det var någon som ville fotas till skolans katalog, där dem visar dem olika programmen. och självklart hoppade jag in med båda fötterna och fick med mig maritza också. sen när det väl blev dags så behövdes fler så vi kallade in cathleen och nisrin med. vi skulle fotas för det nya stylist/spa-programmet, så vi fick sitta och låtsas fila naglarna, ge massage och sminka varandra. det var kul, men jag är lite nervös för hur bilderna blev, eftersom mer än halva malmö lär se dem! när vi var färdiga var det dags för lunch och det var god mat idag, panerad fisk med sås & potatis, favoriten! sen hade vi hantverksteknik där vi gick igenom permanenten igen, både teoretiskt och praktiskt. och sen hade vi IV-val där vi arbetade med långhår och gjorde uppsättningar men först tittade vi på film där jag råkade somna haha, men det är fan inte lätt att hålla sig vaken när man varit uppe sen halv 5! min fantasi har aldrig varit så dålig som idag, och min uppsättning var inte alls imponerande haha. ikväll blir det chill som faaan och ska somna riktigt tidigt, orkar verkligen ingenting. känner på mig att skolan kommer ta kål på mig denna terminen.

tisdag 1/9

efter att jag skrev förrut så har jag haft datorkunskap. där vi lärde oss en del nya grejer om word, men det mesta kunde jag redan. vi har en massa övningar vi ska göra, som är busenkla! när vi sedan slutat blev det en del onödigt tjaffs som jag inte behöver gå in mer detaljerat på, för det är inte värt det. sedan tog jag och maritza bussen till spångatan och gick in på globisco, men hon var tvungen att springa till sin buss så hon hann inte stanna. så jag blev lämnad ensam med den läskiga snubben. men det gick bra ändå, fick köpt min nya hårförlängning och även en produkt till det som ska hålla det i bättre skick. det gick på 525 kronor, och det var EXAKT vad jag hade kontant, vilken tur man har ibland haha.

sedan ringde jag upp matilda för att hon hade smsat att hon slutat redan. så jag vandrade från spångatan bort till centralen för att möta upp henne. så tog vi sedan femman, hoppade av på vitmöllegatan(?) och gick till tatueringstudion. matilda fick svar på sina frågor och sedan hoppade vi på bussen och åkte till trianglen. där vi fikade och gick runt lite. sen tog vi oss tillbaka till staffanstorp. så började jag fixa med hårförlängningen men är inte riktigt klar, men det kommer säkert upp en bild senare på resultatet!

tisdag 1/9

sitter i skolan med maritza nu, vi har världens längsta rast i en timme och 40 minuter. väldigt onödigt enligt mig. men vi ska röra oss till matsalen nu snart för att käka lunch. och efter det ska vi ha datorkunskap, där vi ska lära oss hur word fungerar, precis som om vi inte kan det redan? haha. efter skolan ska jag försöka spendera ungefär 4 timmar i stan, eftersom jag ska vänta på matilda. känns som väääldigt lång tid. men jag ska i alla fall dra och köpa ny hårförlängning, eftersom jag hittade 500 kronor på mitt rum igår (!!!) så måste jag ju såklart spendera dem direkt.

jag lär nog skriva mer ikväll, och de kanske kommer upp någon bild på hur håret blev, men vi får se eftersom min digitalkamera fortfarande är sönder, eftersom vi inte hittar garanti papperna, som mamma säkert har kastat! (n)

RSS 2.0